hahahahahaha

Nisam, tada sam na svu srecu imao 10x bolji hardwer sastavljen od motorole i RISC-a sa dosta natoplejnog sosa u vidu blizard koprocesora i memorje

Rage furry maxx :d hahahahaha, nisam ga iamo, al reci cu ti nesto o tome vremenu, imao sam kasnije ATI rage 3D, i zamisli, to je radilo sve sem 3D-a, 3D je radio kao i na S3 virge 3D 4mb, samo me je kostao 100dm vise. Kasnije sam probao i ATI 3D charger to bi bilo urnebesno smesna prica da me nije kostala BACENIH 220DM koko je tada kostao taj promasaj zvani mach64 sa kojim nisam mogao ni Mortal Combat 4 da igram zbog cinjenice da je radio u 2fps i da je sve oko likova bilo crno. Na moju srecu tu je uvek pri ruci bio stari dobri S3 Virge 4MB koji nije imao tih problema :d Onda sam uzeo Diamond Voodoo 1 i napokon progledao posle svih tih ATI MAXX ULTRA RAGE 3D turbocharger FURY varijanti.

(mada, ne bi bilo fer da ne pomenem da je 3D charger ostao kao primarna 2D karta zbog superiornog 2D prikaza, to im priznajem iz tog vremena)
Sreca moja pa je tamo gde sam radio postojao SGI indigo koji je zaista radio 3D akceleraciju u aplikacijama sa kojima sam radio :smoke: i zamisli, nista ATIjevo nije (na svu srecu) bilo u njemu.
edit: Rage Fury - hahahahahaha

Ne mogu da verujem da si ga pomenuo, stara dobra vremena