Šta je novo?

Gmail nalog

evo doniracu ja svojih 100 inviteova, samo reci kako & sta.

Za sada nisu potrebne nikakve donacije u vidu pozivnica.
Ako stavim previše pozivnica u bazu, a malo korisnika potražuje iste, mnoge pozivnice će isteći pa onda trebam da ih brišem iz baze i dopunjujem novim.
Da li neko zna posle kog perioda ističu pozivnice?

Poslednja izmena:
Ljudi nemojte vise da "smarate" sa tim Gmail-om. Dao sam im link. Ako im zatreba trazice.
@ Villy_Da_Man, Sasa_NS & Dorry: Sta mislite ako bi se svi javili i da nude njihove invite-ove.... nemojte vise da spam-ujete.

@Pharos: Na sajtu nema vise invite-ova, da li bi mogao da ubacis nekoliko komada.
Dao sam link ka sajtu i na nekim drugim forumima a sada im nista ne koristi

Pa lepo, znaš kako... :D
Ima ljudi koji su uzeli po 100 invitova i registrovali 100 email adresa.
A opet imaš ljude koji po ceo dan na raznoraznim forumima nude pozivnice i stalno pričaju, imam i ja, imam i ja...
I onda kad sam kontaktirao te ljude da prilože svoje pozivnice, oni rekoše, mogu ti dati jednu pozivnicu, a ako si napravio portal, onda ga sam snabdevaj pozivnicama :D
Tako da... na sajtu ima brojač koji pokazuje koliko sam pozivnica do sada poslao. Od jednog korisnika ovog foruma sam dobio 20 pozivnica, ostali ništa.
Ja sam imao dobru volju, al ako se i drugu ne angažuju, šta da radim. Imam ja preča posla nego da registrujem gmail naloge i da popunjavam bazu s pozivnicama. Ili da uvedem paypal sistem naplate, $0.5 po pozivnici, pa registrujte naloga koliko hoćete :D
Ovih dana (do kraja nedelje), staviću 1 pozivnica po jednom IP-u dnevno, i na max jednu email adresu, al' sve to pod uslovom da mi ljudi šalju svoje pozivnice. Ja drugačije stvarno ne mogu. Ili ako ima neko izvan SCG pa da se dogovorimo oko paypal-a i sistemu naplate za članove van SCG, jer nonSCG members ubiše s ovim pozivnicama.

p.s.

Mani onu redirekciju. Uvek mi u pozadini skida nešto(?) Bojim se da neko ne zakači nešto s tom redirekcijom, a neredirektovana adresa se mnogo brže otvara.

Poslednja izmena:
@shadow:

pa sto si davao link na drugim forumima...sad si svima ucinio magarecu uslugu a posebno bench populaciji.

@Pharos: uvedi registraciju na sajt i to sto si sam rekao, mada IP je lako obici, bolje ceo ip opseg, pa recimo 10 komada po opsegu pa kome treba vratice se sutra, ko je hteo vise naloga verovatno ce ga mrzeti da se cima da se registruje vise puta.

PS. ja cu dati jos 80 inviteova ako treba, ali samo ako se jos bar dvoje ljudi javi da oce da da bar 50 inviteova, ne zato sto sam cvalav (nisam) vec iz principa.

Poslednja izmena:
@Pharos: Ti si rekao na pocetku da ti ne treba pomoc, mogao si da apelujes pa da ti pomognemo. Daj mi email na koji da saljem invite-ove. Rado cu da pomognem.
Ova ideja sa naplacivanjem uopste nije OK. Hoces da obrisem redirekciju?

gx-x je napisao(la):
@shadow:
pa sto si davao link na drugim forumima...sad si svima ucinio magarecu uslugu a posebno bench populaciji.
]
Ja sam samo hteo da pomognem i drugim ljudima. A sta sam ucinio lose bench populaciji?

Obrisan mi je nalog na gmail-u i nalozi svih ljudi kojima sam slao invite.
Provalio gmail moj sajt. Stekao sam slavu preko noći pa se uzentali :banana:
Sad mi ostaje samo dobar advokat i da tužim google. Bedak... koliko sam samo kontakata imao na tom nalogu. Nisam naplaćivao invite i ne znam gde se u terms of use spominje da ne smem da dajem invite. Google ništa ne odgovara.

Poslednja izmena:
@shadow:

pa kad si hteo da pomognes i imao si svoje invitove sto nisi slao tim ljudima sa drugih foruma svoje inviteove, a ove inviteove sa pharosovog sajta ostavio za ljude sa bencha koji u ovoj temi traze inviteove ? Nije ni vazno bole me uvo, ima sad direkt gmail registracija pa invitovi vise nisu ni potrebni.

Nema direct gmail registracija. U tome i jeste problem.

Za DZ delim 5 poziva za Gmail. Kontakt na PM

pa gde je sad nestao onaj direktan link ka registraciji ? Zar to nije bila direkt registracija ?

Ko hoce invite za Gmail, na PM. Naravno, pod uslovom da imaju slobodnih. Vase je da cekate... :)

takodje, ko oce invite nek mi salje PM posto drugacije ne saljem invite, tj ne obilazim ovu temu cesto !

Moze jedna pozivnica na [email protected]
Hvala unapred.
P.S Vec sam imao Gmail accaunt ali sam zaboravio user i pass i nemogu da ga nadjem vise
posle reinstalacije.

Hvala druze laf si :) !

Nazad
Vrh Dno