PCBeast
OC Guru
- Učlanjen(a)
- 30.11.2006
- Poena
- 585
Moja oprema
- Pristup internetu
- Kablovski internet
potpuno se slazem samo uzeti 2xAsus direct Cu je po meni preskupo. A uzeti neku drugu - osim mozda Cyclone, to ne bih nikada radio. Ovo sto sam uzeo mi je sweet spot.
I za ove pare koje kostaju sad kod nas (da ne gledamo cenu na zapadu gde je dosta pristupacnije) je po meni isplatljivo a govorim o SLI.Sta mozes da uzmes a da bude jace za te pare od ovog setup-a?Karte koje skaliraju i do 80-90% iskoriscenja,karte koje se ne greju,overclock za stabilne vrednosti je prosto fenomenalan.Juce sam igrao Crysis Warhead na 900 Mhz sasvim pristojno na 1920x1200/Enthusiast/DX10/2xAA.Temperatura nije presla 70c u mojoj sobi na 30c stepeni plus sto je setup otvoren i ne nalazi se u kucistu.
Ono srto moze trenutno GTX460 da ponudi u SLI setup-u ne moze ni jedna druga konkurentska platforma.
Ni Asus nije skup ako pogledas koliko novaca kosta ATI a sta dobijas sa tim:smoke:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ako nekome nije jasno sta sam hteo da kazem i ako misli da bez osnove "hvalim" nVidia-u nek slobodno kaze a ja cu raslaniti sve do poslednje cinjnice zasto i kako.
Poslednja izmena: