Kod mene od 198 aplikacija na Art-u ne radi PirateBay Links (sluzio mi je da vidim koji je pb sajt aktivan kad je bilo aktuelno njegovo gasenje i selidba).
Ne radi ni Spiderman. ReVolt 2 (igrica) i Kingsoft Office su mi bili pomalo bagoviti, pa sam ih obrisao (za office koristim sad Google-ov Quick Office).
I na moju VELIKU zalost morao sam da obrisem MC4 (Modern Combat 4: Zero Hour), jeste da ne igram toliko cesto igrice ali ova mi je bila jedna od boljih. Odmah se gasi sama od sebe. To je to, sve ostalo mi radi. Cini mi se aplikacije koje su inace nesto zahtevnije i malo duze su se otvarale nego ostale, sada otvara brze. Otprilike verovatno u samom interfejsu se oseti malo brze skrolovanje, nesto poput prelaska sa 4.3 na 4.4 sto rekoste iznad. Multi tasking je bolji, i otprilike deluje kao da si vec u samoj aplikaciji, kao da nije ni bila minimizovana, tako da se i tu oseti poboljsanje. Sve u svemu ne nesto opako znacajno, ali lepa promena i malo ubrzanja nisu na odmet.
Sad me zanima, da li cemo mi koji koristimo Art dobijati nekakav poseban update ili ce sve biti isto u sklopu klasicnih azuriranja?
Posto sam na internetu citao da Art jos nije usavrsen, ako recimo Google izbaci novi update za njega, da li ce ici u sklopu klasicnog ili nesto posebno?