DeCoy
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.12.2007
- Poena
- 305
Koliko vidim samo su izbacili monitor i exceed niko drugi
Bio je u Gigatronu početkom nedelje Gigabyte model za oko 125k.
Koliko vidim samo su izbacili monitor i exceed niko drugi
Gde je najbolje gledati to jest pratiti? Mislim na prodavnice. Ako moze preporuka.Ima karti u Bg, samo imaju cenu i treba biti uporan.
Dobio danas prijatelj Asus TUF jer je neko narucio pa otkazao i cena je bila malo veca nego sto se ovde navodi...
Sent from my CPH1951 using Tapatalk
Mislim da je uzeo u Gigatronu.Gde je najbolje gledati to jest pratiti? Mislim na prodavnice. Ako moze preporuka.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Slazem se, mislim da bih u ovom trenutku dao za strix model 1000€, preko toga bih morao bas dobro razmisliti. A opet ako mnogo mislis brzo nestane sa lagera.^ Nije bas povoljna kupovina ali je jedina relativno prihvatljiva kupovina. Ta karta bi trebalo da kosta oko 750e, dati 900 je ajde OK. sa obzirom na situaciju. Sve preko toga je šišanje ovaca. Meni je ona 1. na listi koju bih kupio zato sam popizdio što ovi iz monitora prihvataju poručbine a nemaju karte i još su drski i prepotentni i još dižu cenu a nemaju kartu. U fazonu ima ovaca šišaj.
Ako je tacno sto kaze lik iz Moore's Law Is Dead posle 29. bi trebalo da bude mnogo bolja situacija. Do tada ce da skalpiraju svi redom, monitor, gigatron... Pa kog ošišaju ošišaju...
Pogledajte prilog 291129 Pogledajte prilog 291130
krecemo polako Klokos
Update Nikako ne kupujte Gigashit
Postojeci problem je i na Vision OC Modelu.
Ili dok ne izađe Big Navi, videćemo, nije daleko.Kad urade reviziju i prelazak kod TSMC-a. Dotle mazanje očiju.
+1, slažem se da posle izlaska AMD će tržište biti normalno sa nvidia lagerom kartica ali ipak po kojoj ceni?
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari