Ja kontam, koju god da turis u tu sobu, prema tvojoj situaciji, bice ok.
Ali kao smo na Fujitsu temi, LLCE rt na minus 15 isporucuje 3 kw snage.
Oio je moje misljenje, javice se ljudi sa vise iskustva, dok ja smotam 1-2 Camela, i sioam jos 1 lozu .
Ovde opet obmanjujes ljude ovim tablicama i ako ti je objasnjeno sta su te tablice.Za 30 kvadrata možeš da razmisliš o modelu KGTE12 može da se nađe za 108k.Verovatno si pisao ne sećam se da li ima izolacije.Klima ima energetski razred A+++ na grejanju i hlađenju zatim human senzor i može niže da modulira nego prethodni modeli.Kod Japanskih proizvođača su dostupni svi podaci tako da možeš da uporediš klima uređaje prema specifikacijama.LT je jača pa vidi šta ti više odgovara prema uslovima u kući.
Backup heater za Fujitsu mislim da iznosi u proseku 500w. I to je ono što sam uvek tvrdio da kod svake klime od maksimalne vrednosti treba oduzeti 50% zbog duvanja a na ostatak se može osloniti kao realano upotrebljiv, kod svake klime. Al mišljenja su različita tako da....
Tablica je proracunat max kapacitet. Dakle, ako klima ne bi imala defrost niti bilo sta drugo, davala bi toliko. A koliko kW neka klima max moze da izbaci u nekom trenutku je nebitno.Tablica je sasvim uredu.
To se lako provjeri.
Izjava da taj model ima max 2,15 kw na -15 je obmanjivanje nekoga![]()
A toTako je. U opitnom centru to upravo tako izgleda.
Kada visi na zidu, izmenjivač može biti manje ili više okovan ledom, zatrpan snegom, izložen jakim udarima vetra, biti izložen visokoj vlažnosti vazduha, tacna može biti zamrznuta...
A to
Pa ok je to.
Ni jedan proizvodjac ne pise podatke u spec dok je klima okovana ledom na kisi i snijegu.
Svi oni testiraju novu klimu.
A mi ne bitno ako kupimo panasonika ili hirachi ili vivax nama se okuju sve.
Sto bi to bila tema foruma ?
Ne znam ko zapoce temu o ovom modelu,ali izgleda interesantno.
Isti kompresor ugradjen u 14ku 12ku 9ku 7cu
Kolko kosta ta sedmica ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari