Nemojte tek tako kritikovati sajtove. Ako kasni paket u odnosu na neki drugi paket sa drugog sajta, pa sta? Da li je prosao rok? Nije. Da li je poslat u roku koji je naznacen? Jeste. Mi Srbi smo veoma tvrdoglavi, bunimo se sto ne stize po mesec i po dana, a ne razmisljamo da li mozda nasa carina drzi paket toliko dogo. To nije krivica sajtova i prodavaca. Ja sam narucio tablet preko gearbesta, stigao je posle mesec i po dana, iz dva dela, ali su mi lepo objasnili zasto. Rekli su da su u manjku sa futrolama i tastaturama pa ce to poslati za koji dan, dok se tablet sa zastitnom folijom salje odmah. Tako je i bilo. Tablet je na carini bio punih 18 dana, dok je poslat i stigao kod nas za ukupno 7 dana. Isto tako zavisi i od kurira, i nasih i stranih,a sve lepo pise, i preko koga se salje i koji su rokovi. Ovde lepo pise u naslovu, iskustva, zato samo recite kako je sve proslo, a ne da bespotrebno blatite neki sajt zbog toga sto je stiglo nedelju dana kasnije. Ja iskreno imam odlicna iskustva sa gearbestom, narucio sam preko 50 razlicitih artikala sa tog sajta, nikada nisam bio prevaren i sve je doslo u roku koji stoji na sajtu, nesto brze, nesto malo sporije, ali naglasavam, u roku. Isto tako, ako doplatite tih 1 ili 2$ dobijate status posiljke,pa ne budite sitnicavi. Eto, to su moji neki stavovi i preporuke. Sagledajte realno, raspitajte se, nemojte davati negativne ocene ako je sve u redu i sve u roku, jer cemo tako zavrsiti na black listi, a mnogo njih je lazno prijavljivalo da nije stiglo iako jeste.