Šta je novo?

Ghostbusters The Game (Who You Gonna Call?)

Samo da javim da sam juce premotao igricu. Extra je! Na pocetku mozda i malo smara, ali kasnije je prava avantura kao tomb raider i prince of persia. Ima puno misterija da se resavaju i jako je zanimljiva igrica. Kraj me odusevio. Kad izadje neki veliki demon i oni ga ubijaju i taj demon kaze "I am the god" tek jedan od ghostbusters : "We eat gods for breakfast" xD

Imam problem sa doticnom- pokrenem ,e lepo, i dok ucitava (Loading...) izbaci u Win.
Sa 2-3 crack-a probah i isto?
Instalirao sam je po uputstvu-easy install.
I defragmentirao sam disk i opet netje da radi???

Jel neko zna problem gde sam zapeo?

A bas sam se zagrejao...

Poslednja izmena:
Imam problem sa doticnom- pokrenem ,e lepo, i dok ucitava (Loading...) izbaci u Win.
Sa 2-3 crack-a probah i isto?
Instalirao sam je po uputstvu-easy install.
I defragmentirao sam disk i opet netje da radi???

Jel neko zna problem gde sam zapeo?

A bas sam se zagrejao...

Rado bih ti pomogao ali ***-a ovde koliko ja znam niko nije imao taj problem.

Probaj na stranim forumima.

Instalriao na Win7 64bit, igra je zabavna i izgleda prvoklasno.

Ali
uvek se ruši posle ubijanja onog zadnjeg ogromnog duha na početku u hotelu (ko robot što izgleda) tj. treba da pređe na sledeći nivo, slika se zatamni i kvrc
nikako neće da "proguta" prelaz
jel ima neko udeju šta da radim ?

Poslednja izmena:
upravo je igram....fenomenalno je optimizovana,na visti 64x sa svime na max,u full hd rezoluciji na kanti iz potpisa fps se krece izmedju 30(veoma retko)-60 sa svime ukljucenim i na maxu

Kako si je poterao na Visti 64?? Meni se pokrene, dođe do career i kad pritisnem to, vrati mi se ponovi na meni...

To nema veze sa operativnim sistem vec imas los *biip* . :) Iskopiraj onaj drugi.

Kako si je poterao na Visti 64?? Meni se pokrene, dođe do career i kad pritisnem to, vrati mi se ponovi na meni...

Isti problem na SP3. Probao i "vitalni" i "ponovo napunjeni" *biip*, medjutim nista nije pomoglo. Igra se uvek vrati na meni kad pokusam da pokrenem karijeru.

Ukoliko je neko imao slican problem i resio ga, molim za savet. :)

Da osvezim temu sa jos jednim glupim crashom... :p Naime, posle "sredjivanja" Fisherman ghosta i kratke cut scene, krece loading screen, koji se uvek zavrsava sa crashom na desk. Jel izasao neki ne-oficijalni patch za igru, ili nesto slicno, s obzirom da je jako nestabilna?

Prešao! :)

Sve u svemu, vrlo simpatična igra. Igra ne prati film hronološki i mnoge stvari su dodatno ubačene, što nije loše. Priča je na nivou, kao i humor, mada scene između misija znaju da potraju. Koristio sam novi "lek" nakon što sam se napatio sa čuvenim svećnjacima igrajući u ubeđenju da mogu da ih poubijam sve, kao i sa low-priority setovanju u Windows Task Manageru koji omogućava konstantniji framerate, verovali ili ne.

Zamerku bih uputio krutom kretanju u koje spada i trčanje koje je očajno urađeno, jedan taster (Space) služi i za skok (koji mi nikada nije poslužio iako sam pokušavao da ga iskoristim) i za trčanje kod koga je nemoguće mišem kontrolisati pravac, već korišćenjem W, A i D. Takođe ne bi bilo loše da su ubacili malo intelektualnija rešenja za otvaranje mnogih prolaza, vrata i slično, a ne da se sve svede na pucanje uz često opominjanje Venkmana i ostatka GB tima istim frazama. I, naravno, optimizovanost nije jača strana, mada se uz malo truda može namestiti da igra radi sasvim pristojno.

igra je odlično optimizovana, ja je teram na mojoj mašini u 1080p sve na maksimum i klizi. bagove nisam primetio, a došao sam do onog dela kad treba onu belu životinju skinuti sa zgrade :D

igra je pravo osveženje

UUhhh, pa ovo je jedna od onih igara koje se prelaze u "jednom dahu", grafika je prelepa(doduse neoptimizovana ali snazan hardware nece imati problema da samelje neoptimizaciju :D ), izvodjenje, boje... Nesto najbolje sto sam odigrao posle Dead Space-a!

It will be coming to PS4, Xbox One, Nintendo Switch, and PC via the Epic Games Store

Vrh Dno