Šta je novo?

FUDBAL na ADI OVE godine

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bane® je napisao(la):
Ja imam neku skajaru, nije losa, al' bilo bi dobro da jos neko ponese loptu.

@Miroslav
bojanak je valjda musko ? :)

@Misha
To uopste nije lose, posebno za one koji su bez kondicije

@poison-free
Moze, izmene su takodje dobar lek za nedostatak kondicije, posebno ukoliko nas ne bude bas dovoljno za 3 ekipe (ipak bi bilo potrebno 18 ljudi a sigurno jos neko nece doci od najavljenih)

@ostali
[flame]a mogli bismo da ponesemo kosarkasku loptu pa da onda opikamo neki basket umesto fudbala :d [end_flame[

filipenko je napisao(la):
@Misha
To uopste nije lose, posebno za one koji su bez kondicije
Pa sad ne znam, po meni je guzva ali kako se dogovorite, necu ja da se pravim pametan. A i nemoj me shvatiti pogreshno, nisam ja u ne znam kakvoj kondiciji, nikad i nisam bio i ti to dobro znash filipenko :d, nego jednostavno volim kad ima vishe mesta da se (bar malo) rastrchimo. Ideja sa izmenama mi sasvim odgovara.
Aj josh samo loptu da nabavimo i sve ce biti ql...

5+1 je plafon, 6+1 bi ličili kao kad na Adu dođu iz neke propale društvene firme na sportske igre, roštilj i cepanje piva...

PS. Nek ponese ko ima i košarkašku.

Misha je napisao(la):
5+1 je taman, 6+1 je stvarno guzva. Uostalom, ajde da se nadjemo, prebrojimo se, nadjemo teren pa cemo videti kako cemo da igramo. Bilo bi dobro da nas ima za 3 ekipe pa da igramo neki triagonale :p
npr. stara ekipa koja je bila pre 2 godine protiv ovih 'novijih' :)
Jes, guzva?! Pa mene cete da cuvate od baba: "Mrs prostacino, ovde doso da povraca!"
Ozbiljno, nisam potrcao dosta dugo, a kamoli igrao fudbal, tako da su izmene sasvim ok. Ako budemo redovni, u septembru cu valjda i odigrati poluvreme u cugu.
BANE: Nije ti losa ideja , to za rostilj i armoniku... Al to za 1. MAj.

Poslednja izmena:
6+1 bolje stoni fudbal da igramo, više ćemo da se krećemo :D

filipenko je napisao(la):
@Miroslav
bojanak je valjda musko ? :)
Milane, cujes li ti ovo?! :D

elem, sto se LOPTE tice, pogledacu veceras kad se kuci vratim gde je lopta. imam sigurno od prosle godine, samo da pogledam gde je

Da, istina je, zensko sam, priznajem. Posto vidim da vas to brine, obecavam da cu se lepo ponasati i da vas necu ponizavati brojem golova koje dam. :p
Al ako je frka, mogu ja i da navijam.

A do koliko sati, otprilike, će trajati fudbal? Pošto imam nekih obaveza popodne, moram da znam do kada ćemo završiti...

ako bude guzva, odmah pored je teren za golf pa cemo na njega da se preselimo.
stvarno, koliko ce to trajati?

Ja bih rado dosao ali u 14h vec treba da budem na aerodromu tako da bih samo mogao da dam 2-3 gola i odma' palim nazad :D Ali zato bi za sledecu nedelju trebalo da budem slobodan, pa ako se bude opet igralo, racunajte me.

Meni je problem, jer bih ja već oko 4 trebao da budem u Pančevu. Pa, ako ćemo završiti do 2, eventualno 3, došao bih...

Ako nebudu zauzeti tereni i krenemo odmah onda cemo verovatno zavrsiti do dva. Ali s'obzirom da je lepo vreme mislim da ce tereni biti zauzeti tako da cemo morati malo da sacekamo.

pa ajde onda da se nadjemo u 10? vidim da je ovde nekima i 11 rano... ali taman fudbalica umesto jutarnje kafe za razbudjivanje.

Ljdui ne komplikujte zivot molim vas... Kada bi smo svima pokusali da ugodimo nikada se ne bi smo dogovorili.
Ako ljudi imaju obaveze neka propuste ovaj put, bice i drugih puta.

I ja imam neke obaveze nad glavom koje ce me mozda omesti u dolasku, ali boze moj... Celo leto je pred nama...

brate bane ,aj gledacu da dodjem

najbolje u 8 ujutru da igramo

E ne komplikujte ljudi stvarno, u 11h se nalazimo, oni koji imaju neke obaveze posle neka dodju barem na 2 sata, igracemo za to vreme 2-3 fudbala...

Inache potvrdio je i Azda' svoj dolazak...

Miroslav je napisao(la):
Milane, cujes li ti ovo?! :D

elem, sto se LOPTE tice, pogledacu veceras kad se kuci vratim gde je lopta. imam sigurno od prosle godine, samo da pogledam gde je

Vidi stvarno:D. Sva sreca pa ste mi otvorili oci, mada mi je sumnjiva(v) bila(o) od pocetka:d.

Ma shta bre sumnjivo, uz mene kao centralnog beka mozesh i ti da igrash sa nama i opet cemo da pobedimo....:)

Poziv stoji za sve. Za prijavljene i neprijavljene. Ada 11 kod kamenja. Tamo u petak, subotu ću da ostavim telefon za "sve informacije"...

Poslednja izmena:
Pa nebih da kvarim neki dogovor... ako ima mesta doci cu, ako nema recite.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno