Nikola bre, nemoj me brukas!!!
Brzina fana se regulise preko njegove voltaze (na 2 zice)!
Ako mu se dovede manja voltaza, sporije se okrece i vice versa!
Probajte sa ovim da ga utishate inace ja imam fan speed regulator pa sam sve u kucistu namestio na 7Vtako da ce i ovaj GW ici na taj regulator...
Pogledajte prilog 50223
radi mi ovaj program na win7 i sad sam ga malko utisao...hvala
@Bojan84:
Ima li kakve veze to sto ja koristim WIN7 x64 (mislim na ovaj FurMark)?
Oce li to da radi na x64?
Trebalo bi da radi, u OS support pise da radi na visti x64. Samo sto ovaj test extremno zagreva kartu. Tokom testa sam pipao gornju stranu kartice ispod koje se nalazi memorija i bilo je vrelo (mnogo vrelije nego pri standardom opterecenju kada radi 3dmark06 ili kada radi crysis) tako da nemoj da preterujes sa testom i mucenjem kartice jer hladnjak na karti ne prekriva memoriju. U sustini ne bi trebalo nista da se osteti pri default clock-u, ali nije bas moranje da se toliko muci karta, jer opet kazem ovaj test mnogo vise zagreva kartu nego bilo koja igra.
mislim da su isti ovakav vent stavljali i na 8600gt![]()
OK!
Znaci 250 sec?
stigla mi je gainward 4850 sto ima da se kupi za 7200din i mogu da kazem da je temperatura kartice ispod 40 stepeni ali da se cooler dosta cuje i da ne pomaze smanjivanje brzine coolera u riva tuner-u jer je i ovako na minumumu...moracu da odradim neki mod pa da stavim da radi na 5v
mislis da je potrebno da ih stavljas?
evo ja sam malo pipao naponsku i hladna je tj mlaka...to verovatno nije merodavno jer je kartica u idle-u
@ZORZ, od cega je parce aluminijuma, nesto sto se namenski prodaje za ugradnju u kompjutere ili neka improvizacija? I cime si lepio hladnjake?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari