Šta je novo?

Gmail nalog

Kome treba invite neka mi se obrati na zamenik at gmail dot com.

Meni treba :wave: . Ali neeeema... Pa ako neko od vas dobrih ljudi hoce da mi da jedan, buaaaaaaa. Moj emajl :) je [email protected]

ako ima jos :)

Elem i meni bi jedan gmail-nalog dobro dosao ... ako ima neko koju kilu :D

pozdrav!

P.S. inace,ako bude, .... na "mymail" :D

A pogledajte ovo http://www.nhacks.com/email/ da dobijete svoju slicicu nesto tipa
image.png
pa je mozete staviti u potpis ili vec gde hocete :)]

Poslednja izmena:
Ijaooooo... ;)

Posto vidim da svi kukaju i placu :p evo i da ja malo zapomazem :D
ijaoooo - ako ima neka dobra dusa jedan poziv viska za gmail nek posalje (ijaoooo kuku sta cu bez gmail-a - moj zivot vise nema smisla) ;)
E ako ovo ne prodje, ne znam sta ce... :D

mail [email protected]

evo ja imam jos dva poziva...javite se na private sa mailom

Meni jedan invite, please :) Na nmomo @ ptt . yu

Ja imam 6 pozivnica, zainteresovani javite se na pm.

kUdtiHaEX je napisao(la):
Ja imam 6 pozivnica, zainteresovani javite se na pm.
Pitanjce, jel se pozivnice dobijaju jednokratno, ili se posle do 'dopunjava'.

Poslate vama dvojici od gore! :))) hehe Pozdrav!

Juhuuu! :banana: E pa da i ja konacno otvorim taj nalog na gmail-u i vidim kako sve to funkcionise... A i ovaj 1gb nece da se baci ;)
Hvala Ripperu! :wave:

Da vratim jedan na forum :) Ko hoce invite nek mi pise na
milosdj at gmail dot com

kustera je napisao(la):
Pitanjce, jel se pozivnice dobijaju jednokratno, ili se posle do 'dopunjava'.

Na početku dobiješ 6 komada, a kasnije s vremena na vreme dobijaš još, naravno ako ih prvo podeliš...

Heh, znate šta se desilo danas?

Zamolio me prijatelj da mu pošaljem jedan invite na @yahoo mail i gle čuda - moja pozivnica je završila u njegovom "bulk" folderu?!?! Još me čovek cima kako mu nije stigla pozivnica, ja ga ubeđujem da jeste, na kraju je bezveze kliknuo na "bulk" i video invite.

Slučajnost? Mislim da nije... Ja prvi brišem poruke iz "bulk" foldera bez gledanja, tako da...

Konkurencija je uvek zdrava, zar ne? :D

outlaw je napisao(la):
Heh, znate šta se desilo danas?

Zamolio me prijatelj da mu pošaljem jedan invite na @yahoo mail i gle čuda - moja pozivnica je završila u njegovom "bulk" folderu?!?! Još me čovek cima kako mu nije stigla pozivnica, ja ga ubeđujem da jeste, na kraju je bezveze kliknuo na "bulk" i video invite.

Slučajnost? Mislim da nije... Ja prvi brišem poruke iz "bulk" foldera bez gledanja, tako da...

Konkurencija je uvek zdrava, zar ne? :D

svaka pozivnica koja ide na yahoo zavrsi u bulk-u.

Ser_Zile je napisao(la):
svaka pozivnica koja ide na yahoo zavrsi u bulk-u.

Nije baš tako, poslao sam dvojici burazera pre mesec dana isto na yahoo i stiglo im je OK...?

outlaw je napisao(la):
Nije baš tako, poslao sam dvojici burazera pre mesec dana isto na yahoo i stiglo im je OK...?

ja drugu slao sa svoje masine i on odma proverio i ono stoji u bulk :trust:
mozda ponekad omane yahoo :d

Kada posaljes invit, odes u Sent mail otvoris mail u kojem si poslao invit i tamo imas link na koji treba da klikne onaj kome si poslo invit. Ja taj link posaljem na icq/msn i reseno :)

I meni je jedan inv. stigao u bulk(u). Mislim da sam negde prochitao na netu da invitationi poslati na Yahoo i Hotmail(u) stizu kao spam tj. u bulku i kako se vec zove na hotmailu

To je logichno. Ne znam shta je tu chudno. Zna se da je "srce" Yahoo!-a njegov email service, a Google! udara tamo gde najvishe boli. :-devil-:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno