Bezi, more! I meni je krivo sto ne odoh sa vama, al sam iskoristio priliku i sa klincima da se projurim.Misha je napisao(la):bilo 'nako, nas 15ak bilo, fudbal nikad gori ali zato pivo dobro
za ostale koji nisu otishli na pivo nemam komentara, pogotovo za miroslava papuchu
aj nadam se da se vidimo sledeceg vikenda...
ja papucha?Misha je napisao(la):bilo 'nako, nas 15ak bilo, fudbal nikad gori ali zato pivo dobro
za ostale koji nisu otishli na pivo nemam komentara, pogotovo za miroslava papuchu
aj nadam se da se vidimo sledeceg vikenda...
Bane® je napisao(la):a i pretrčao sam za desetoricu...
PS. Skromnost mi je uvek bila vrlina.
filipenko je napisao(la):...em mi se kosa digla, uzas i katastrofa![]()
Boqy je napisao(la):Trebalo bi da se skupimo za tri ekipe, jer ovako ne moze. Ja sam jedva dosao kuci kolko su me noge bolele.
Boqy je napisao(la):Inace moje ekipa se odlucila za formaciju 0-3-3, jer smo smatrali da pored Bojana na golu, odbrana nam i nije potrebna.
Boqy je napisao(la):Ma da je tek poceo dobro da brani posle gore pomenutog suta u dupe.![]()
Ma nisam dobio upalu misica, niti sam se umorio, vec su me boleli tabani od trcanja po betonu.Bojan Novakovic je napisao(la):Ja sam na pocetku vikao zagrejte se malo istegnite se malo... bla bla ali niko ne slusa.
Ako nisi dugo irao fudbal moras posle odigrane utakmice malo da se istegnes da bi izbegao uplau misica i bol u nogama koji si imao na putu do kuce.
Miroslav je napisao(la):sto se mene tice, bilo je super, ako nas bude 3 ekipe sledece nedelje, bice jos bolje! mozemo jos duze ostati
a ti dodji pa slikajdriver je napisao(la):Da, samo bi sledeci put mogao da slika neko umesto zeca kome si dao aparatNishta se bre ne vidi vuno
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari