Šta je novo?

Ghostbusters The Game (Who You Gonna Call?)

Resio problem(bar za svece). Zamenio nesto :D

Moze li malo detalja. Prva stvar sto sam uradio je da skinem svece sa zidova, ali one se i dalje "spawnuju" ko sumanute. Difficulty je srednji. :wall:

Ljudi neverovatno jaka igrica produkcija super A znaci alav im klinac. Jes da kad krene intro naredja se 385 firmi al neka radilo se. Ovo je jedna od retkih igara koju mogu da igram u punom full-u na tv-u u 1920x1080 verovatno zbog mogucnosti lock 30 mhz (barem ja mislim). Uradio ono sa low priority u task menageru i lele strava. Odma sam znao kako je stigla igra za samo 10 h znao sam da ce biti sve ko po loju.

Jos jednom jedna od jacih igara koje sam igrao bas su se potrudili.

ppp da ne izbaksuziram

Pređeno! Stvarno, kao da si gledao treći deo filma sa super efektima i ponovo mladim glumcima :D

Pa verovatno ce radnja traceg filma koji ce izaci 2012 Ghostbusters III da se desava posle radnje igrice kao u Ridika. Koliko se secam Escape from butcher bay je valjda hronoloski pre Pitch blacka-a, ali ne znam kada se desava Assault on dark athena ako se tako uopste zove treba da pocnem da peglam tonajt.

Jos jednom stvarno vrk igra

Kada udjem u audio / video podesavanja, ne mogu da podesim nista osim rezolucije, jer ne vidim opcije zbog poduzeg naziva za graficku kartu.
Probao sam sa menjanjem rezolucije, ali ne pomaze?

Prilozi

• ghost_w32 2009-06-24 16-25-01-54.jpg
    ghost_w32 2009-06-24 16-25-01-54.jpg
    184.7 KB · Pregleda: 65
Cajpr te microsoft korporacija

ili ako imas integrisanu pa namestis kako zelis pa se posle vrnes ili gledaj poslednja slova iz detalja pa nagadjaj ili pak mozda ima neki fajl setting.ini tipa pa nek ti neko uradi pa uploaduje

Poslednja izmena:
Hahah, koji trip. Trazi od nekoga sa nV da ti okachi .ini/.cfg ili sta vec. :D

Igrica je fino optimizovana, meni sa ati 3850 256mb radi na sve najjace detalje 1024x768 i vuce prosecno od 30-60fps. Jedino sam shadows stavio na low. U pocetku sam se plasio da necu moci da je pokrenem zato sto je pisalo da ne podrzava igrica graficke koje imaju 256mb memorije. Ali eto LAZU!!! Moze!

upravo je igram....fenomenalno je optimizovana,na visti 64x sa svime na max,u full hd rezoluciji na kanti iz potpisa fps se krece izmedju 30(veoma retko)-60 sa svime ukljucenim i na maxu

Ma da klizi skroz mora da je bilo ono sto zakucava do drajvera ili tako nesto

E da meni jedino sto zakucavalo bilo je na onom delu kada trebam da uhvatim onog duha fishermena pa kad je on pustio mlaz vode u onaj hotel tad mi bas zakocilo. Mozda bi trebao da updatujem drajvere za ati meni su jos od pre par meseci 8.12. Koje vi koristite za ATI graficke?

Neko ovde mislim da je pomenuo da je premotao igricu? Ja sam zaglavio do onog dela kada trebam sneska belica da zbacim sa zgrade :) On se penje na zgradu ja visim dole i pucam u njega. Pucam i levim i desnim klikom pola sata, ma jok nikako da padne dole :( Misija se zove "defeat Stay Puft" Ako neko zna kako da ga predjem neka kaze. Hvala unapred!

Neko ovde mislim da je pomenuo da je premotao igricu? Ja sam zaglavio do onog dela kada trebam sneska belica da zbacim sa zgrade :) On se penje na zgradu ja visim dole i pucam u njega. Pucam i levim i desnim klikom pola sata, ma jok nikako da padne dole :( Misija se zove "defeat Stay Puft" Ako neko zna kako da ga predjem neka kaze. Hvala unapred!
Pucaj mu u sape

Za svakog duha imas opis sta mu najvise ne prija tj. kojim oruzjem ga rokas. Ovog sto se penje rokas u glavu secondary-em a u shape streamovima.

A drajvere skini 9.6 ja njih koristim jes da mi je pobrljavilo par igrica li namestis sta da se radi.

Ma nema sanse probao sam sve tako kao sto ste rekli darts u glavu streamovi u ruke, ma cak sam ukljucio i trainer da sam neunistiv i da mogu non stop da pucam bez punjenja ma jok ide snesko belic samo tako. Jel ste stvarno to presli? Kako meni nece nikako da padne pa pola sata ga pucam bez prekida i ne pada?

Mozda je ona fora sa losim *piiip*, citao sam da ljudi nisu mogli da ubiju neke svecnjake (nisam jos igrao) jer su ovi stalno izlazili... kada je covek zamenio to nesto bilo je ok...

Da bre, probaj drugi crack.

A *** samo ovaj imam od 20.3mb Ne mogu da nadjem ni jedan drugi. Svi ostali su isti. A sta je to *piiip* ?

Piiip oznacava nesto cenzurisano ne jeziku modernog coveka.:) Nesto sto ne sme da se kaze ne ovom forumu. Inace i ja imam problem sa onim svecama i ladno sam odustao od igre. Promenio sam oba piip i isto je. Nema teorije da prezivim njihov napad. Nesto opasno nije u redu. Smor.:(

um....kako sam ja onda nasao reloaded verziju od 6mb? sve radi ok sa njom

Piiip oznacava nesto cenzurisano ne jeziku modernog coveka.:) Nesto sto ne sme da se kaze ne ovom forumu. Inace i ja imam problem sa onim svecama i ladno sam odustao od igre. Promenio sam oba piip i isto je. Nema teorije da prezivim njihov napad. Nesto opasno nije u redu. Smor.:(

A u cemu je problem sa tim svecama? Jel ne mozes ni jednu da ubijes ili? I ja sam se dosta namucio dok ih nisam presao. Mnogo napadaju morao sam trainer za no damage da iskoristim :D

Ma katastrofa, odjednom se stvori njih dosta i sabiju me uza zid i otkinu do smrti. Najgore je sto me vrati na neki checkpoint skroz nazad i moram ispocetka da ubijem par njih pa tek kasnije da naletim na tu scenu gde ih ima vise. Probao sam sve i da bezim i da unistavam svecnjake pre nego sto polude ali jednostavno nista ne pomaze. Samo krenu na mene i ne pustaju dok ne riknem. Maximalno sam se smorio na igru jer sam ocekivao da se malo razveselim a u stvari sam dobio horor. Pasce brisanje.

Ma katastrofa, odjednom se stvori njih dosta i sabiju me uza zid i otkinu do smrti. Najgore je sto me vrati na neki checkpoint skroz nazad i moram ispocetka da ubijem par njih pa tek kasnije da naletim na tu scenu gde ih ima vise. Probao sam sve i da bezim i da unistavam svecnjake pre nego sto polude ali jednostavno nista ne pomaze. Samo krenu na mene i ne pustaju dok ne riknem. Maximalno sam se smorio na igru jer sam ocekivao da se malo razveselim a u stvari sam dobio horor. Pasce brisanje.
Hehe znam o cemu pricas i ja sam potpuno isto sve to pokusavao i ne vredi dok nisam skinuo ovo:

Prilozi

• Ghostbusters_V2.0.1.0_Plus_5_Trainer_By_KelSat.rar
    58 KB · Pregleda: 27
Hint: instalacija igre dok je isključena internet konekcija je dobra ideja.

I koja je fora na kraju sa tim svecnjacima, da li je problem u losem *piiip* ili sta posto vidim da ovde neki govore da ne mogu da predju ni sa jednim *piiip*. Hocu da probam ovu igru pa bih da znam sta da ocekujem.

ja sam probao,imao taj problem,zamenio i sve sada radi kako treba....

Vrh Dno