Šta je novo?

GeForce GTX 460 thread

Na godišnjem od danas a pošto ne mogu na more jer uređujem novokupljeni stan, valja se s nečim igrati uveče. :D

Hmmmmmm,koju GTX460 da pazarim MSI,Gigabyte ili Gainward i koja je najtisa i koja se najbolje klokuje ?:)

Mislim da između te tri nema greške, koju god da odabereš.

GTX465 je čip GF100, što znači da se više greje a slabije performanse od GF104 tj. GTX460, najkraće rečeno.

A moje napajanje OCZ 600W da li moze da trpi gtx460?
Konfa mi je Q6600 OC 3.0Ghz, 4GB rama DDR2,3xHDD,1xDVD/rw,3x12cm fan trenutno imam 8800GT OC :)

Trebalo bi.

Prvo, dve ove satiru GTX480. A to se ne kombinuje za male rezolucije. 2GB vrama je odlicna stvar za Sli. I opet ce biti jeftinije od 480...
A drugo, 2GB na jednoj karti je odlicna stvar za one koji ne kupuju grafu samo zbog igara...kao da su procitali moj post od pre nekoliko strana:p
Ajd kad je vec tako, nek izbace kartu sa crnim PCB-om i 2GB rama :D

Stiglo u ruke i prosleđeno Hohoji na test:
Gainward GTX460-768-DUALDVI-HDMI
Gainward GTX460-1024-DUALDVI-HDMI-GS-GLH
dug vikend je pred njim,ali kao i mnogo puta do sada nas sigurno neće razočarati.

Pa valjda posle vikenda:d Koja je cena za Gainward GTX460-1024-DUALDVI-HDMI-GS-GLH i gde je ima,moze na pm.

ima, 256mb... ;)

Kako se pokazao GTX460 za Starcraft 2 ? Jel tera sve na Ultra na fullHD ?

Poslednja izmena:
Ja ne kapiram gde ima da se nadju 1GB modeli za 200USD ?

Pa u Americi. Koja je cena u US u $ toliko je u Evropi u evrima.

460 tera Starcraft isto kao 285 :D To vise govori o optimizaciji igre nego o snazi graficke ali Boze moj.
Zanimljiva karta u svakom slucaju i jos zanimljivija igra u pitanju. Jedva cekam test 460-ke na Benchu pa da ga na miru izgustiram. Bice ovo jako lepo za SLI.
Sto se cena tice, ne znam zasto ljudi uopste gledaju cene preko kada ih ne kupuju tamo. Jedina bitna cena je ova kod nas. U USA mogu i dzaba da ih dele pa to opet nece imati veze s nama.

Pojavio se gigabyte gtx460 1g za 24700 din.

@Bob marli prati malo temu :D...

Pa u Americi. Koja je cena u US u $ toliko je u Evropi u evrima.

Nema 1GB verzija za 200$ ni u USA, najjeftinije sto sam ja vidio na amazonu je 216$, ali i to je jako povoljno za ovu kartu. Pise da je shiping 0$, sto znaci da je bas ova cjena 216$... eh Ameriko :p, a kod nas koliko? 24700 dindzi isto Gigabyte lol. Doduse ovo je iznimka i za Ameriku koliko vidim, inace su skuplje, nego ovaj Gigabyte model je trenutno jako povoljno. Jos samo 4 komada in stock :p

http://www.amazon.com/Gigabyte-GeFo...?s=electronics&ie=UTF8&qid=1280620555&sr=1-11

Poslednja izmena:
Ako je kod nas verzija GTX460 1GB 24.700 dinara onda je bolja kupovina 5850, koja može da se nađe za oko 25.000 dinara, mada je meni najzanimljivija GTX460 sa 768MB, koja može da se nađe za cenu oko 20.000, trenutno best buy.

Vrh Dno