Šta je novo?

Gmail nalog

Moze jos jedna pozivnica...

Jel ima jos neko pozivnicu....???
Zahvaljujem.... :wave:

:type: Poslato!!! :guitar:

Ja nemam vise sta poslati. Sve sam poslao.
Ako vidis da neko nudi posalji mu e-mail na PM, pa ce ti on poslati. Ako stavis tako, na izvolte, moze da dode do frke. :)

Ja sam podelio ovde 4-5 maila, a sad mi treba hitno jedan na

[email protected]

pa please ! valjda ce se neko setiti

Poslednja izmena:
Tnx, ovo je bilo brzo !

Miodragz poslato.. :wave:
Ostalo mi jos pet komata. Navalite. Zna se procedura, prvih pet koji postuju, dobijaju...

jel moze meni na

jnenad at emailservice . com ?

Ako moze invite na
sponji_kg et yahoo.com

Miodragz, ne znam u cemu je fora ali mi kaze da invite nije mogao biti prosledjen na doticnu adresu zato sto je na serveru detektovan kao spam.

Tihi, Neša, Sponji: poslato svakom po jedan...
P.S: VAZNO!!!: vi koji primate inviteove na Yahooov mail, pazite. Posto im je Google kompanija suparnik sve inviteove salje u Bulk folder... Tako da gledate tamo.

Poslednja izmena:
miodragz je napisao(la):
Ajde posalji na [email protected]

Hvala

Mikeli
E pazi ovako: ***, sto nisi mislio ranije, ne mogu ja ovaj sto si ti zaj*bo da vratim. To bi mi bio drugi koji bih na tebe potrosio, a to mi se bas i ne radi sada kada mi je ostalo dva komada, kapish?

topuz: ala si stipsa. Posalji mu invite, odvesce te na :bottle:, mozda je i on iz BG-a.
P.S. Mozda ce i tebi da zatreba nesto od njega. Samo savet. ;)
Poz.

Ma poslao sam mu fakani invite. Po drugi put.

topuz: to cenim. Na Bench-u ljudi pomazu jedni drugima, ili se meni cini. :eyebrows:
Pozdrav svima! :wave:

topuz je napisao(la):
E pazi ovako: ***, sto nisi mislio ranije, ne mogu ja ovaj sto si ti zaj*bo da vratim. To bi mi bio drugi koji bih na tebe potrosio, a to mi se bas i ne radi sada kada mi je ostalo dva komada, kapish?

Nisam nista *****ao, jer koristim oba mail-a i na Beotelu i na EUnet-u, a posto rece da postoje problemi s Beotelovim serverom, pomislio sam da mozda posaljes na EUnet.

Sve u svemu hvala puno, dobio sam i aktivirao nalog.
Nisam iz BGD-a, ali kad dodjem castim :bottle:

Mikeli

Poslednja izmena:
Vrh Dno