Šta je novo?

GeForce RTX 3000 Thread

Toliki put i cimanje zarad 100-120eur,da je neki bolji model pa i ajde i jos plus bez garancije koja nije ni malo blizu,srecno
Bolje uzmi u Exceed-u Msi Ventus 3080,110.000k rsd je i dodje ti na kucnu adresu za slican novac a nigde nisi isao,mozes da je vratis i imas 3 godine garanciju

Poslednja izmena:
@Pike na keca :)

Zanimljiv video za nas koji imamo R5 3600...

Za 4k apsolutno nebitno :):type:...

Za nas koji trenutno nemamo PC a planiramo novo za fullhd gaming:

da li preteran rtx 3080 odnosno sta bi bio dobar balans za fullHD CPU+graficka?

Mislite da bi ovde neko uzeo Gainward prakticno bez garancije i to za 1000e ?
Znam minimum 3 ljudi iz Bg koji bi ko iz topa kupili, a nisam ni u Srbiji :)

Sent from my CPH1951 using Tapatalk

Pa to sto igras na fhd ne znaci nista, svakako ces imati veci fps od 4k sa bilo kojim gpu-om.
Ja bih samo gledao da bude 8 jezgara, ako hoces nesto za dalju buducnost.

A ako hoces max fps, onda 10700k ili jos bolje, 10900k.

Uvek negde bude bottleneck, pa ti biras sta hoces da ti bude BN, gpu ili cpu...

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Sve zavisi, koliko ti je osvezavanje odnosno koliko herza ti ima monitor?

Onda proc sto bolji, koliko budzet dozvoljava, i grafa amd, neki buduci 6800 ili 6900, posto ti monitor podrzava freesync....

Toliki put i cimanje zarad 100-120eur,da je neki bolji model pa i ajde i jos plus bez garancije koja nije ni malo blizu,srecno
Bolje uzmi u Exceed-u Msi Ventus 3080,110.000k rsd je i dodje ti na kucnu adresu za slican novac a nigde nisi isao,mozes da je vratis i imas 3 godine garanciju

Slazem se. Da je neki bolji model pa ajde. Odustajem.

Ni ventus ne bih uzeo.

Poslednja izmena:
Plasticni backplate, treba da kosta 700e, ruzna, ne volim msi.

Plasticni backplate, treba da kosta 700e, ruzna, ne volim msi.
Cene su svuda povecali kako koji model stigne na lager oni roknu cenu
Ja danas dobio za Stix O isporuka tek od 04.01.21

Strasno, mi u Srbiji koji biramo, cemo na leto ali mozda.

Bas da vidimo taj 3070 kako ce startovati....

Prvi dejt :D Posle meka, samo tvrdo.

viber_image_2020-10-13_21-56-42.jpg

^ neka te sluzi, video sam da ima u monitoru ali ipak cekam strix

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Cestitke :D...

Ja sinoć vidim u monitoru isto ASUS TUF 3080 oduševim se i odma naručim pise ima na stanju cena 106.990,00. Potvđena narudzbina. Srećan odem na spavanje. Danas zovem da proverim, kazu a to ne vazi sad cemo da storniramo narudzbinu. Kako to? Pa nema, bila satro samo jedna. Verovatno podelili drugarima. Reko dobro, nek ostane narudzbina za sledecu turu. Kazu, ne moze pratite sajt. Pa kazem eto sad sam pratio pa dzaba. Samo vi pratite...

Nikad nisam preko njih nista narucivao, jel to ozbiljna firma ili se zezaju sa nama? 10min posle razgovora stavili cenu 111.990,00 koji bezobrazluk. Pise da imaju na stanju 3090 cena je 222.222,00 jel to neko zezanje? Nikad nisam video takvu cenu. Mogli su da stave 999.999,00 isto bi bilo. Podjednako smesno i neozbiljno.

Poslednja izmena:
Isto sam uradio samo pre podne,ista prica,kao bila jedna pre par nedelja a redovno pratim sajt ,juce su prvi put stavili cenu za tuf,a danas su je vec podigli za robu koju nemaju hah,verovatno ocekuju te modele pa zato,a da je neozbiljno da drze da ima u magacinu a nema to da.

Poslednja izmena:
Bila je samo jedna zapravo. Svi distributeri su dobili po jedan komad, ja otisao licno :)

^ ajmo malo testova da nam izbacis, bice ih pre ili kasnije. Ja mislim da oni cekaju amd pa ce ih biti na trzistu za sve

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

A koji to još distributeri dobijaju po jedan? Zvao sam još neke firme pojma nemaju sta im tražim. Koji je zapravo uvoznik uvezao karte?

Nazad
Vrh Dno