Posalo sam ti invitetopuz je napisao(la):Meni treba :wave: . Ali neeeema... Pa ako neko od vas dobrih ljudi hoce da mi da jedan, buaaaaaaa. Moj emajlje [email protected]
Maelkum je napisao(la):Ako ima ljudi koji se mogu odreci jednog invite-a posaljite ga na [email protected] Hvala.
Pitanjce, jel se pozivnice dobijaju jednokratno, ili se posle do 'dopunjava'.kUdtiHaEX je napisao(la):Ja imam 6 pozivnica, zainteresovani javite se na pm.
kustera je napisao(la):Pitanjce, jel se pozivnice dobijaju jednokratno, ili se posle do 'dopunjava'.
outlaw je napisao(la):Heh, znate šta se desilo danas?
Zamolio me prijatelj da mu pošaljem jedan invite na @yahoo mail i gle čuda - moja pozivnica je završila u njegovom "bulk" folderu?!?! Još me čovek cima kako mu nije stigla pozivnica, ja ga ubeđujem da jeste, na kraju je bezveze kliknuo na "bulk" i video invite.
Slučajnost? Mislim da nije... Ja prvi brišem poruke iz "bulk" foldera bez gledanja, tako da...
Konkurencija je uvek zdrava, zar ne?![]()
Ser_Zile je napisao(la):svaka pozivnica koja ide na yahoo zavrsi u bulk-u.
outlaw je napisao(la):Nije baš tako, poslao sam dvojici burazera pre mesec dana isto na yahoo i stiglo im je OK...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari