Thaedass
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 11.02.2010
- Poena
- 159
Ko želi SLI, neće uzeti ovu nakazu.
Obrazlozi..
@PCBeast: bice zanimljivo videti je pod jacim OC-om
Ko želi SLI, neće uzeti ovu nakazu.
Obrazlozi..
@PCBeast: bice zanimljivo videti je pod jacim OC-om
Pa nekome nije zanimljivo da radi benchmark nego ubaci kartu i uziva ne zanimaju ga testovi.
Crysis Ultra High config sa 2xAA onako kako mi testiramo ispada da Gainward GTX460 768MB na 850/2000 i to opusteno bez dizanja voltazhe a u rezoluciji 1680x1050 isporuchuje avg 43FPS min 35FPS i max 50FPS shto je dosta sporije od bilo koje default 5850 kartice ali je sasvim igrivo....5850 zato na istim podeshavanjima u 1900x1200 na Toxic klokovima daje iste rezove shto dovoljno govori o snazi kako jedne tako i druge karte...
Ovo su neki moji nocasnji rezovi oko 2:30 izjutra...
Suma sumarum ko voli Nvidi-ju konachno je dobio karticu koju zheli a da ne potrosi previshe para....
Svaka čast. Samo mene interesuju rezultati u 1920x1080 rez i koja je konkretno razlika GTX460 u odnosu na 5850. Svi znamo da je 5850 jača od GTX460 defolta, postavlja se pravo pitanje koja je kartica trenutno bolja kupovina, u odnosu cene/performansi.
Obe su odlicna kupovina za svoje pare, tj. vise manje isti odnos imaju cena/performanse.vetar je napisao(la):...postavlja se pravo pitanje koja je kartica trenutno bolja kupovina, u odnosu cene/performansi.
Obe su odlicna kupovina za svoje pare, tj. vise manje isti odnos imaju cena/performanse.
Samo je pitanje koliko para imas da izdvojis![]()
Druzhe ne postavlja se pitanje koja kartica je bolja kupovina,jer ako zhelish ti ili bilo ko da potroshi 200e onda kupuje GTX460 i dobija dosta a ako neko zheli da izvadi na sto josh 50-60e onda dobija taman toliko vishe.Znachi nekih minimum 20% vishe u 1920x1080 rezoluciji bilo da su obe karte na def-u ili OC.
Poenta je da kartice stoje na lageru u par VP-a jer vecina nema para ni za 5670 a ne za ova chudesa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari