Šta je novo?

GeForce RTX 3000 Thread

^ ajmo malo testova da nam izbacis, bice ih pre ili kasnije. Ja mislim da oni cekaju amd pa ce ih biti na trzistu za sve

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Posao, kasnije veceras ce biti :) Nazalost ne mogu na mojoj ryzen 3900X masini jer ne radi sa PCI-E 3.0 riserom, ali imam drugi sistem sa 10900K na Z490 Aorus extreme pa cu tu.

A koji to još distributeri dobijaju po jedan? Zvao sam još neke firme pojma nemaju sta im tražim. Koji je zapravo uvoznik uvezao karte?

Otisle su sve karte vec, ova je bila poslednja specificno iz CT-a ako se ne varam.

Posao, kasnije veceras ce biti :) Nazalost ne mogu na mojoj ryzen 3900X masini jer ne radi sa PCI-E 3.0 riserom, ali imam drugi sistem sa 10900K na Z490 Aorus extreme pa cu tu.

Ako se dobro secam, ako pokrenes sa PCI-E 3.0 kartom, pa posle ugasis racunar stavis umesto te prve 3.0 karte 3080 konkretno i upalis ponovo, radice skoro svaki riser (jedino se ne secam da li moze pre instalacije drajvera, ili mora posle, mada je verovatno posle instalacije drajvera na prvobitnoj karti)

Svejedno mislim da na linus forumima ima uputstvo xD

Poslednja izmena:
Uvoznik je sigurno com trade možda kimtec ali ne verujem. U monitor radnji se ubijaju od posla kad god odem ludnica je tako da ih ne smatrajte da ono što piše na sajtu da to ima. I dalje vode Seasonic GX nova napajanja pod starim oznakama. Pitao ima li kazu nema. Ja kupim u Gigatronu za 17000 odem posle 5 dana u monitor kad vidim u izlogu to napajanje za 700 dinara jeftinije a nemaju ga na sajtu. *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*i. Kontam da će biti kartica do kraja meseca ja čekam 3080 Strix OC.

Ako se dobro secam, ako pokrenes sa PCI-E 3.0 kartom, pa posle ugasis racunar stavis umesto te prve 3.0 karte 3080 konkretno i upalis ponovo, radice skoro svaki riser (jedino se ne secam da li moze pre instalacije drajvera, ili mora posle, mada je verovatno posle instalacije drajvera na prvobitnoj karti)

Svejedno mislim da na linus forumima ima uputstvo xD

Na zalost moja divna Aorus ploca resetuje bios settinge cim izgubi struju tako da mi vrne na 4.0 dok promenim karticu.. a nema sliku ni u BIOS-u.

Hvala na odgovoru ali sledeci put ne moras da se trudis.

Hvala i Erik011. Jel znas jos nekog distributera koji dobija monitor bi izbegao ?

Ne znam ko ce sve dobiti sledecu turu niti kad ce biti, sorry.

Reko dobro, nek ostane narudzbina za sledecu turu. Kazu, ne moze pratite sajt...

Ovo je i razmuljivo. Ni oni ne mogu imati garancije da će sledeći uvoz stići po istim cenama. Ne možeš naplatiti nešto za čega ne znaš kakva će ti uopšte biti uvozna cena, ona se formira u odnosu na ulaznu fakturu :)

Vec su digli cenu sa 106.990,00 na 111.990,00 za nesto sto nemaju. Kome je to OK. poslovanje pravac u Monitor. Tu karticu su trebali ovako da prodaju Eriku a ne da kace na sajt i *****avaju kupce.

Vec su digli cenu sa 106.990,00 na 111.990,00 za nesto sto nemaju. Kome je to OK. poslovanje pravac u Monitor. Tu karticu su trebali ovako da prodaju Eriku a ne da kace na sajt i *****avaju kupce.

Da nisu okacili na sajt ja ne bih imao ideju da imaju karticu u opticaju.

A koliko si je platio ako nije tajna 106.990,00 ili 111.990,00 ?

107 somica kolko je i pisalo na sajtu :)

^ koliko su odlepili svi na kartice zvekni je gore 200€ i prodaj[emoji3]

Strasno, smem da se kladim da ce sledecu turu da zacepe i vise od 111.990,00 koliko su vec stavili.

^ koliko su odlepili svi na kartice zvekni je gore 200€ i prodaj[emoji3]

hahahah mogao bih bez problema, ali nisam u tom fazonu. Iako necu moci da je koristim u glavnoj masini zbog PCi-E 3.0 risera ko zna kolko dok ne stigne 4.0.

^ zezam se[emoji3], sto ne mozes na 3.0?

Jel pcie 3.0x16?

Strasno, smem da se kladim da ce sledecu turu da zacepe i vise od 111.990,00 koliko su vec stavili.

Mogu da stave koliko hoce ja im ne dam za Strix OC model vise od 1000-1050 eura.

^ mislim da ga do sledece necemo naci ispod 1200€.

Jeste,suska se da ce Super serija biti pod 7nm,a 8nm za second tier

Ako, i treba prozivka za banzovski marketing, ne samo za Asus...da se uzmu malo u pamet. Marketinška odeljenja odavno vode kolo, mnogo su se uzdigli...

Kakvi slepci ovi u monitor radnji, bila TUF Asus 10 106.990,00 navodno snizena cena, a sad je 111.990,00 snizena sa 114.990,00. 50 evra gore samo tako, mogli su i 100 da stave opusteno.

Ima karti u Bg, samo imaju cenu i treba biti uporan.
Dobio danas prijatelj Asus TUF jer je neko narucio pa otkazao i cena je bila malo veca nego sto se ovde navodi...

Sent from my CPH1951 using Tapatalk

Ja sinoć vidim u monitoru isto ASUS TUF 3080 oduševim se i odma naručim pise ima na stanju cena 106.990,00. Potvđena narudzbina. Srećan odem na spavanje. Danas zovem da proverim, kazu a to ne vazi sad cemo da storniramo narudzbinu. Kako to? Pa nema, bila satro samo jedna. Verovatno podelili drugarima. Reko dobro, nek ostane narudzbina za sledecu turu. Kazu, ne moze pratite sajt. Pa kazem eto sad sam pratio pa dzaba. Samo vi pratite...

Nikad nisam preko njih nista narucivao, jel to ozbiljna firma ili se zezaju sa nama? 10min posle razgovora stavili cenu 111.990,00 koji bezobrazluk. Pise da imaju na stanju 3090 cena je 222.222,00 jel to neko zezanje? Nikad nisam video takvu cenu. Mogli su da stave 999.999,00 isto bi bilo. Podjednako smesno i neozbiljno.

Identican slucaj i kod mene.

Koliko vidim samo su izbacili monitor i exceed niko drugi

U drugim radnjama obično piše količina raspoloživa pa znaš. I to bi sistem trebao automatski da čim neko naruči da skine sa sajta odmah ako je bila samo jedna i to je to, nego naši su to sajtovi nigde logike. Još smo mi daleko od onlajn kupovine pogotovu te manje radnje.

Nazad
Vrh Dno