Šta je novo?

Ghostbusters The Game (Who You Gonna Call?)

Jel koristi Physics ova igra?

Pazi, odgovor na to pitanje nalazi se na prethodnoj strani thread-a koji ima 3 strane. Al ajde, ne koristi physx ni unreal engine, već VELOCITY® physics i Infernal engine i ne, nema veze sa igrom Infernal (što je isto neko pitao:D).

Pazi, odgovor na to pitanje nalazi se na prethodnoj strani thread-a koji ima 3 strane. Al ajde, ne koristi physx ni unreal engine, već VELOCITY® physics i Infernal engine i ne, nema veze sa igrom Infernal (što je isto neko pitao:D).

Pravi konzolaski engine:banana:

I još jedna stvar, za PC nema multiplayer. :(

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Prosto mi nije jasno ove godine nema te igre kojoj ne treba neki patch neko cekanje da bi se sve sredilo i ne kontam ove likove prave engine pored unreal 3 koji se ja bar tako mislim moze jos unaprediti dosta ,a sigurno je i jeftinije njega kupiti nego praviti nov potpuno nov engine koji izgleda ok ne kazem ja nije ovaj los ali on radi duplo losije od unreal 3 ,a ne izgleda bolje.Meni igra ide ok ali ima mesta gde se pogubi brateee padne fps ne mogu naciljati one zelene fazane :banana:

Prelepa igra, fenomenalna grafika, visoka produkcija, svi glasovi od pravih glumaca... mnogo detalja i fino je ispolirana. Odlični dijalozi, vidi se da je dosta dosta truda uloženo. Stvarno nema nijedne mane...

osim :)

Meni je gejmplej pomalo bzvz... to napucavanje i sl. Prosto, samo to trapovanje i "oružja" su mi nekako... mnjah. Inače, zanimljivo je, svašta se dešava, puno humora i još jednom visoka visoka produkcija i audio i grafika :)

inače, ko ima i PS3 i Xbox....

http://arstechnica.com/gaming/news/...phically-youll-want-to-stick-with-the-360.ars

Ma bitna je grafika, pusti gameplay :)

Ili još bolje, bitno je da je bolje optimizovana za Xbox 360 :)

Koje neoptimizovano djubre... Znaci konfiguracja iz potpisa, sve na low i off u 1680x1050 FPS pada na 20 ili cak manje kad je borba sa duhovima, dok kad se setam hodnicima ide i do 50, a sto je najgore kad sve stavim na max, bude slican frejmrejt, a grafika razlika izmedju high i low meni gotovo neprimetna...
Ostatak igre je tragedija,misija u hotelu kad pocnu da napadaju svecnjaci sa zidova, znaci toliko retardirano odradjeno... Svaka cast programerima na optimizaciji i misijama :wall:
Igrao pola sata i uninstall, jedna od gorih igara ove godine sigurno...

jesi uopste gledao filmove? :D

ko 'oce ukljuci AA u igri:

C:\Documents and Settings\User name\Local Settings\Application Data\GHOSTBUSTERS (tm)\settings.ini

antiAliasMultipleX=1
antiAliasMultipleY=1

promeni u

antiAliasMultipleX=2
antiAliasMultipleY=2

ima da se ukljuci i ssao za dodadni boost u performansama:D

Da li jos neko ima osecaj da je malo traljavo uradjen port, bas zna da zasece u odredjenim momentima...

+1 za neoptimizovano djubre

Mozda je neki trip sa fizikom kao u Mirror's edge-u, kod mene igra radi muchno dok ne ukochi nachisto.

Ma ovo nema PhysX, ovo je samo ocajan port, a i nevezano za to, igra je dosta losa, i zna da iritira sa retardirano osmisljenim misijama...
Da je bar kao GTA4, da je vrhunska igra igrao bih je i sa 20FPS, ali ovako neka hvala...

***a, žao mi je što je očajno urađen port :) Igra nema nijedan problem na konzolama! I nije toliko loša, definitivno je mnogo bolja od Prototajpa :d

definitivno je nesto do Velocity phisics-a. Meni igra savrseno klizi, fraps prijavljuje izmedju 50 i 90 FPS-a (1920x1080), osim kad ukljucim AA gde se donji frejmrejt prepolovi. Opet, to me ni ne cudi kada je u pitanju teski 2xsupersampling, sa kojim igra osetno bolje izgleda. E sad, kad sam prvi put pokrenuo igru desavalo mi se da zasece, pa sam instalirao directX koji je dosao uz originalan dvd:D i VOLA problem je bio apsolutno resen, znaci ni da stucne. Medjutim, vidim da se kod vas veliki pad frejma desava prilikom trigerovanja fizike, pa me cisto zanima kakvi su utisci drugih koji imaju cetvorojezgarne ili trojezgarne procesore. Vecina vas je ocigledno isfrustrirana losim performansama pa ne daje sansu igri ...steta. S druge strane,iako je Velocity napravljen da skalira ''neogranicen broj cpu-a'', nema mi logike da mu dva predstavljaju usko grlo, bar za ovu igru...hm...No, izneo sam svoje stanje stvari....

Poslednja izmena:
definitivno je nesto do Velocity phisics-a. Meni igra savrseno klizi, fraps prijavljuje izmedju 50 i 90 FPS-a (1920x1080), osim kad ukljucim AA gde se donji frejmrejt prepolovi. Opet, to me ni ne cudi kada je u pitanju teski 2xsupersampling, sa kojim igra osetno bolje izgleda. E sad, kad sam prvi put pokrenuo igru desavalo mi se da zasece, pa sam instalirao directX koji je dosao uz originalan dvd:D i VOLA problem je bio apsolutno resen, znaci ni da stucne. Medjutim, vidim da se kod vas veliki pad frejma desava prilikom trigerovanja fizike, pa me cisto zanima kakvi su utisci drugih koji imaju cetvorojezgarne ili trojezgarne procesore. Vecina vas je ocigledno isfrustrirana losim performansama pa ne daje sansu igri ...steta. S druge strane,iako je Velocity napravljen da skalira ''neogranicen broj cpu-a'', nema mi logike da mu dva predstavljaju usko grlo, bar za ovu igru...hm...No, izneo sam svoje stanje stvari....

A izgleda da su neki likovi nasli neke fore za bolji fps iskreno nije me briga igra nije vredna truda imate na guru forumu pa koga zanima:banana:

Ja sam upravo video to na guru3d forumu, primenio i uspelo je.:banana:

Windows XP sp3.
Kada se igra ucita u glavni meni minimizirajte igru i udjite u task manager. Za ghost_w32.exe set priority da bude na low. Maksimizirajte igru i videcete da su se stvari promenile na bolje i da nema igra da onako bezveze stuca cak ni u borbi.

Igra radi i u Windows 7 build 7100 x86 isto kao na xp samo sto bez gornjeg ceprkanja u task manageru zasecka samo u toku borbe. Ako se odradi isto ovo sa priority na low za ghost_w32.exe igra ide mnogo bolje i u toku borbe.

Ja sam upravo video to na guru3d forumu, primenio i uspelo je.:banana:

Windows XP sp3.
Kada se igra ucita u glavni meni minimizirajte igru i udjite u task manager. Za ghost_w32.exe set priority da bude na low. Maksimizirajte igru i videcete da su se stvari promenile na bolje i da nema igra da onako bezveze stuca cak ni u borbi.

Igra radi i u Windows 7 build 7100 x86 isto kao na xp samo sto bez gornjeg ceprkanja u task manageru zasecka samo u toku borbe. Ako se odradi isto ovo sa priority na low za ghost_w32.exe igra ide mnogo bolje i u toku borbe.

Znaci ima pomaka aaa ti konzolaski portovi samo muke a zbog cega ajde mozda i ja probam :banana:

Probo sam istina ziva igra nema nikakav pad u fps e svasta cudne su ove danasnje igre

Poslednja izmena:
Imam problem, nemam zvuk dijaloga u uvodnoj spici, znaci kada pricaju panduri, ona sekretarica i posle dvojica ghostbusters-a. Kada pocne igra sve izgleda ok.

Da li se neko susreo sa ovim problemom?

Hvala za ove savete za ubrzanje igre, definitivno ću probati. Meni se igra dopada, najviše zbog toga što ima šmek filmova...uostalom, i rađena je kao nastavak dvojke. Genijalno mi je što su pokupili sve iz originalne glumačke ekipe, a muzika i zvuk su mi savršeni. Ono što me za sada najviše iritira jeste haotičnost - često je užasno teško shvatiti šta se tačno dešava na ekranu. Sad sam recimo na misiji na Time Square-u, protivnici dolaze bukvalno sa svih strana, i apsolutno je nemoguće izbegavati ih.

Jel neko imao problem sa pokretanjem igre? Normalno sam je instalirao ubacio exe fajl pokrenuo je, kad izaberem new career on me stalno vraca na pocetni meni???? Nemam pojma o cemu se radi!

Jel neko imao problem sa pokretanjem igre? Normalno sam je instalirao ubacio exe fajl pokrenuo je, kad izaberem new career on me stalno vraca na pocetni meni???? Nemam pojma o cemu se radi!

Moras da je instaliras preko opcije easy install, ako ides custom, puca instalacija i ne kopira sve fajlove.... Mada i to mozes resiti ručnim kopiranjem fajlova sa diska... Tako sam ja resio problem, a da nisam ponovo instalirao igru preko easy install

Moras da je instaliras preko opcije easy install, ako ides custom, puca instalacija i ne kopira sve fajlove.... Mada i to mozes resiti ručnim kopiranjem fajlova sa diska... Tako sam ja resio problem, a da nisam ponovo instalirao igru preko easy install

Hvala , uspelo je samo nemam srece sa igrivosti ...

Jel uspeo neko da predje one svece u 1 nivou?
Nikako da predjem taj deo, jel ima neki stos?

Ima... Unisti sve svecnjake na spratu pre nego sto pocnu da te napadaju :D

Mada, u zavisnosti od toga koji release koristis, moguce je da ti se ukljucio trigger koji povecava tezinu igre do neigrivog

Ima... Unisti sve svecnjake na spratu pre nego sto pocnu da te napadaju :D

Mada, u zavisnosti od toga koji release koristis, moguce je da ti se ukljucio trigger koji povecava tezinu igre do neigrivog

E veruj mi i to sam pokusao, ali oni nadolaze iz nikud... Koristim napunjen vitalni release :d , i sta sad da radim?

Resio problem(bar za svece). Zamenio nesto :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno