Pazi, odgovor na to pitanje nalazi se na prethodnoj strani thread-a koji ima 3 strane. Al ajde, ne koristi physx ni unreal engine, već VELOCITY® physics i Infernal engine i ne, nema veze sa igrom Infernal (što je isto neko pitao).
Pravi konzolaski engine:banana:
Prelepa igra, fenomenalna grafika, visoka produkcija, svi glasovi od pravih glumaca... mnogo detalja i fino je ispolirana. Odlični dijalozi, vidi se da je dosta dosta truda uloženo. Stvarno nema nijedne mane...
osim
Meni je gejmplej pomalo bzvz... to napucavanje i sl. Prosto, samo to trapovanje i "oružja" su mi nekako... mnjah. Inače, zanimljivo je, svašta se dešava, puno humora i još jednom visoka visoka produkcija i audio i grafika
inače, ko ima i PS3 i Xbox....
http://arstechnica.com/gaming/news/...phically-youll-want-to-stick-with-the-360.ars
definitivno je nesto do Velocity phisics-a. Meni igra savrseno klizi, fraps prijavljuje izmedju 50 i 90 FPS-a (1920x1080), osim kad ukljucim AA gde se donji frejmrejt prepolovi. Opet, to me ni ne cudi kada je u pitanju teski 2xsupersampling, sa kojim igra osetno bolje izgleda. E sad, kad sam prvi put pokrenuo igru desavalo mi se da zasece, pa sam instalirao directX koji je dosao uz originalan dvdi VOLA problem je bio apsolutno resen, znaci ni da stucne. Medjutim, vidim da se kod vas veliki pad frejma desava prilikom trigerovanja fizike, pa me cisto zanima kakvi su utisci drugih koji imaju cetvorojezgarne ili trojezgarne procesore. Vecina vas je ocigledno isfrustrirana losim performansama pa ne daje sansu igri ...steta. S druge strane,iako je Velocity napravljen da skalira ''neogranicen broj cpu-a'', nema mi logike da mu dva predstavljaju usko grlo, bar za ovu igru...hm...No, izneo sam svoje stanje stvari....
Ja sam upravo video to na guru3d forumu, primenio i uspelo je.:banana:
Windows XP sp3.
Kada se igra ucita u glavni meni minimizirajte igru i udjite u task manager. Za ghost_w32.exe set priority da bude na low. Maksimizirajte igru i videcete da su se stvari promenile na bolje i da nema igra da onako bezveze stuca cak ni u borbi.
Igra radi i u Windows 7 build 7100 x86 isto kao na xp samo sto bez gornjeg ceprkanja u task manageru zasecka samo u toku borbe. Ako se odradi isto ovo sa priority na low za ghost_w32.exe igra ide mnogo bolje i u toku borbe.
Jel neko imao problem sa pokretanjem igre? Normalno sam je instalirao ubacio exe fajl pokrenuo je, kad izaberem new career on me stalno vraca na pocetni meni???? Nemam pojma o cemu se radi!
Moras da je instaliras preko opcije easy install, ako ides custom, puca instalacija i ne kopira sve fajlove.... Mada i to mozes resiti ručnim kopiranjem fajlova sa diska... Tako sam ja resio problem, a da nisam ponovo instalirao igru preko easy install
Ima... Unisti sve svecnjake na spratu pre nego sto pocnu da te napadaju
Mada, u zavisnosti od toga koji release koristis, moguce je da ti se ukljucio trigger koji povecava tezinu igre do neigrivog
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari