Šta je novo?

Gmail nalog

Aman ljudi, napisite odmah neki aktivni mail kada trazite Gmail nalog ! :d ( ne trebaju nikakvi drugi podatci, ime se u invite upise bilo koje, pa to posle sami promenite prilikom aktivacije )

Ovaj thread raste kao kvasac samo zato sto se "procedura" razvuce na 4 posta: 1.trazim, 2.Irena :) daj mail. 3. evo mail, 4. Irena: poslato

drapin je napisao(la):
Aman ljudi, napisite odmah neki aktivni mail kada trazite Gmail nalog ! :d ( ne trebaju nikakvi drugi podatci, ime se u invite upise bilo koje, pa to posle sami promenite prilikom aktivacije )

Ovaj thread raste kao kvasac samo zato sto se "procedura" razvuce na 4 posta: 1.trazim, 2.Irena :) daj mail. 3. evo mail, 4. Irena: poslato

hehe, upravo tako, smor mi je da pisem "daj mail", pa onda cekanje.. ;)

btw Makavelli, poslat ti je invite ;) (sorry drapin) :)

Poslednja izmena:
Klole , a-rage..ajde ja imam jedno 30 inviteova na 5 accounta i dacju vam...samo dajte ime i prezime koje zhelite i mail pa sve to na pm ili na [email protected] i dobijete danas u toku dana...ako treba josh nekome neka se javi...

Poslednja izmena:
Prodato :( Nema Vishe!!

Imam ja 4 komada, ostavite ovde mail i to je to :)

Hvala ti Sasha, svaka ti čast!

TNX

Ja sam vec poslao invite-ove sledecim ljudima:
klole, a-rage (nema na cemu :)), metju, m8*,
boggyman i ostao mi je jos jedan invite, normalno,
ide onom ko se prvi javi . :) ;)

Poslednja izmena:
Gurudexx, naravno. :)

ps javicu se ponovo kad dobijem neki invite...

Moraš da se šlihtaš ljudima iz Google-a, tj. da na kraju svakog mejla napišeš
"Mnogo volim Gmail" ili "Mnogo mrzim Yahoo" :d

metju, proveri medju bulkom. Yahoo zna ove invitatione da baci u bulkmail. (sta ces konkurencija)
ako nema ni tamo poslacu ti ja.

i da li mora to direktno njemu da se poshalje ili ja mogu da mu prosledim taj mail?

Sta da vam kazem. Sva sreca pa mi bulk nije iskljucen :))) Ukljucio sam ga posalji :)

Vrh Dno