Šta je novo?

GearBest, Banggood, LightInTheBox, DealExtreme, Geekbuying (Readme u prvom postu!)

Gearbest mi nudi da mi da 4 dolara u onim njihovim poenima. Znam da poene mogu da koristim da smaknem max do 30 posto cene, ali vidim da pise da ne mogu da se koriste na neke snizene...
A njima na sajtu 99 posto stvari snizeno... Ne razumem,da li to podrazumeva sva snizenja ili samo neka super super snizenja...? Kupio bih sat jedan od 15-16e, pise da je snizen ali oduvek je tako, kao i za vecinu drugih stvari.

Pretpostavljam da imaš neki poen od ranije? Stavi taj predmet u korpu i vidi da li prihvata da snizi cenu uz pomoć kupona. Ja dosad na nekoliko narudžbina nijednom nisam imao problem da ne prihvata poene.

Pretpostavljam da imaš neki poen od ranije? Stavi taj predmet u korpu i vidi da li prihvata da snizi cenu uz pomoć kupona. Ja dosad na nekoliko narudžbina nijednom nisam imao problem da ne prihvata poene.

fali mi 2 poena da bih mogao da ih koristim :/ :D

E ***. Kaži koji proizvod pa ja da probam ako ti znači nešto.

GearBest
Treba im dosta vremena da pošalju. Naručeno Nov 28, 2015, poslato Dec 08, 2015. U pitanju su Xiaomi baterija, slušalice i kabal.
Da li je ovo dobar broj za praćenje? Tracking Number: Q1820023325XX

Prilozi

• 2015-12-10_101227.png
    2015-12-10_101227.png
    53.5 KB · Pregleda: 224
Desi se nekad da nesto kupis pa u medjuvremenu dok ti obrade porudzbinu lager se isprazni.

Ja sam u utorak porucio futrolu za p. bank, juce su je poslali.

GearBest
Treba im dosta vremena da pošalju. Naručeno Nov 28, 2015, poslato Dec 08, 2015. U pitanju su Xiaomi baterija, slušalice i kabal.
Da li je ovo dobar broj za praćenje? Tracking Number: Q1820023325XX

to nije broj za pracenje nego reference number. broj za pracenje se naplacuje 2 dolara.

Da, platio sam broj za praćenje, zato i pitam:

Prilozi

• 2015-12-10_112433.png
    2015-12-10_112433.png
    12.5 KB · Pregleda: 178
Na trackitonline.ru ga prepoznaje kao directlink-ov broj. Trebalo bi da je OK. Kad uvećaš fotku paketa, jel' se vidi negde onaj broj u klasičnom formatu 2 slova 9 cifara 2 slova (u ovom slučaju treba da bude SE)?

Poslednja izmena:
verovatno jeste ok broj,sledeci status ces dobiti tek kad stigne u malme-svedska

Je l stigao nekom skoro paket sa Gearbesta bez tracking no? Paket mi je poslat 30.10. i još nije stigao.

Pa to je ovaj što si napisao u prvom postu, što se završava na XX? Mislio sam da nema slučajno još jedan tipa RE123456789SE ali očigledno nema. Čekaj i uživaj, bolje i to nego šugavi swisspost koji će da mi isporuči paket za Novu godinu al' kinesku.

Ko ima poene na gearbestu. Svi poeni zarađeni do 31. oktobra se brišu ako se ne potroše do kraja godine. Kod za popust od 10% do kraja godine: 2015Xmas

Ima opcija za tell santa, dobijes besplatno ako se uloguujes i odaberesh na gearu :)

Poslednja izmena:
Ko ima poene na gearbestu. Svi poeni zarađeni do 31. oktobra se brišu ako se ne potroše do kraja godine. Kod za popust od 10% do kraja godine: 2015Xmas

pa nije tako bar po poruci koju ja dobih. samo poeni od pre 31.10 se brisu a deadline pomeren za 31.03.2016.

Poslednja izmena:
Obavestili su me o novom broju za praćenje, sada to ima smisla:

Prilozi

• 2015-12-18_140557.png
    2015-12-18_140557.png
    14.2 KB · Pregleda: 205
Nemam opciju izmeni gore.
Pohvala za banggood. Naručio sam dva paketa dan za danom, oba stigla dans.
Shipped Date:2015-11-29 20:07:16
Received Date:2015-12-18

Lepo je upakovano da se ne ošteti. Nisu otvarali.

Automatski za gearbest minus, dan ranije naručeno i još putuje. Mada su poslali paket kasnije skoro 10 dana.

Poslednja izmena:
Nemojte tek tako kritikovati sajtove. Ako kasni paket u odnosu na neki drugi paket sa drugog sajta, pa sta? Da li je prosao rok? Nije. Da li je poslat u roku koji je naznacen? Jeste. Mi Srbi smo veoma tvrdoglavi, bunimo se sto ne stize po mesec i po dana, a ne razmisljamo da li mozda nasa carina drzi paket toliko dogo. To nije krivica sajtova i prodavaca. Ja sam narucio tablet preko gearbesta, stigao je posle mesec i po dana, iz dva dela, ali su mi lepo objasnili zasto. Rekli su da su u manjku sa futrolama i tastaturama pa ce to poslati za koji dan, dok se tablet sa zastitnom folijom salje odmah. Tako je i bilo. Tablet je na carini bio punih 18 dana, dok je poslat i stigao kod nas za ukupno 7 dana. Isto tako zavisi i od kurira, i nasih i stranih,a sve lepo pise, i preko koga se salje i koji su rokovi. Ovde lepo pise u naslovu, iskustva, zato samo recite kako je sve proslo, a ne da bespotrebno blatite neki sajt zbog toga sto je stiglo nedelju dana kasnije. Ja iskreno imam odlicna iskustva sa gearbestom, narucio sam preko 50 razlicitih artikala sa tog sajta, nikada nisam bio prevaren i sve je doslo u roku koji stoji na sajtu, nesto brze, nesto malo sporije, ali naglasavam, u roku. Isto tako, ako doplatite tih 1 ili 2$ dobijate status posiljke,pa ne budite sitnicavi. Eto, to su moji neki stavovi i preporuke. Sagledajte realno, raspitajte se, nemojte davati negativne ocene ako je sve u redu i sve u roku, jer cemo tako zavrsiti na black listi, a mnogo njih je lazno prijavljivalo da nije stiglo iako jeste.

Donekle se slažem. Nisam nestrpljiv ali su meni na gearbestu 2 paketa, svaki vrednosti veće od one granice za treking broj, poslali bez broja ektra sporom švajcarskom poštom. Znači nije da nisam hteo da doplatim 2$ za praćenje već to nije bilo moguće zato što je valjda podrazumevano za skuplje pošiljke. Na moje pitanje u vezi sa tim su mi poslali neki generički nebulozni odgovor kako je to flatrate shipping i nema praćenja ali da se ne sekiram, stići će. :D I šta mi sad preostaje nego da čekam a zeznuli su me objektivno.

Kako moze da se iskoriste poeni na Gearbest-u imam skoro 2$ i popust zajedno ovaj sto sad nude 10%. gde se klikne prilikom kupovine? :d

Hteo sam sebi da narucim neki usb flash ili memorijsku karticu pa taman da iskoristim poene i popust ako je moguce, da ne propadnu bzvz. :)

Narucio Xiaomi bluetooth speaker preko gearbesta, shipping je navodno od 10-25 dana. Taj rok istice danas, a paketa nema ni na mapi. Koja je sada procedura?

Mislim da je procedura po PP pravilima, ako si tako plaćao, samo Ali ima svoje.

Gearbest poslao 24.11. posiljku, narucio xiaomi power strip, swisspost, danas stiglo, bez ikakvih dazbina

Nazad
Vrh Dno