Šta je novo?

Ghostbusters The Game (Who You Gonna Call?)

Sjajno :)

Poslednji put sam Ghostbusterse igrao na C64 :D

nekad davno na spektrumu i onda dosta kasnije na amigi kod ortaka. pre jedno... u, ***e, 20 GODINA!!!

Ja sam i fan ovih filmova, i ovih retro igara (Spectrum itd)... Samo mi nije jasno kako će plasirati ovu igru kad se toga više niko i ne seća (osim nas dinosaurusa :p)

extra ... super tematika ... nego,opet mi miriše na neki diskutabilan engine .. i izgleda da nema prvog lica .... mada to stvarno ne mora ništa da znači,može ispasti fenomenalno

Zanimljiv gameplay, sigurno će se igrati :) Još da su glumci iz filma pozajmili glasove, bilo bi extra :D

Ja sam i fan ovih filmova, i ovih retro igara (Spectrum itd)... Samo mi nije jasno kako će plasirati ovu igru kad se toga više niko i ne seća (osim nas dinosaurusa :p)

ja cuh da rade nastavak filma u CGI, mozda sam sanjao? :trust:

Hahaaha the Marshmallow Man and Slimer.
Kad sam saznao da se pravi nova Ghostbusters igra izbezumio sam se!
Imao sam nekoliko igracaka Ghostbusters kao klinac, obozavao filmove, obozavao crtani:banana:
Secam se da sam stalno igrao na 386ici i stalno smarao sestru da mi upali igru.:d
Ova nova izgleda fenomenalno, i glumci iz prvog dela ce uraditi voice acting.
Ufff ovo ce da bude ultra. Can's wait.:Klanjanje:guitar:

Poslednja izmena:
ova kamera je ubedljivo najsmornija za gejmplej... djate bre ili FP ili je udaljite... necu da gledam 80% vremena u svoje dupe ili ledja (mislim nije ovo lara kroft :d)

Po onome što vidimo, ovde je praktično iskopiran prvi nastavak filma (npr. u video klipu vidimo scenu hvatanja duha u restoranu hotela). Mada, na poslednjoj slici gore vidimo nešto što liči na muzej sa Vigovom slikom iz drugog dela.

ja mislim da ce ovo biti na nivou sa 'Soldier of Fortune: Payback' ili Stranglehold-om u najboljem slucaju :p

Poslednja izmena:
Naravno, ali ovo je igra radjena po filmu, a jos ni jedna takva do sada nije valjala, sem ako nisam propustio nesto u poslednjih 5 god :d

...u ghostbusters filmovima ima skupa mozda 5 duhova, od kojih su 2 boss-evi. Kolko vidim iz gameplay videa izgleda da ce i u igri biti tako, samo juris onog zelneog iznova i iznova. U svakom slucaju, daleko je kraj 2008-me a i grafika je vec sad pomalo "matora" tj, sad joj mozda ni ne fali nista, ali za godinu dana ce da fali...

Ljudi sta se tripujete da ce da bude low budget balega od igre. Pa kolko znam Sierra je pravi (nek me neko ispravi ako gresim). A Sierra nikad nije omanula:whip:

Poslednja izmena:
Sierra ne postoji kao firma već 6 godina. Otkupljeni su, raspušteni i postoje samo logo koji se koristi zbog stare slave. Sierra nema ni kancelariju niti jednog zaposlenog, samo su logo u tuđem vlasništvu.

I uopšte, edukujte se ljudi. Naučite razliku između developera i publishera.

ova kamera je ubedljivo najsmornija za gejmplej... djate bre ili FP ili je udaljite... necu da gledam 80% vremena u svoje dupe ili ledja (mislim nije ovo lara kroft :d)

Eto zašto ne igram The Witcher ...

Eto zašto ne igram The Witcher ...

Ne igras zato sto nemas pojma :p Kakve veze ima witcher sa celom ovom pricom ? Ima 3 kamere u witcheru, diablo kamera, malo bliza diablo kamera i "over the shoulder" kamera, dakle ima za svaciji ukus. Navikavanje na kameru (bilo koju) traje pola sata-sat, a ne igrati fenomenalnu igru zbog TPS kamere je bzvz. To ko kad bi reko "eto zasto nisam igrao dibalo" - pa nece valjda FPS da bude ?:wall:

gx-x je l' i tebe uhvatilo ovo raspoloženje u poslednjih nedelju dana :) ? - samo neke svađe... Meni se ne sviđa nijedna kamera u The Witcher-u,a jedna je moraš priznati pljunuta ova iz Ghostbusters-a.Meni smeta (ali ozbiljno) takva kamera,evo i u Kane & Lynch je ista takva .. Ne mogu da se uživim jednostavno - ono - sam sam sebi trn u oku na ekranu i sve kao da vučem u levo :D .... ali to je samo subjektivno .... Meni su zakon Elder kamere (mada može i samo FP ili čak centered TP) i čisto sam prokomentarisao (kriv sam za spam,priznajem) ali ajde da ne nastavljamo spam dalje.Izvini ako si se osetio prozvanim,nisam imao tu nameru.Pozz

ne oseam se prozvanim, nema razloga za to, samo ti kazem da se na te kamere lako naviknes, da te igre zahtevaju takav pogled i da u witcheru imas i izometriski pogled, tj ne gledas liku u ledja vec ga gledas od gore. Jednostavno preglednosti radi kamera mora biti tako postavljena. sa druge strane, ja sam elder scrolls serijale prebacio u TPS, FPS dozivljaj u tim igrama mi je jako slab sobzirom da je nepregledno u borbama sa vise neprijatelja ;)

Meni je jos u secanju Ghostbusters sa Commodore 64.

i kvazi 3d paralaksno skrolovanje kad ono ide neki dio sa pucacinom sa kipa slobode :) Eh, kako me to odusevljavalo, ja ni sad na PCu nisam nailazio takav efekat (nije samo fora u paralaks skrolu, vec i izabranim bojama, pa stvarno izgleda kao da se ima 3d monitor 8) )

i kvazi 3d paralaksno skrolovanje kad ono ide neki dio sa pucacinom sa kipa slobode :) Eh, kako me to odusevljavalo, ja ni sad na PCu nisam nailazio takav efekat (nije samo fora u paralaks skrolu, vec i izabranim bojama, pa stvarno izgleda kao da se ima 3d monitor 8) )

Da i automobil u kome se oni voze po gradu. Kakvo zlo za to vreme.:)

Ajde nek neko okaci link koga ne mrzi gde mogu da se skinu stare verzije Ghostbusters.:wave:

Vrh Dno