nastala je ni iz čega?nerođena sestra
Mene zanimaju iskustva onih koji imaju Nexus 10 jer razmišljam da možda mami kupim jedan, odavno govori kako bi željela laptop ali mislim da bi joj tablet bio praktičniji, nedavno kad je nerođena sestra išla na put posudio sam njen iPad 4 pa ga je mama koristila tih dana za surfanje a kako je meni draži android radije bih joj uzeo Nexus 10, kontam da bi Nexus 7 bio suviše mali. Kad treba izaći novi nexus 10? Koliko sam vidio pričalo se o kraju novembra ali nisam puno pratio. Mada vjerujem da bi i stari bio sasvim dovoljan, koristio bi se za surf, skype i tako to. Pošto bih vjerovatno nabavljao iz USA vidim da je cijena $400 i $500, dakle nema popusta kao što je bilo na Nexus 4 prije izlaska Nexus 5
Mada sam čuo da je novi Nexus 7 dosta dobar a koliko vidim košta samo $230...hm...jedino kontam da bi mami zbog vida i preglednosti više odgovarao Nexus 10.
Još ću razmisliti, sad sam gledao jedan review za Nexus 7 i mnogo mi se sviđa, a nije skup.
Imaš li predstavu ili si probao kako bi izgledao surf na Nexus 7? Razmišljam da mami kupim jedan tablet i primarno bi se koristio za surf, kontam da bi bilo dosta preglednije i lakše za gledanje na 10" za stariju osobu, a sa druge strane Nexus 7 je mnogo jeftiniji i kažu da je ovaj novi baš dobar. Pa sam u dilemi.Dakle glavni utisak na mene je ostavio surf, definitivno najbolkji android tablet za to
Koliko je zapravo "loša" baterija na Nexus 10? Recimo, u odnosu na iPad 3.
Koliko otprilike? Smorio me je iPad posle 2 godine, pa bih da pređem na Nexus. Sad razmišljam da li mi je 7" premalo, pa da idem na 10ku...
Imaš li predstavu ili si probao kako bi izgledao surf na Nexus 7? Razmišljam da mami kupim jedan tablet i primarno bi se koristio za surf, kontam da bi bilo dosta preglednije i lakše za gledanje na 10" za stariju osobu, a sa druge strane Nexus 7 je mnogo jeftiniji i kažu da je ovaj novi baš dobar. Pa sam u dilemi.
Vec duze vreme uopste ne razmatram te male tablete jer se mnogo nabada pri surfu. Mozes sve sto mozes i na nexusu 10 ali je mnogo nezgodniji za koriscenje, mislim da ce to smetati starijoj osobi. Ako bi vec uzimao manji tablet a da je za surf, onda samo iPad Mini Retina. Nije mnogo mali, odlicna rezolucija i 4:3 ekran. Mnogo bolje nego n7.
Hvala na savjetu, gledao sam sad malo o njemu, djeluje dobro ali je cijena $300 pa se pitam nije li bolje onda dodati jos $100 pa uzeti ipak Nexus 10, zbog preglednosti, dok je na strani manjih cijena. Mada taj iPad Mini Retina tu dodje kao neki kompromis.Ako bi vec uzimao manji tablet a da je za surf, onda samo iPad Mini Retina. Nije mnogo mali, odlicna rezolucija i 4:3 ekran. Mnogo bolje nego n7.
Hvala na savjetu, gledao sam sad malo o njemu, djeluje dobro ali je cijena $300 pa se pitam nije li bolje onda dodati jos $100 pa uzeti ipak Nexus 10, zbog preglednosti, dok je na strani manjih cijena. Mada taj iPad Mini Retina tu dodje kao neki kompromis.
U tom slučaju cijena uopšte nije na njegovoj strani već ovo ostalo. U mom slučaju bi onda bolje bilo uzeti Nexus 10 nego taj mini iPad za istu cijenu, zbog preglednosti, baterija jeste bolja na iPad-u ali mama ga ionako ne bi puno koristila, nije da uzimam za sebe i za intenzivnu upotrebu, treba mi nešto pregledno i mislim da bi klasa 10" najviše odgovarala ali sam razmišljao da li bi Nexus 7 možda mogao biti dovoljan (samo $230) ali sumnjam. Možda od kolege posudim stari Nexus 7 pa da vidimo kako bi to izgledalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari