Sasvim moguce, najbolji je primer bosna, njima je postarina ili preskupa ili nece ni da salju.
bar u temi o aliexpresu imamo gomilu primera na sta se sve zale.
We apologize for this delay and sincerely regret to hear that you have not received your order.
After reviewing your order in detail, we have found that you haven't purchased any insurance during the check-out. Please understand that in such case we can only compensate you partially.
The shipping company is actually responsible for this loss which is sadly beyond our control.
Please review in detail our shipping and insurance policy in our terms and conditions here: http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.html
However, as you are a valuable customer, we are willing to help you the best way we possibly can.
Here are the best solutions we can offer you in this situation:
1) Resend the item upon repaying 50% of the order value.
In this case we will send you an invoice to submit the payment of 16.5 USD via PayPal.
2) Partial refund to your Wallet as store credit.
We can refund 15 USD as a gesture of good will to your Wallet and exceptionally reward you with extra points(You will receive 1 points for every 1 USD. e.g. 1 USD=1 points, 3 USD=3 points etc.).
You can use both your Wallet and points to purchase your future products.
3) Partial refund to your original payment account.
In this case, we can refund 15 USD to your original payment account.
Kindly let us know your decision.
Nemoj od njih da te čudi išta, ja sam sa njima imao igranku od skoro 3 meseca. Poručen bio Mi6 Xiaomi, skoro 400€ bila pošiljka sa DHL šipingom u Nemačku. Telefon je bio vraćen sa carine iz ko zna kog razloga i jedva sam vratio novac, da nisam platio preko Paypal-a najverovatnije da bi se oprostio od para. Prvo nisu nudili ništa, kao neko je mahnuo na carini ili poštar, pa posle milion mailova kao dajemo pola novca, al da skinem dispute pa će uplatiti i te fore. Klasični su klošari@Sirius9
Iskreno nisam ni čitao šta znače ti poeni niti sam ih koristio...samo sam htio da ono što sam platio i dobijem.
Da su mi ponudili da mi ponovo pošalju box prihvatio bih...da li ovi na carini ćapaju ili ne..stvarno ne znam moguće i to, ali je meni sumnjivo da drugi puta se dešava i meni i prijatelju na istoj akciji na GB poručimo uređaje i ne dođe obojici oba puta...ja iskreno sumnjam da možda postoji i greška od strane GB...možda pošiljke nisu ni poslane uopšte
P.S. Ja sam skontao da oni meni nude:
1) ponovno slanje uređaja uz plaćanje pola od cijene
ili
2)15$ refund u vidu bodova
ili
3)15$ refund novca
Možda nisam dobro shvatio pa mi malo Siruis pojasni kako to ispadne 48$ ?
Da li je to broj za praćenje, na slici u prilogu? Mogu li da sa tim brojem sada odem do pošte i pitam šta se desilo sa pošiljkom ?
Znači nude ti refund od 15$ u GB wallet (to je isto kao pare na kartici, možeš da ih iskoristiš za bilo šta na GB-tu, bilo kad, ceo iznos odjednom, ako treba nešto da mi vrate ja uvek koristim ovaj metod, zašto bi čekao 7 dana da se pare pojave na računu kad ih mogu odma imati i iskoristiti iz walleta) i dalje kažu AND exceptionally reward you with extra points dobićeš 1 poen za svaki potrošeni dolar, znači 33$ = 33 poena.We can refund 15 USD as a gesture of good will to your Wallet and exceptionally reward you with extra points(You will receive 1 points for every 1 USD. e.g. 1 USD=1 points, 3 USD=3 points etc.).
Jel si ti pratio uputstvo iz prvog posta? Jel si platio preko PayPal-a?Sačekaću dan-dva da vidim šta će biti njihov odgovor, pretpostavljam da će biti ovo posljednja stvar koju sam poručio preko njih.
Stvar plaćena od strane kupca kako će on robu dostaviti kupcu tj. meni to bi trebalo da je njihov problem. Neka stave poštarinu 5$ ili free to je njihova stvar.
Mogu da izbace opciju poručivanja bez tog "osiguranja" ali to neće uraditi jer bi izgubili dosta klijenata
4 puta se desava ovo sa GB meni i prijatelju zadnjih 4-5mjeseci....prva 2puta su nam poslali nove pošiljke a sada ovo...ne znam šta će prijatelju da odgovore sem onih glupavih fora otiđi u poštu i pitaj je li stiglo nesto na tvoje ime@Sirius, jedan bod = 0.01$ vrednost, znaci 1% cene.
Nemojte sve na carinu svaljivati, ili Postu svejedno. Imajuci u vidu kakvi su sa Ali/GB/ostali, pre mislim da oni vise od pola varaju nego nasi. Nisu nasi cvecke, ali zasto odmah sve na nase?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari