Pre neki dan sam instalirao garmin u E72 i bas sam se smorio dok sam vozio, pucao je na neodredjeni vremenski interval: pukne posle 3min, pa posle 20min... Negde sam pre tvog komentara procitao da je dovoljno da se prikaz prebaci u 2D i da ne bi trebao da imam problem, ali nije pomoglo.Za one koji "koriste" GMobile XT na nokijama E52, E55, E72... Probajte da iskljucite senzor za okretanje, kao i bluetooth i Garmin ce postati neuporedivo stabilniji. Sinoc sam pronasao tu foru na netu, danas isprobao i zaista radi, bar u mom slucaju (E55, fw 022.009, GMobile XT 5.00.50).
Pozdrav
IGo ima samo za WM, nema za simbianNe moze Igo na nokiu E52????
Samo Garmin radi na nokia telefonima?
Za Srbiju mora Garmin.
Da li ovde pricas o Google maps ili necemu drugom, jer su komentari pre toga bili za Google?!?Download nije problem posto se skida regularno tj. free preko programa ovi maps ali se slazem da je navigacija navigacija ovo moze posluziti samo kao prirucno sredstvo ....
A o cemu ti pricas i koji to program koristi Ovi za update mapa i zavrsava ti posao, a nije Nokia Maps.Koliko ja vidim ti si poslao link google maps-a...i tu ne moze da se skine aplikacija za nas region.Jesi ti uspeo da dobijes detaljnu mapu srbije ?
U pravu si google maps ....A sto se tice ovi maps on skida sve mape sa neta sa programom nokia ovi suite ali nije detaljna srbija.
Evo razjasnilo seAu, al ste zakomplikovali![]()
Verzije, skini najveci broj za mapu koja te interesuje ili ceo paket(nekoliko GigaDa se vratimo na Garmin XT...
Gledam mape City navigator Europe NT 2010 ali me buni sto ima nekih oznaka tipa +,9,10,6...u cemu je fora?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari