Šta je novo?

Gmail nalog

Znaci google swap je super.Ponudio sam razglednicu sa slikom kalemegdana i u roku od 5 minuta sam imao vec 4 ponude:)Ako nest pretekne postovacu ovde.

Imam i ja 6 komada, pa kome treba nek salje na pm svoje mailove

Ja imam jos 6, pa ko se javi na pm prvi dobice :)

Poz.

Samo da li to ima ikakve svrhe sa modemom?

Evo registrova se i ja. Hvala Rage za invite. Ali kada sam kliknuo na ono:
Invite 6 of your firends
otvori mi novu stranu i rece nemate vise invite-ova, pokusajte ponovo kasnije. Jel sam ja to kuzan ili sta?

skydiver je napisao(la):
Evo registrova se i ja. Hvala Rage za invite. Ali kada sam kliknuo na ono:
Invite 6 of your firends
otvori mi novu stranu i rece nemate vise invite-ova, pokusajte ponovo kasnije. Jel sam ja to kuzan ili sta?
Pa lepo kaze Gmail Beta :p

Imam dva invita kome treba na PM.

Imam i ja par komada, pa se javite na PM.

Ivo.r, hvala puno. :) :wave:

Gmail, here I come. :-devil-: :,,: :cigar:

aj ako neko bude imao slobodnih gmail naloga meni ni slucajno da ne salje posto je to izgleda ne samo komercijala nego je popularnije od shakire u poslednje vreme. Sta se palite na add-sponzored e-mail naloge koji "k" uopste ? Sta ce vam to ? Lozite se bre prestiza radi, ko dizelasi '90-tih....

edit: lozite se deco samo da bi drugarima mogli da kazete "e vidis al taj nalog ne moze svako da ima..." a za pola godine moci ce svaka budala da ga ima bas kao i yahoo i hotmail, propaganda je ta da se ****** kao vecina vas loze "saljite mi poziv saljite mi poziv"...ko mali majuni za bananom u kavezu...Sto ce reci da nemate 100din mesecno ni svoj redovan nalog da odrzavate aktivnim.....bre get a life

Poslednja izmena:
gx-x je napisao(la):
aj ako neko bude imao slobodnih gmail naloga meni ni slucajno da ne salje posto je to izgleda ne samo komercijala nego je popularnije od shakire u poslednje vreme. Sta se palite na add-sponzored e-mail naloge koji "k" uopste ? Sta ce vam to ? Lozite se bre prestiza radi, ko dizelasi '90-tih....

edit: lozite se deco samo da bi drugarima mogli da kazete "e vidis al taj nalog ne moze svako da ima..." a za pola godine moci ce svaka budala da ga ima bas kao i yahoo i hotmail, propaganda je ta da se ****** kao vecina vas loze "saljite mi poziv saljite mi poziv"...ko mali majuni za bananom u kavezu...Sto ce reci da nemate 100din mesecno ni svoj redovan nalog da odrzavate aktivnim.....bre get a life

Pa "prijatelju"( da ne upotrebim izraze budala, ***** i slicno), iako si dobar deo korisnika foruma nazvao majmunima, prvo savladaj osnove, npr razliku izmedju 2, 5 mb na jednoj strani i 1 Gb na drugoj strani, pa se onda vrati sa svojim socioloskim istrazivanjima i izradom psiholoskih profila korisnika gmail-a.

BTW, dal' ja imam 100 din mesecno, il' nemam, is absolutely none of your f***in' business. Mada, kad si toliko radoznao, imam.. eto happy?

nemam ja nikakvih problema na socioloskoj strani strani nego me interesuje sta ce te vi sa 56k vezom sa 1gb prostora na netu ? (sem da se hvalite). Jako ti treba tih 1gb...daj bre, kako god da okrenes ako neko oce sa "normalnog" naloga da ti posalje fotografiju od recimo 10mb, ti mozes da primis, ali on ne moze da posalje., sto me dovodi do zakljucka da tih 1gb prostora sluzi za advert mail i spam, hvala lepo, kao sto rekoh palite se ko deca, a verovatno to i jeste..pogotovo ako nemate 100din mesecno, to TOTALNO znaci da ste deca, da niste, imali bi platu...i opet sam u pravu...ccccc

inace od ovih koje znam sa foruma, starijih, niko se ne pali na Gmail iz istih razloga kao i ja, tj. onih koje sam gore naveo, tj. opet, nismo deca ;)

gx-x je napisao(la):

E ja imam 512k flat i koristim linux pa cu da mauntujem gmail kao jos jednu particiju (bolje od ftp servera). Ako mi to ponudi neki drugi a da bude za dz ok ali to za sada nudi jedini gmail... tako kao sto vidis nekim ljudima to koristi malo vise nego samo pukog mail na famoznom gmail-u. Ja ne znam koji je tvoj problem ako ti se ne svidja nemoj ga koristiti. Mislim sta ti znaci recenica
"aj ako neko bude imao slobodnih gmail naloga meni ni slucajno da ne salje posto je to izgleda ne samo komercijala " <= U vidim ljudi su sve stali u red samo tebi da salju pozivnice..... daj kontrolisi se..

gx-x je napisao(la):
inace od ovih koje znam sa foruma, starijih, niko se ne pali na Gmail iz istih razloga kao i ja, tj. onih koje sam gore naveo, tj. opet, nismo deca ;)

jao kad te dohvatim uh :smackbum:
nisi ni probao a seres na sve strane, kao prvo reklame ni ne primetis jer su iste kao one na google.com (mali text sa strane [neki ni ne primete a vezu ne gusi]), kao drugo brze je nenormalno od svega i tako ce i ostati, kao trece meni lezi jer ne moram da koristim nikakav program kod sebe sem onog malog sto te obavestava o mail-u a i tad vidim dal treba da otvaram mailbox ili moze da saceka. ima jos prednosti ali rano sam ustao pa mi mozak jos uvek ne radi kako treba :bottle:

i da hocu da vidim da si mi poslao na pm tvoj mail da ti dam invite jer ces morati da probas hteo to ili ne :p

ja koristim mail.ru koji takodje nema ogranicenja sem sto za svakih 25Mb morate rucno da povecavate velicinu boxa, a radi kao pop3, pa pregled i download teku normalno. ako neko ima visak za taj google-mail?? nek posalje da proverimo kako izgleda ;)

thx

Ispuc'o sam kvotu za ovaj krug poziva. Toliko od mene do sledeće prilike. Pozdrav.

gx-x je napisao(la):
aj ako neko bude imao slobodnih gmail naloga meni ni slucajno da ne salje

lozite se deco ... svaka budala ...****** kao vecina vas ...ko mali majuni za bananom u kavezu ...Sto ce reci da nemate 100din mesecno

Mogao si to i drugachije da kazesh.
Moje mishljenje je da bi trebalo da idesh na led, da ohladish...

Nudim 6 pozivnica.
Saljite ime i prezime i email na PP

koliko cesto dobijate invitatione?

ja sam registrovao gmail pre jedno dve nedelje i od tada uopste nijedan invitation nisam dobio (nikoga ne mogu da pozovem)...

Drugi krug sa pozivnicama zavrsen. Nestalo ako bude sutra jos obavesticu Vas.

Inace ja vec drugi dan dobijem po 6 pozivnica.

imao sam sest jednu potrosim, zatim dobijem jos jednu i ni jednu ne utopim i sad nemam ni jednu

6-1+1=0 :sceptic:

Vrlo rado bih se prikljucio ponosnim vlasnicima gorespominjanog naloga...pa,
ako neko ima invitejsn viska.. Bicu veoma zahvalan.
Organizujem neke ribe :eyebrows:.
...samo jos da vidim i da li bi one organizovale nas. :D

Ribe kaparisane za Ser Zileta...
Hvala!!
cheers

ps:upoznacu te sa drugaricom...
anita022.gif

Poslednja izmena:
Rage against The mAchine je napisao(la):
Ja jos nisam ni sve istrosio a vec sam posle dan dobio jos 6.
i ja
pise mi You have 6 Gmail invitations. Invite a friend to join Gmail!

ali kad kliknem nista se ne desava!! U cemu je stvar da li zna neko?!

Vrh Dno