style53
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.12.2023
- Poena
- 885
Ako mislis na ASHG09KGTE ---> 60kKoliko je kostala
Ako mislis na ASHG09KGTE ---> 60kKoliko je kostala
Da na nju , hvala vamAko mislis na ASHG09KGTE ---> 60k
Iste godine proizvodnje i kod mene verovatno zato i ta cena inače klima regularno košta oko 1000€,tako da je ovo ispalo ekstra,kod mene je ugradjena klima radi perfektno spoljna jedinica gotovo necujna,videćemo kako ce biti na grejanju.Stigla ASHG09KGTE/AOHG09KGCB. Unutrašnja jedinica je iz maja 2022. Tajland, spoljna juni 2023. Kina.
Da ne bude ovde kontra...Da ne bude samo kao sa onim Toyotama uvezenim krajem '80-tih, pravljenim za bliskoistočno tržište. Sve je bilo OK, do prve zime, kad se ispostavilo da nemaju grejanje kabine
Pozdrav
Cist kvalitet bez ikakvih hali-gali gluposti. Razmisljam da kupim jednu iako mi ne treba, neka stoji i ceka da crkne ova Vox 18 pa da je zameni, sigurno je i jaca od nje, iako se vodi kao 12 tica.Stigla klima danas
Ipak je ciscenje lagera u pitanju.
Proizvedena je 2022
Ima grejactacne
Ko je uhvatio NocriaX 9-ku po onoj ceni je napravio najbolju kupovinu ikada^
Isto. Ne treba mi uopšte klima trenutno, ali ona Nocria X i ova gore po tim cenama... Potpuno nebitno što je 2022. godište.
Plus istrazivao sam malo Azisko trziste, to sto Nocrie u EU nema jeste sto se slabo prodavala. Model je i dalje aktivan u Aziji tako da i da dodje do reklamacije imace delova sigurno.Ko je uhvatio NocriaX 9-ku po onoj ceni je napravio najbolju kupovinu ikada
Onda će biti odlično rešenje za 15 kvadrata, razmišljah oSearch results in the Certified product directory | Eurovent Certita Certification
Find all the data you need for your certified HVAC&R product and download all the PRODUCT PERFORMANCE RATING and Certifications you need directly from Euvovent Website.www.eurovent-certification.com
nemam je, ali po euroventu a i po trenutnoj ceni, treba je uzeti u obrzir ... za neku realnu namenu. Na -15 moze preko 2kw da ubaci u prostor
Ja sam skoro uzeo GENERAL ASHG09KETA.
Soba 25 kvadrata, sunčana strana, dobra izolacija.
Mogu reći da nisam baš zadovoljan kulturom rada, tj. mislim da modulacija ne ide nisko, klima se zaleće, malo duva, gasi se i tako u krug...
Evo ga dijagram od noćas u 12 kada sam je uključio (soba je već bila solidno rashlađena u tom trenutku), do malo pre (36 stepeni napolju).
Na 24 podešena, ohladi na oko 25 prema termometrima u sobi. Spuštena roletna na prozoru sve vreme.
Pogledajte prilog 500221
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari