Šta je novo?

Fujitsu klima uređaji

Imas auto od 500ks da trosi 3l, a imas i jacu od te klime da modulira na 100W.
Modulacuja nema veze sa potrosnjom, klima koja ne ide ispod 300W moze biti ekonomicnija od one koja ide do 100.

heroj, usput, imaš li gdje podatak koliko Nocria 12ka vuče najmanje? Koja god,starija, novija

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Bogami ovih par dana čujem da je solidno hladno gore. Možda može polako da se zagreva za teže uslove. 😂

Dobar izbor, moj kum proslu zimu prevalio sa njom ( uzeo je na moju preporuku ) kuca bez izolacije, greje oko 30 kvm deo kuce, nemacka, severni deo, neko selo tamo, ide temp i ispod -15, nikakvih problema, zadovoljan.
Imao srecu zbog tebe :)
Lepo bi se zeznuo, a razlika 50€ koliko se secam :LOL:

Pozdrav, moze mala pomoc, da li neko ima ovu klimu ASEH12KLTA/AEOH12KLT i kako mu se pokazala na grejanju?
Imam 12llc i zadovoljan sam s njom ali nje nema vise u ponudi

Nema to niko druze, po spec, izgleda da je za hladjeneje primarno namenjena.
Gledaj KG, KM, ako mislis da grejes do 40 izolovanih kvm.

Steta sto vise nema llce 12, mislim da sam zadnju seriju uzeo, 2022 stoji na unutrsasnjij, a moja druga KM 2021, znaci novija je starija :)

Poslednja izmena:
Uzeh 12KETA za dnevnu sobu u stanu od oko 30 kvadrata, dobro izolovan i ususkan stan.

Za kucu koju vec grejem sa 4 klime sam uzeo 07KETA za deciju sobu od 15ak kvadrata, za hladjenje i grejanje. Posto je spoljasnja za 09 i 07 ista, uzeo sam 07 da bi na hladjenju mirnije radila. Imam 07LMCE u 9 kvadrata sobi i bas mi se dobro pokazala za grejanje i hladjenje, ne oseca se da radi.

Za 12KETA mislim da sam bas dobro prosao, 70,800 direktno od uvoznika, 07KETA 51,000.

Za tu lovu odlicno. KETA ti je potpuno iste spec kao KM, sa drugacijom unutrasnjom.
Za taj prostor zavrsio si posao, samo vodi racuna da ne ukenjaju instalaciju, to je vrlo bitno, kao sto svi znamo.

Uzeh 12KETA za dnevnu sobu u stanu od oko 30 kvadrata, dobro izolovan i ususkan stan.

Za kucu koju vec grejem sa 4 klime sam uzeo 07KETA za deciju sobu od 15ak kvadrata, za hladjenje i grejanje. Posto je spoljasnja za 09 i 07 ista, uzeo sam 07 da bi na hladjenju mirnije radila. Imam 07LMCE u 9 kvadrata sobi i bas mi se dobro pokazala za grejanje i hladjenje, ne oseca se da radi.

Za 12KETA mislim da sam bas dobro prosao, 70,800 direktno od uvoznika, 07KETA 51,000.
Ja sam skoro uzeo GENERAL ASHG09KETA.

Soba 25 kvadrata, sunčana strana, dobra izolacija.

Mogu reći da nisam baš zadovoljan kulturom rada, tj. mislim da modulacija ne ide nisko, klima se zaleće, malo duva, gasi se i tako u krug...

Jel si greja s njom, kakva su tu iskustva ?
Kako su to te 9-ke shebane, sem mozda Daikina, malte ne ni jedna ne radi kako treba.

Ja sam skoro uzeo GENERAL ASHG09KETA.

Soba 25 kvadrata, sunčana strana, dobra izolacija.

Mogu reći da nisam baš zadovoljan kulturom rada, tj. mislim da modulacija ne ide nisko, klima se zaleće, malo duva, gasi se i tako u krug...
Do koliko se zaleće, u snazi [W]? Jesi li probao da je ograničiš sa Low noise npr?

Nazad
Vrh Dno