Pa lepo kaze Gmail Betaskydiver je napisao(la):Evo registrova se i ja. Hvala Rage za invite. Ali kada sam kliknuo na ono:
Invite 6 of your firends
otvori mi novu stranu i rece nemate vise invite-ova, pokusajte ponovo kasnije. Jel sam ja to kuzan ili sta?
gx-x je napisao(la):aj ako neko bude imao slobodnih gmail naloga meni ni slucajno da ne salje posto je to izgleda ne samo komercijala nego je popularnije od shakire u poslednje vreme. Sta se palite na add-sponzored e-mail naloge koji "k" uopste ? Sta ce vam to ? Lozite se bre prestiza radi, ko dizelasi '90-tih....
edit: lozite se deco samo da bi drugarima mogli da kazete "e vidis al taj nalog ne moze svako da ima..." a za pola godine moci ce svaka budala da ga ima bas kao i yahoo i hotmail, propaganda je ta da se ****** kao vecina vas loze "saljite mi poziv saljite mi poziv"...ko mali majuni za bananom u kavezu...Sto ce reci da nemate 100din mesecno ni svoj redovan nalog da odrzavate aktivnim.....bre get a life
gx-x je napisao(la):aj ako neko bude imao slobodnih gmail naloga meni ni slucajno da ne salje posto je to izgleda ne samo komercijala nego je popularnije od shakire u poslednje vreme. Sta se palite na add-sponzored e-mail naloge koji "k" uopste ? Sta ce vam to ? Lozite se bre prestiza radi, ko dizelasi '90-tih....
edit: lozite se deco samo da bi drugarima mogli da kazete "e vidis al taj nalog ne moze svako da ima..." a za pola godine moci ce svaka budala da ga ima bas kao i yahoo i hotmail, propaganda je ta da se ****** kao vecina vas loze "saljite mi poziv saljite mi poziv"...ko mali majuni za bananom u kavezu...Sto ce reci da nemate 100din mesecno ni svoj redovan nalog da odrzavate aktivnim.....bre get a life
gx-x je napisao(la):inace od ovih koje znam sa foruma, starijih, niko se ne pali na Gmail iz istih razloga kao i ja, tj. onih koje sam gore naveo, tj. opet, nismo deca![]()
gx-x je napisao(la):aj ako neko bude imao slobodnih gmail naloga meni ni slucajno da ne salje
lozite se deco ... svaka budala ...****** kao vecina vas ...ko mali majuni za bananom u kavezu ...Sto ce reci da nemate 100din mesecno
i jaRage against The mAchine je napisao(la):Ja jos nisam ni sve istrosio a vec sam posle dan dobio jos 6.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari