Šta je novo?

Gmail nalog

@Dabar
Poslato :p

@GEOM
Probaj, videces da je bolji od Yahoo-a ;)

Sad jos da skinete ovo i eto vam novog harda od 2GB :p

ps bilo juce na PC Petku :cigar:

ironmanbg je napisao(la):

Uz ograničenje da se Gmail Drive koristi samo uz IE.

e ovo je bash moćna stvar! nisam ni znao za ovaj gmail drive! e, još samo kada bih imao brži net... :(

Gmail drive je odlicna stvar, ali tu je IE da stavi pod led. Ja na Y! imam 1Gb + na BTN Webmail-u 20971k bytes disk space i veoma je prazan redovno brisem mailove i nikad mi ne predje 50% diska. Pa na cirilici je ok za pocetnike, ali ipak je mnogo bolje kada je na engleskome, najbolji ti je primer ovog foruma cije su komande na eng sto je dobro.

Poslednja izmena:
nisam bas pratio u poslednje vreme, ali zar ranije nije bilo price da google bas ne gleda sa odusevljenjem na "gmail drive"? cak je bilo price i da ukida naloge ukoliko utvrdi da neko to koristi? e, sad, ne tvrdim da je tacno - posto kupio, poto prodao... :)

Zar jos ima ljudi koji nemaju Gmail?

djalf je napisao(la):
@GEOM
Probaj, videces da je bolji od Yahoo-a ;)

Diskutabilno.

Zbunjujuci i nepraktican "view" skript, za obican reply uz editovanje topica trebaju ti stupidna 3 klika misem. Ne radi srednji taster za novi tab (frustrirajuce za korisnike FF!!).
User Interface je shit (licno misljenje). Signatura moze samo u plain textu.. Za brisanje poruke moras da spustas padajuci meni.. itd...... da nema pop3 pristupa, mogao bih slobodno da kazem da gmail treba zaobici u sirokom luku.

Poslednja izmena:
ocu i ja G-mail..

Kako da otvorim nalog na G mailu? Probao sam proslog puta pa nesto nije islo... :S:

PozZ.

treba ti pozivnica ostavi sadasnji e-mail poslace ti neko pozivnicu

@gorio83:
ne racumem?
sta je islo pozlu?

Inace, ja koristim gmail + gtalk to je meni kombinacija strasna...
funkcionise ko sat...
nema reklama...
sve sto sam ikada zeleo od mail-a...
a jos i dzabe...

ja mu poslao...
nije covek ni trazio ,)

Poslednja izmena:
he ukapirao sam/kreirao accaunt, jos da probam kako radi.
P.S imam ja nalog na yahoo ali treba vecnost da prodje kad dodajem attach, a po nekad i ne uspe?

ironmanbg je napisao(la):

Radi! poslao fajl 3.4mb.

PozZ.

Da nego kad proveravam postu (mozila thunderbird) prijavljuje mi ovaj fajl od 3.4mb kao New message? Kako da popravim/u cemu je fora? :S:

Ne bi trebalo tako da radi. Pritisni Arhive pa probaj onda. Ako ne, pomeri ga opcijom Move u neki folder ili mu dodeli neki label.

Vrh Dno