Šta je novo?

Gmail nalog

Pa gde je tu car? :D Evo ja sam moj gmail nalog dobio zahvaljujuci "zapomaganju" ;) i dobrim ljudima sa ovog foruma, pa kad i meni stignu invite-ovi sigurno cu i ja neki "vratiti" na forum.

E pa evo, bas sam veceras i ja dobio invite-ove :banana:
Posto sam 5 komada razdelio ortacima, reko` da "vrnem dug" :D pa sam ostavio jedan za forum. Ako neko zeli invite da otvori gmail nalog neka me kontaktira na pm ili nek ostavi mail na forumu - svejedno....

GSM je napisao(la):
E pa evo, bas sam veceras i ja dobio invite-ove :banana:
Posto sam 5 komada razdelio ortacima, reko` da "vrnem dug" :D pa sam ostavio jedan za forum. Ako neko zeli invite da otvori gmail nalog neka me kontaktira na pm ili nek ostavi mail na forumu - svejedno....

evo mogu ja da dobijem taj jedan
[email protected]

POSLATO vama obojici... Da ne bude diskriminacije :p
E sad neko kaze da nisam velikodusan :D
Sad sam potrosio sve invitatione, al valjda ce jos da ih salju...
Pozdrav

Evo ja sam ostao bez invitationa :S: . Tiberius je imao srece i njemu sam poslao poslednji posto je ortak koji me je renije zamolio da mu posaljem invite za gmail u medjuvremenu vec otvorio nalog - pa mi pretek`o taj jedan.
Valjda ce i neko od mojih drugova uskoro dobiti koji invitation pa ce se sigurno naci jos neki za forum ovde.
Pozdrav

@Preacher
Ne brini, sigurno ce se vrlo brzo naci neko ko ce dobiti/dobio je invitatione pa ima koji viska, kao sto sam i ja imao.

kome treba na PM

drugari ja nisam dobio nove invite(ove) jedno sigurno mesec ili dva .... jel se to samo meni dogadja ili i kod vas ista situacija ?

Ako ima jos raspolozenih za deljenje invite moze i meni jedan

rastafarian je napisao(la):
Ako ima jos raspolozenih za deljenje invite moze i meni jedan

Naravno da ima, ostavi mi samo tvoj trenutni mail (ovde ili PM svejedno)

Jesam na PM-u je .
Hvala.

може и мени један?

Vrh Dno