Sjajne vesti, samo mi je zao sto je prošlo godinu dana i sama činjenica da se već priča polako o nasledniku je u suštini presudilo nexusu 10 :-(
Prvo da vas sve pozdravim...pošto mi je ovo prva poruka...
A sad ono zbog čega pišem...
Čekao sam Nexus 10 od kako je izašao da stigne kod nas... Imam neki novac koji je namenjen isključivo za tablet (negde oko 45 hiljada + možda još 2-3 hiljade), ali mi nije bilo hitno da ga kupujem pa sam tako čekao baš ovaj da se pojavi kod nas...
E sad u međuvremenu sam se preorjentisao na ASUS MeMO Pad FHD 10, jer sam mislio da ovaj nikad neće stići kod nas...
Ono što mi treba je vaše mišljenje o ova dva tableta...tj. koji je bolji?
Meni u suštini treba tablet od 10 inča, android, koji ću koristiti za sve po malo...muzika, filmovi, surf, slikanje, igre i neke ne tako zahtevne office poslove (čitanje, možda i editovanje nekih dokumenata...možda i neke prezentacije i tako to...).
ASUS MeMO pad FHD 10 ima mikro HDMI konektor http://www.asus.com/rs/Tablets_Mobile/ASUS_MeMO_Pad_FHD_10/#specificationsI još nešto što sam primetio kod MeMO Pad FHD 10 je da nema hdmi priključak...tj. bar u specifikaciji piše tako?
Prvo da vas sve pozdravim...pošto mi je ovo prva poruka...
A sad ono zbog čega pišem...
Čekao sam Nexus 10 od kako je izašao da stigne kod nas... Imam neki novac koji je namenjen isključivo za tablet (negde oko 45 hiljada + možda još 2-3 hiljade), ali mi nije bilo hitno da ga kupujem pa sam tako čekao baš ovaj da se pojavi kod nas...
E sad u međuvremenu sam se preorjentisao na ASUS MeMO Pad FHD 10, jer sam mislio da ovaj nikad neće stići kod nas...
Ono što mi treba je vaše mišljenje o ova dva tableta...tj. koji je bolji?
Meni u suštini treba tablet od 10 inča, android, koji ću koristiti za sve po malo...muzika, filmovi, surf, slikanje, igre i neke ne tako zahtevne office poslove (čitanje, možda i editovanje nekih dokumenata...možda i neke prezentacije i tako to...).
Baterija na Nexus10 je jako losa za jednog brandname proizvodjaca, koliko se secam drzi oko 7 sati. Verovatno je razlog vrlo visoka rezolucija, ali sto se mene tice dovoljno je i 1080p kao sto ima Asus. Jedino jos da vidimo koliko njemu traje baterija.
Slazaem se, i ja bih pre isao na 1080p i bolje trajanje baterije nego na ovu 2560x1600. Ionako jos nemamo dovoljno fhd aplikacija a igrice optimizovane za 2560x1600 mislim da na play store-u ne postoje niti su u najavi.
ASUS MeMO pad FHD 10 ima mikro HDMI konektor http://www.asus.com/rs/Tablets_Mobile/ASUS_MeMO_Pad_FHD_10/#specifications
Ok. Sačekaću da se pojavi kod nas i da ga ljudi testiraju i daju svoje utiske pa ću onda odlučiti...
Kao što rekoh ne žurim nešto preterano mnogo sa kupovinom...nadam se da će do kraja septembra već biti više informacija o ovom Asusovom modelu...
Hvala i tebi!
Nikakve posebne, osim što imam na raspolaganju verovatno dovoljno novca da kupim ovaj od 32G...a taj novac mogu samo na tablet da potrošim...
+ ako se ne varam, podržava micro sd kartice do 32G, a fala bogu od viška ne boli glava...![]()
Nikakve posebne, osim što imam na raspolaganju verovatno dovoljno novca da kupim ovaj od 32G...a taj novac mogu samo na tablet da potrošim...
+ ako se ne varam, podržava micro sd kartice do 32G, a fala bogu od viška ne boli glava...![]()
Kod nas nece biti modela sa 32 GB. Ako ima jos pitanja molim vas da ih postavljate na temi za Memo Pad FHD 10.Video sam to, ali koliko znam još uvek nije stigao u ovim većim prodavnicama niti ga je neko kupio ili testirao od naših...
Video sam i za cenu, koja je po meni odlična, ali verujem da je to za model od 16G...mene interesuje koliko će koštati model od 32G?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari