Šta je novo?

FUDBAL na ADI OVE godine

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@SvetiSava
Bilo je odlichno, doshlo nas je izmedju 10 i 160 tako da smo imali i rezervne (preko potrebne) igrache.
Bice okachene i fotke sa fudbalice, pa ko nije doshao nek mu bude krivo :-devil-:

bilo 'nako, nas 15ak bilo, fudbal nikad gori ali zato pivo dobro :)
za ostale koji nisu otishli na pivo nemam komentara, pogotovo za miroslava papuchu ;)
aj nadam se da se vidimo sledeceg vikenda...

Misha je napisao(la):
za ostale koji nisu otishli na pivo nemam komentara, pogotovo za miroslava papuchu ;)
Bezi, more! I meni je krivo sto ne odoh sa vama, al sam iskoristio priliku i sa klincima da se projurim.
A ko je pravio slike? Nemoj da se vidi kako sam dobio po faci iz kornera, i pogotovo kako sam padam okolo, ko Zlatko Vujovic.
P.S. Jel Bane pohvatao shemu za fliper?

2 poteza utakmice - prvo Banetu neko salje dugu visoku loptu sa drugog kraja terena, on je gleda, gleda, gleda, lopta pada lagano i prolazi mu tacno kroz noge ? :D :d Ne znam kako je uspeo :)
Drugi potez je nazalost moj, dobra lopta koja odskakuje mi dolazi na levi volej (mada sam desnjak ali to u principu nije bitno) i ja mrtav ladan sa 4-5 metara zamanjujem levom k'o sivonja i masim celu loptu, k'o Zigic :d :p Jedva sam na nogama ostao koliko sam se zaneo, vec sam mislio da cu se strovaliti

Inace mislim da bi bilo bolje da smo malko ranije prekinuli 2. mec pre nego sto smo svi ostali bez kondicije (i dok je moja ekipa vodila :d ), vukli smo se jos jedno pola sata bez ikakve potrebe :)

Sve u svemu, ja dolazim i sledece nedelje

Poslednja izmena:
eto sta sam propustio....umesto piva ja pijem chaj...
nista sledece nedelje ponovo, taman ste nabili malo kondicije.. :d

Ja sam kasnio malo (1.5+h), ali sam dovoljno igrao da me noge i dalje bole, penzioner u 20oj :D.
Vazno je da je pivo posle bilo dobro :)

Sto se me ne tice ja sam razocaran ( u sebe :S: ). Katastrofalno sam branio. Primio dva gola koja je bilo jako tesko primiti ali boze moj, sledecu tekmu sam se dosta trudio ali zato sam imao 3000 prilika gde je bilo 4 na mene jednog, i tu mi je samo bog pomogao da ne primim go.

Svi smo se generalno lepo zabavili. Bane uprkos brojnim pokusajima nije uspeo da da auto-gol :D. Ali bia je prisutna velika kolicina fer-pleja, nije bilo nijedne rasprave da li je aut ili nije da li je korna ili nije itd. Nijedan faul nije sviran (cak ni kada me je Kiza sutnuo u dupe :mad: :D ) ali boze moj, sve u stilu dobre igre.

Nadam se da ce sedeci put biti takodje ovoliko zabavno.

Ama receno je danas: ako od onoga sto se oko Bojanovog gola danas desavalo niko ne napravi novi fliper za Baneta... Ukljucujuci i pomenuto dupe, kao svetlosno-odbijajuci objekat.

Freehand i Kiza su profi golgeteri :smoke:
Meni je najbolji potez bi kada je Kiza sa svog gola (posto je u tom trenutku branio) nabacio Freehand-u skroz pred protivnicki gol i ovaj ga dao glavom ;)
Sve u svemu bilo je zanimljivo, bice i bolje kada se malo udje u stos, a zdravo je u svakom slucaju.

BTW, predlazem da svi sledeci put ponesu po jednu belu majcu (tzv. "Penzionerku"), pa da ih koristimo kao markere, da bi se lakse razlikovali. Verujem da bi i danas bilo bolje da smo lakse kapirali ko sa kim igra.

@Bojan Novakovic
Izvini brate, ali trebalo je odluchiti u delicu sekunde, a bulja ti je legla na moju nogu bolje od lopte :d Prosto si se namestio ;)

'Ajde kachite fotke, nemoj da ste lenji.

Zamolio bih fotografa da mi moj portret poshalje na [email protected]

Vidim, da se ovde iznose neke kvazi prozivke na moj račun :), ali uglavnom od saigrača... Suparnička ekipa naravno ni da se javi, jer pored mene ni jednom nije moglo da se prođe, a i pretrčao sam za desetoricu :)...

PS. Skromnost mi je uvek bila vrlina :).

Što se tiče sledeće nedelje, ideja je i plan, da se skupe 3 ekipe, kako bi se menjali (ekipe) stalno, odnosno kako ne bi malaksali bez veze, pa ko danas igrali neki balet ili šta je već ono bilo.

Misha je napisao(la):
ja papucha? :D pa neko ima obaveza... inache nisu samo obaveze, crko sam ko jadnik, evo sad treba raditi a ja ne mogu guzicu da podignem iz stolice :)

btw, slike su kod mene, okacicu kasnije danas, do 12 sam u guzvi

Za sledecu nedelju i ja dolazim. Nadam se da se nishta nece isprechiti. Samo mi recite vreme i mesto pa ponesite kostobrane jer veze sa fudbalom nemam :d

Bane® je napisao(la):
a i pretrčao sam za desetoricu :)...

PS. Skromnost mi je uvek bila vrlina :).

Da,al' zato nisi mogao da dodjes do vazduha! :)
Kroz igru sam stekao utisak da ti kao da igras za pare,tozla...:)

Inace mislim da su najbolji bili Filipenko,Boqy,Bane®,Kiza,Onaj momak u sivoj majci :D...
Mancha je totalno podbacio,ja takodje...filipenko me je vozao kao mladog majmuna...'ebiga nisam navikao da igram fudbal na betonu, a i cuvao sam se za utakmicu.Sledece nedelje nemam obaveze prema svom klubu tako da cu se truditi da dam sve od sebe! :D

Ajoj, nasta licim :d Em sam se oznojio em mi se kosa digla, uzas i katastrofa :)

Trebalo bi da se skupimo za tri ekipe, jer ovako ne moze. Ja sam jedva dosao kuci kolko su me noge bolele.
Inace moje ekipa se odlucila za formaciju 0-3-3, jer smo smatrali da pored Bojana na golu, odbrana nam i nije potrebna. Ma da je tek poceo dobro da brani posle gore pomenutog suta u dupe. :D Treba napomenuti i da se svaki nas napad zavrsio njihovim sutem na gol, ali sva sreca pa je miroslav jedino uspeo da pogodi stativu, i to sve jedno dal sutirao sa 1, 3 ili 5 metara. :D

Boqy je napisao(la):
Trebalo bi da se skupimo za tri ekipe, jer ovako ne moze. Ja sam jedva dosao kuci kolko su me noge bolele.

Ja sam na pocetku vikao zagrejte se malo istegnite se malo... bla bla ali niko ne slusa.

Ako nisi dugo irao fudbal moras posle odigrane utakmice malo da se istegnes da bi izbegao uplau misica i bol u nogama koji si imao na putu do kuce.

Boqy je napisao(la):
Inace moje ekipa se odlucila za formaciju 0-3-3, jer smo smatrali da pored Bojana na golu, odbrana nam i nije potrebna.

Je*o vas ja :D. Muke ste mi zadali. Imam tri ogrebotine, dve na ruci, jednu na nozi.. iscepao sam trenerku... vidite sta je pozrtvovanje :).

Boqy je napisao(la):
Ma da je tek poceo dobro da brani posle gore pomenutog suta u dupe. :D

Pa ko nebi kad je sve vec postalo ozbiljo opasno po mene. Vi se svi igrate u napadu a mene napucavaju tamo na golu. Morao sam da pocenm dobro da branim. Pa da vam je Dida bio na golu nebiste pobedili sa onom odbranom :D

Jedna anegdota sa fudbala:

Filipenko: (prilazi Igorovom i mom ortaku, koji je dosao sa nama a nema veze sa bencmarkom i nije cuo za njega jer ni nema komp a u kompve se nerazume ama bas nista). Koji ti je nick na benchu?
Krule: (Zbunio se misleci da ga ovaj pita koliko dize iz benca u teretani) Molim!
Filipenko: Koji ti je nick na benchu?
Krule: (opet zbunjen) Sta kazes?
Filipenko: (uporan) Koji ti je nick na benchu?
Krule: (vec ga sramota da pita opet i iziskuje jedini odgovor koji je imao glavi) Maaaaaaa jok.... (i polako napusta okolinu filipenka)

Poslednja izmena:
ja cu povesti jos par njih tako da ako dodje stara ekipa, imamo se za 3 ekipe :)

sto se tice stativa.. mislim da smo damjan, misha i ja pogodili oko 20x okvir gola, ali ni jedna da udje unutra :) ja sam se razocarao, nisam ni jednom precizno sutirao sa daljine, pardon, samo jednom dobro kad je lopta prozujala pored rashlji... inace ovo sve 2-3 metra pored gola... sto se mene tice, bilo je super, ako nas bude 3 ekipe sledece nedelje, bice jos bolje! mozemo jos duze ostati

Bojan Novakovic je napisao(la):
Ja sam na pocetku vikao zagrejte se malo istegnite se malo... bla bla ali niko ne slusa.

Ako nisi dugo irao fudbal moras posle odigrane utakmice malo da se istegnes da bi izbegao uplau misica i bol u nogama koji si imao na putu do kuce.
Ma nisam dobio upalu misica, niti sam se umorio, vec su me boleli tabani od trcanja po betonu.

Poslednja izmena:
ja izdadoh ko p..ka, morao sam do posla (kako losh izgovor ) ali sledece nedelje dolazim makar umro.

Moze i sledece nedelje (taman da mi zaraste zulj do tad...), ali obavezno da napravimo 3 ekipe, a koliko vidim to nece biti problem ima nas dosta.

hahahah, super su slike. vidi se da je bila dobra atmosfera.
plasim se samo da ne krenemo da se delimo na amd/intel ekipe, pa da ne krene pravo krljanje.

jedva cekam nedelju. samo da nadjem realov dres, ima odmah da zaigram ko roberto karlos (a i tu smo negde, iste visine...)

shtampanje dresova sa nikovima sa bencha :) ...
trebalo bi bar da se dogovorimo da budu svetla i tamna ekipa .. znaci svako po dve majice da ponese ... ozbiljno

Jel ima mesta za jednu skoro celu ekipu (ima nas oko 5 :) +- 1)?
Vecina nas nije sa bencha, ali nam se igra fudbal...

Pa da zakupimo Adu?
Il da rasteramo sve silom brojnosti pa da ustedimo pare za espap?

Miroslav je napisao(la):
sto se mene tice, bilo je super, ako nas bude 3 ekipe sledece nedelje, bice jos bolje! mozemo jos duze ostati

Da, samo bi sledeci put mogao da slika neko umesto zeca kome si dao aparat :) Nishta se bre ne vidi vuno ;)

driver je napisao(la):
Da, samo bi sledeci put mogao da slika neko umesto zeca kome si dao aparat :) Nishta se bre ne vidi vuno ;)
a ti dodji pa slikaj :) i ovo sto imamo je super, ko ce da stoji 2 sata pored terena da slika...

Ja bih da dodjem , ali da cuvam pivo jer je i sah za mene extreme sport. Mogu i da slikam ako budem sacuvao pivo ako ne..........

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno