E to si lepo rekaoZezam se, jer u posljednje vrijeme samo se bacaju sitne i što sitnije brojke modulacije, kao da je to presudno i jedini indikator kvaliteta uređaja, ili da nam je kW el. energije 1 euro, pa ćeš propasti ako ne modulira ispod 200...
Evo jedan komentar: 300-350wheroj, usput, imaš li gdje podatak koliko Nocria 12ka vuče najmanje? Koja god,starija, novija
Upali to zlatibor je hladan tokom nociKonačno ugrađena... 12 KGCG / KGTG, sad se čeka zima.![]()
Dobar izbor, moj kum proslu zimu prevalio sa njom ( uzeo je na moju preporuku ) kuca bez izolacije, greje oko 30 kvm deo kuce, nemacka, severni deo, neko selo tamo, ide temp i ispod -15, nikakvih problema, zadovoljan.Konačno ugrađena... 12 KGCG / KGTG, sad se čeka zima.![]()
Imao srecu zbog tebeDobar izbor, moj kum proslu zimu prevalio sa njom ( uzeo je na moju preporuku ) kuca bez izolacije, greje oko 30 kvm deo kuce, nemacka, severni deo, neko selo tamo, ide temp i ispod -15, nikakvih problema, zadovoljan.
12 evraImao srecu zbog tebe
Lepo bi se zeznuo, a razlika 50€ koliko se secam![]()
Ja sam skoro uzeo GENERAL ASHG09KETA.Uzeh 12KETA za dnevnu sobu u stanu od oko 30 kvadrata, dobro izolovan i ususkan stan.
Za kucu koju vec grejem sa 4 klime sam uzeo 07KETA za deciju sobu od 15ak kvadrata, za hladjenje i grejanje. Posto je spoljasnja za 09 i 07 ista, uzeo sam 07 da bi na hladjenju mirnije radila. Imam 07LMCE u 9 kvadrata sobi i bas mi se dobro pokazala za grejanje i hladjenje, ne oseca se da radi.
Za 12KETA mislim da sam bas dobro prosao, 70,800 direktno od uvoznika, 07KETA 51,000.
Do koliko se zaleće, u snazi [W]? Jesi li probao da je ograničiš sa Low noise npr?Ja sam skoro uzeo GENERAL ASHG09KETA.
Soba 25 kvadrata, sunčana strana, dobra izolacija.
Mogu reći da nisam baš zadovoljan kulturom rada, tj. mislim da modulacija ne ide nisko, klima se zaleće, malo duva, gasi se i tako u krug...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari