Izgleda jezivo lose ovaj panel. Da li je tv kupljen u radnji ili online? Ako je online imas 14 dana od kupovine da vratis tv bez ikakvog objasnjavanja. Ako je u radnji...Mozda ce biti malo komplikovanije...
Slikao si. Imas slike. Pokazi im u radnji. Javi sta je bilo na kraju. Nadam se da ce ti uvaziti reklamaciju.U radnji, 2 dana je star. Idem posle do njih
Pozdrav,da li je neko uspeo da blokira reklame na YouTube na WebOS? Skoro sam uzeo Fox 43wos625d
Uzeo sam ga pre nekog dana za neke smešne pare u radnji na G(nakupili se poeni i cyber monday bio), web os radi perfektno,magic remote takodje, sve što meni treba od app ima (netflix,hbo,, youtube,yettel tv) jedino šta mi hvali a nema ga u app store-u je stremio...odmah sam imao 3 ažuriranja i to pogolema...HD redy ekran ne ocekuj čuda, i malo ćeš se pozabaviti štelovanjem slike, svako za ovaj novac ja prezadovoljan, uzeo za vikendicu i teslu sa android os, web os ga jede za doručak i bolja je kupovina ja sam ga za posao uzeo da bude sekundarni monitor🤣Има ли неко овај модел и како је задовољан? 32WOS650C
Треба ми за кухињу. Имам и гомилу боксова, али бих ишао само на ИРИС на њему да буде инсталиран.
ПС - наравно, могу и искуства од већих дијагонала. Генерално, битно ми је како се понаша webOS платформа на њему, квалитет слике није пресудан јер је секундарни ТВ.
Tv je poslat na servis, setovanja su ista kao na 65webos640 koju sam uzeo prosle godine i na kojoj se to ne vidi.Tri fantastico Ips glow, dse i vertical banding.
Mada , verujem da nije bas tako lose kada se brightness stavi na neku normalu.
Aj postavi sliku nekog filma sa normalnim postavkama (ne ovako osvetljeno da se vide svi nedostaci)

Pogledaj da li ima skyshow time u prodavnici medju aplikacijama ako ti nije teskoPozdrav za ekipu.Uzeo sam FOX 70WOS626D 4K Ultra HD za 49 999 u Gigatronu na akciji.Televizor je fantastičan.Slika brutalna.Imam sony 32 inca,LG i Stella 43 inca tako da mogu da uporedim slike itd.Sestra ima Lg 55".Ovaj tv je za ovaj novac fenomenalan.Zvuk odličan ,slika vrh nema probijanja.Sve u svemu ja sam prezadovoljan.Neckao sam se bas bas dugo sta da radim i na kraju nisam pogrešio.Tv Fantazija za ovaj NOVAC.
webOS radi odlično.Daljinski brutalno dobar.
Ubaciću i par slikaPogledajte prilog 518996Pogledajte prilog 518998Pogledajte prilog 518999Pogledajte prilog 519000Pogledajte prilog 519001Pogledajte prilog 519002Pogledajte prilog 519003Pogledajte prilog 519004
Ja sam imao lose iskustvo sa 65 625 ovaj je novi model, stavi ako kozes movie mod za sluku pa pusti neki nerfliks. I na you tube nadji one testove za sivu crnu u procentima pa ako mozes istestiraj i stavi slike.Pozdrav za ekipu.Uzeo sam FOX 70WOS626D 4K Ultra HD za 49 999 u Gigatronu na akciji.Televizor je fantastičan.Slika brutalna.Imam sony 32 inca,LG i Stella 43 inca tako da mogu da uporedim slike itd.Sestra ima Lg 55".Ovaj tv je za ovaj novac fenomenalan.Zvuk odličan ,slika vrh nema probijanja.Sve u svemu ja sam prezadovoljan.Neckao sam se bas bas dugo sta da radim i na kraju nisam pogrešio.Tv Fantazija za ovaj NOVAC.
webOS radi odlično.Daljinski brutalno dobar.
Ubaciću i par slikaPogledajte prilog 518996Pogledajte prilog 518998Pogledajte prilog 518999Pogledajte prilog 519000Pogledajte prilog 519001Pogledajte prilog 519002Pogledajte prilog 519003Pogledajte prilog 519004
Onu aplikaciju izgleda da ne mogu da skinem.... Jel liče na nešto ono rezultati ili ne? Ja sam zaista slikom i zvukom prezaodovljan. Bar za sada 😀Hvala, svakako si pomogao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari