Šta je novo?

FUDBAL na ADI OVE godine

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moze fudbal! Eeee kad se setim poslednji put kad sam igrao s nekim s bech-a bese to u nekoj sali kod starog difa bili su Vocko, Gedza, Amon Ra, Peca... Peca uvek u grobarskom dresu, a Amon Ra u zvezdinom :) i posle je Amon Ra kao "nestao" sa foruma :D :D :D Znaci - ja sam za.

Predlazem da recimo u petak proverimo prognozu i potvrdimo konacne prijave.
:wave: Inace obicno igram sredina-napad ako je to bitno uopste...

Poslednja izmena od urednika:
Bre J Lo prati radnju fabule :D. Dogbovoreno je u 11 nedelja Ada i okupljanje, najverovatnije kod kamenja tamo na početku na travici :). Sad, jasno je da nećemo ići/igrati ako padne kiša ili ako bude sličnih uslova, to nije potrebno dogovarati se na forumu :).

Došao bih i ja, samo moram da proverim, da li imam vremena, tj. da li ću imati da štrebam mnogo u školi... Inače, igram isključivo defanzivu...

Milan | 22 godine | Razbijac
Tucem u plexus,lomim cevanice,izbijam zglobove,sitno tucam kicmenu mozdinu...zivotni moto "ko lezi,ne bezi" :D
Dolazim...

Poslednja izmena:
Da li treba napominjati da sam ja siguran (samo smrt mozhe da me sprechi), drugim rechima: igra mi se fudbal, na ochi ne vidim ,)
Nedelja 11 Stonehendge OK

Hoce nas biti za 2 ekipe? Bilo bi lepo da se skupimo, ajde valjda mozemo da nadjemo 10 ljudi koji bi doshli pa makar igrali i 4+1 nego da igramo sa nekima tamo sa strane...

malo je rano u 11 u nedelju , ne bih i nedeljom rano da ustajem

Milan82bh: ti bas i ne moras, sa onakvim preporukama; mozes na mini-golf.
David: a ti ustani u Petak oko 14h, a u Subotu ne moras ni da spavas; tako sam bar ja radio.

|Boris| Glavom ne znam, al' zato nogom ne umem i dajem golove ko od sale :)
Ne znam kako je sada, ali od maja pa na dalje, ako se ne dodje do 11 h, nema sanse da se nadje teren.

freehand je napisao(la):
Milan82bh: ti bas i ne moras, sa onakvim preporukama; mozes na mini-golf.

Ma jok,opusti se...bicu nezan! :d

Boqy je napisao(la):
|Boris| Glavom ne znam, al' zato nogom ne umem i dajem golove ko od sale :)
Ne znam kako je sada, ali od maja pa na dalje, ako se ne dodje do 11 h, nema sanse da se nadje teren.

Jel ti to pokusavas da obnovis povredu?!? :)
Javni se u subotu,mogu da te pokupim usput pa idemo kolima.

Ne pusta me mama da idem na fudbal sa nepoznatim likovima. :d

A mene niko ne zove... ccc... Dolazim i ja...

predlazem novi normalan termin nedelja 13 h, posto se izlazi subotom pa se ostaje do kasno ujutro .
dolazim i ja

Ps nema veze ako pada kisa

david je napisao(la):
predlazem novi normalan termin nedelja 13 h, posto se izlazi subotom pa se ostaje do kasno ujutro .
dolazim i ja

Ps nema veze ako pada kisa
Brate davide, ja izašao, neizašao, pre 7 ujutru ne mogu da zaspim. Tako da mi dođe na isto, a ranije mora zbog terena da se dođe. Još kad uračunaš kašnjenja (a biće ih) i dok se skupimo i popričamo po koju, to je već 12. Spavaćeš brate kad odeš u penziju.

Bane® je napisao(la):
Brate davide, ja izašao, neizašao, pre 7 ujutru ne mogu da zaspim. Tako da mi dođe na isto, a ranije mora zbog terena da se dođe. Još kad uračunaš kašnjenja (a biće ih) i dok se skupimo i popričamo po koju, to je već 12. Spavaćeš brate kad odeš u penziju.
AMIN! :smash:
Vala, Bane, svaka ti je poslovica!

Dolazim u nedelju! Dodaj me na onaj spisak, Bane :)

ADA, 10.04.2005. TAČNO U 11:00 kod kamenja

dolaze
freehand
PoisonFree
Misha
Milan82bh
kiza_m
Bojan Novakovic
Vocko
mitnick
bojanak
Miroslav
filipenko
Bane®onaldinho

nisam razumeo da li dolaze
Boqy
J Lo
david

pozivaju se da potvrde
sveti sava
DamjanMX

Ivan™ - ne zna se

Koga sam zaboravio?

PS. Pozivaju se naravno i oni koji se plaše sporta da se prošetaju do Ade, neće ništa izgubiti u svakom slučaju...

Naravno da dolazim.

Koliko vidim potvrdjeno je za sada 13-oro, ukljucujuci i boqy-ja.
Ajde jos 1 za 2 ekipe 7 na 7 (6+1), a ostali na klupu da cekaju sansu :d

Ja mislim da je mnogo 7 Vs. 7. Ako bojanak ne igra onda nas ima tacno 12.

5+1 je taman, 6+1 je stvarno guzva. Uostalom, ajde da se nadjemo, prebrojimo se, nadjemo teren pa cemo videti kako cemo da igramo. Bilo bi dobro da nas ima za 3 ekipe pa da igramo neki triagonale :p
npr. stara ekipa koja je bila pre 2 godine protiv ovih 'novijih' :)

ma nije lose ni da bude par izmena, pa mozemo da se menjamo stalno, verujem da ce za tim biti potrebe :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno