Da na to sam mislio... mislish na razliku u setapu bencha igre ili neki drugi setup? ...tj. o kojoj razlici govoris ? Zasto je losiji rez na gtx470 sli kod Kulla? ..kull je dobio 39fpsa na 4xAA-1920*1200, a cikanovo 57fpsa na 8xAA-1920*1080... Da li je moguce da je tolka razlika zbog reze?
...sve to sto kazes , al izdje oko 200evra skuplje, a ono tu negde...ili ja gresim?Pa da, na to sam mislio.
Da malo uporedimo :
- cikanovo je uradio testove na 1920x1080 / kull na 1920x1200
- kod cikanova karte su debelo OC / kod kull-a na def
- cikanovo koristi (predpostavljam) nove whql drajvere koji odlicno rade na SLI / kull je koristio neke starije (257.15)
- cikanovo ima SLI most, dok kull je napomenuo da nije imao kod njegovog setapa
- nisu isti chipsetovi/klokovi procesora, al' mozda ovo nije toliko ni bitno
- razlika izmedju 4/8xAA verovatno nije prevelika koliko kad se poveca rezolucija
Pa kad sve saberes, razlika je ocigledna.
Lazan rezultat?
ne mere to brale s tom jednom 5850, pa ne znam na koliko da si je nasvirao ..da si dvije nasvirao toliko, pa da ti vjerujem
...sve to sto kazes , al izdje oko 200evra skuplje, a ono tu negde...ili ja gresim?
..nije napisao da je jedna:d
Koji profi los lazov!!!
![]()
P Cela maska decka koji obecava sa overklokom je maska na
koju ste naseli i koja je bila valjana tacno onoliko kolko treba.Tacno ste se ponasali onako kako sam ja hteo i kako sam predvideo i sada mislite da ste
me kao provalili! HA! HA! HA!
@ Bugi Bugisa: Hoce li biti sta od tog scrennshota?
nisam bio tu malo sam igrao scII odlicna igrica
evo scrennshota temperatura u sobi 25 stepeni setovanja se vide msi afterburner sam ukljucio 2 minuta pred kraj
link
http://img706.imageshack.us/img706/3323/capturenoh.png
a sto se tice vantage to sam postavio u temi pre ako su neki propustili evo opet
link
http://img265.imageshack.us/img265/4207/capturepp.png
toliko od mene
ps. nisam video kako si postavio fan speed kod mene je na auto kod tebe vidim 91% e sad ne znam da li je custom namesteno ili????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari