Šta je novo?

FUDBAL na ADI OVE godine

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ipak otpadam, ove nedelje ne mogu. Vidimo se sledeće...

ako je verovati hidrometeoroloshkom zavodu svi otpadamo za ovu nedelju, izgleda da se prognozira kisha.
nadam se da greshe.

Vidi stvarno :(
Hocemo mozda da pomerimo za subotu ili ostajemo pri nedelji pa shta bude?

Ne znam, brzo razmišljajte i izjašnjavajte se...

Ej ljudi, ne bude li bas pljuskova i slicnih sr.anja, ja sam kod onih stecaka u nedelju u 11 makar i sam. Sve ove budalastina tipa "mogu - ne mogu - ajde u 10 - ajde u 8 - ajde u subotu - da je 2003. ja bih mogao..." zaboravite, inace od fudbala niti bilo cega drugog sa ovoliko ljudi koji se medjusobno ne poznaju i nemaju dodirnih tacaka sem ovog foruma - nema nista!
Druga opcija je da, posto smo inace virtuelni poznanici odigramo virtuelnu fucu. Bar za to ne moram da se maltretiram iz Panceva (sto je lakse i brze nego sa NBG, he, he).

@Freehand: Necesh biti sam

Ja dolazim makar ***** padala

Racunajte i na mene, ali samo u slucaju da ne pada kisha!

ja dolazim u nedelju. u subotu idem na buvljak da kupim jaknu :D

Dobro, onda je ostala nedelja, ako ne pada kiša?

Dolazim i ja ako ne pada kisa...nije da je ne volim ali bre hocu fucu da igram a ne...:)

Poslednja izmena:
Ide li sutra neko iz Panceva kolima na fumbal, da se prisljamcim?

Prognoza za sutra - suvo i toplo, oblacno, uslovi za kisu predvece! Prema tome svi u 11.
E sad jos jedna stvar :d - gde se nalazimo? Jel'na ulazu u Adu, na onom zemljouzu koji spaja ostrvo sa kopnom, koliko sam ja shvatio, pre nego sto se uputimo ka terenima?

sad gledam prognozu, kazu 25c i oblacno. fantasticno za igranje! ja sam sutra u 15 do 11 tamo, vidimo se!

ps. nadam se da ste se dogovorili ko ce loptu da ponese :)

Miroslav je napisao(la):
sad gledam prognozu, kazu 25c i oblacno. fantasticno za igranje! ja sam sutra u 15 do 11 tamo, vidimo se!

ps. nadam se da ste se dogovorili ko ce loptu da ponese :)
Ko je reko da nosi loptu :)? Ja nemam ni za košarku... a vidi mi avatar :D

Bane® je napisao(la):
Ko je reko da nosi loptu :)? Ja nemam ni za košarku... a vidi mi avatar :D
Ja donosim jednu, ali bilo bi dobro jos neko da ponese.

e bane ostavi mi mob da te cimnem ako budem kasnije dolazio da vidim gde ste

E da, zaboravio sam...

063 77 55 355 - Bane - sve informacije oko fudbala, tehnička podršaka i suicide hotline :D

moja je na zalost u selu, moji ce mi doneti sutra ali to je tek po podne... ja cu od sledece nedleje nositi...

auu sumnjam da cu ustati sutra ....Neka pobedi bolji!

ja krecem, vidimo se za nesto manje od dva sata

ja se izvinjavam, necu doci, prehladio sam se nesto, celo jutro kasljem i ubija me grlo... ali sledeci fudbal nece proci bez mene.

Uh, valjda ce nas biti za jednu ekipu :(
Evo ja ustadoh malopre, krecem za nekih pola sata pa se vidimo tamo...

E da sam video ranije thread dosho bih i ja. A bash sam blejao celo jutro :(

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno