.:GoRaNStEin:.
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.10.2005
- Poena
- 379
Ja sam i fan ovih filmova, i ovih retro igara (Spectrum itd)... Samo mi nije jasno kako će plasirati ovu igru kad se toga više niko i ne seća (osim nas dinosaurusa)
ja cuh da rade nastavak filma u CGI, mozda sam sanjao? :trust:
O trećem nastavku se priča otkako je izašao drugi, znači već punih 18 godina. I nekoliko puta je već bilo "confirmed" - pa ništa.
ja mislim da ce ovo biti na nivou sa 'Soldier of Fortune: Payback' ili Stranglehold-om u najboljem slucaju![]()
Sjajno
Poslednji put sam Ghostbusterse igrao na C64![]()
ova kamera je ubedljivo najsmornija za gejmplej... djate bre ili FP ili je udaljite... necu da gledam 80% vremena u svoje dupe ili ledja (mislim nije ovo lara kroft :d)
Emulator u ruke i idi skini sa nekog retro games sajtaTakodje, i rado bi ih igrao ponovo![]()
Eto zašto ne igram The Witcher ...
i kvazi 3d paralaksno skrolovanje kad ono ide neki dio sa pucacinom sa kipa slobodeEh, kako me to odusevljavalo, ja ni sad na PCu nisam nailazio takav efekat (nije samo fora u paralaks skrolu, vec i izabranim bojama, pa stvarno izgleda kao da se ima 3d monitor 8) )
To je Gb2.i kvazi 3d paralaksno skrolovanje kad ono ide neki dio sa pucacinom sa kipa slobode![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari