Šta je novo?

FOX WebOS televizori

Mislim da ti treba TV koji postize jace osvetljenje od ovih, zavisi sta podrazumevas pod letnjikovac (otvoren, poluzatvoren, koliko je jako ambijentalno svetlo i sl).

Cerka probala xbox series x na mom 43wos600a i kaze da je zadovoljna. Meni je lepse izgledala slika nego na njenom lg ful hd televizoru.

Jel može neko da proveri jel izašla možda aplikacija skyshowtime za webos hub?

Ja je ne vidim u store... BC i SC stavljeni na Srbiju.

Mislim da ti treba TV koji postize jace osvetljenje od ovih, zavisi sta podrazumevas pod letnjikovac (otvoren, poluzatvoren, koliko je jako ambijentalno svetlo i sl).
Bio bi u sobi, ne na otvorenom prostoru. Za napolje već godinama koristim neki stari fullhd samsung

I meni bi mnogo značila ova informacija, već imam sky show time pretplatu

Radi mi aplikacija. Medjutim kad udjem u prodavnici u odem na opciju moje aplikacije za nju kaze da nije dostupna u zemlji na koju je tv podesen(Srbija). Vidim da sam je instalirao 25.2. sto znaci da je tada bila dostupna za nas region. Zasto je vise nema-nemam predstave. Svakako radi bez problema vec instalirana aplikacija.

Да ли се онда може пребацити на другу државу, инсталирати и после вратити на Србију?
Питам онако, мени не треба јер се плаћа. 🤑

Pitao sam iz razloga što na vox web os hub nismo našli tu app. Iz nekog razloga je nema, iako je na web os lg ima.

Danas kupio 70wos625d. Prijatno sam iznenađen kvalitetom TV-a. Topla preporuka. Mene izašao u g******nu 49700. Imam jedno pitanje. Da li ima euroleague TV aplikacija za webos?

Imam jedno pitanje da li mozda ima Apple TV+ na webOS hub-u?

Zdravo ljudi. Imam Fox 55WOS620D sa magic remote daljincem i na njega zakacen iris. Prilikom montaze, telekom tehnicar je upario magic remote sa irisom o iris daljinac je preuzeo funkciju paljenja pa mi magic remote MR20GA vise nije palio i gasio tv. Ostalo je sve radilo ukljucujuci i air mouse. Posto je ugovor sa mts-om ostekao, treba da vrstim iris opremu i probao sam da rasparim njihov daljinski od tv-a i to sam uspeo a magic remote i dalje nije hteo da pali i gasi tv. Raspario sam ga skroz sa tv-a (home+back) i sada uopste ne mogu da ga uparim. Probao sam i tv na fabricka i nove baterije, uopste se ne povezuje na tv. Dugmici svetle ali tv ne daje nikakav feedback kad probam da ga uparim. Trenutno tv kontrolisem preko lg thinq aplikacije. Narucio bih novi magic ali me kopka sto ga vidim kao bt uredjaj na telefonu. Da li je mozda neko imao slicnu situaciju?
Hvala puno

Zovi servis pa pitaj, mozda imaju caku. Da ne stajem na muku, sto nisi aplikaciju koristio kad postoji?

Jesi li probao da tv iskljucis iz struje na minut-dva? Ono kabal da iscupas.

Zovi servis pa pitaj, mozda imaju caku. Da ne stajem na muku, sto nisi aplikaciju koristio kad postoji?
Nisam se ni setio iskren da budem. Mislio sam da uopste i ne postoji takva opcija, tv kupljen u tri O ali posto je u garanciji zvacu ih
Jesi li probao da tv iskljucis iz struje na minut-dva? Ono kabal da iscupas.
Iskljucio skroz (celo vece), sklonio ruter, lampu, iris box, sve el uredjaje (negde na reditu video da moze da ometa bt) i opet nista. Daljinski je definitivno ok (bar mislim da jeste jer na telefonu ga vidim kao bt uredjaj) a pair se radi tako sto se drzi Guide dugme 5s i onda bi tv trebaolo da da neku poruku pa da se onda stisne tocak za scroll jer je on ujedno i dugme za OK. Najveci problem je sto je tv raskacen od svega, nemam vise net, kaci se na obicnu antenu, pa vise ne mogu ni preko telefona da ga kontrolisem jer lg thinq radi samo ako su tv i tel povezani na istu mrezu. Pokusavao sam da zakacim daljinski (isto bt) od mi box s ali ne uspevam u podesavanjima TVa da nadjem gde da dodam novi bt uredjaj

Poslednja izmena:
Pokušaj da na USB tv-a uključiš neki miš pa da njime odeš do menija za uparivanje bt uređaja. Možda se u opcijama tv-a isključio bt.

Uparuje se pritiskom na skrol tockic. Sad sam probao.Isti daljinac imam za fox42wos600a.
Probaj da izbacis baterije i drzis power dugme 30sekundi. Nakon toga ponovo ubaci baterije pa probaj. Vidis li na telefonu tv kao dostupan blutut uredjaj?

Nema veze gde si ga kupio, zovni direktno Fox servis. Mozda telefonom mogu da ti daju neku caku da uparis daljinac, da ne bi vracao ceo TV nazad, pa cekao nedelju da oni to isto urade i vrate ti TV...

Uparuje se pritiskom na skrol tockic. Sad sam probao.Isti daljinac imam za fox42wos600a.
Probaj da izbacis baterije i drzis power dugme 30sekundi. Nakon toga ponovo ubaci baterije pa probaj. Vidis li na telefonu tv kao dostupan blutut uredjaj?
Probao sam i to (hard reset) i čistio daljinski (otvorio) ništa nije pomoglo. Slučajno sam našao na netu da IR se vidi preko kamere telefona i pritiskao dugme za paljenje i gledao preko kamere, na magic remote ne svetli ljubičasto dok npr iris preko kamere svetli. Taj deo sam skontao, IR je prestao da radi i zbog toga ne mogu da palim i gasim, a da li to utiče na ostale funkcije daljinskog koje su preko bt više ne znam ni sam. Vidim tv kao bt, i daljinski takođe. Žvaću fox ali sam sada 99% siguran da mu nema spasa da mora novi. Jedino što na netu nalazim samo na kupujem prodajem ne nalazim nigde zvanično da se prodaje samo magic remote.

Mislim da ih fox prodaje,pozovi servis ok su.
Kontakt telefon: 011/ 260-63-62
Email: [email protected]

I daljinski spada pod garanciju TV, nisi ga zasebno kupovao.

Пробај да упариш ако неко има даљински за Fox tv.
Код мене све ради како треба, и Fox i LG. Оба магична, два ТВ, два Ириса.

Сад кад размислим, мислим да нисам упаривао магични, само Ирис даљински који ни не користим.
Ако разумем ти више не можеш да гасиш ТВ са даљинским од ТВ?
На даљинском имаш дугме за гашење и Бокса и ТВ.

Žvaću ih sutra sigurno, tv mi jeste u garanciji, daljinski uz njega, jedino što se vidi da sam ga otvarao (nije ništa lomljeno) i što se vide tragovi korišćenja. Sad sam proverio na istom modelu MR20GA, kroz kameru telefona se vidi ljubičasta lampica kada se pritisne dugme za paljenje što na mom daljinskom nije slučaj. Šteta što je to u Lazarevcu a tv o kome pišem u Kraljevu pa ne mogu da ponesem ovaj u Kraljevo da testiram na svoj tv. Hvala svima, javiću rezultat razgovora sa FOXom ovde i na kraju da li je rešenje nov daljinski.

A nemaš onaj običan daljinac?Ako se ne varam dobijali su se običan i magic ili grešim?

Ja sam dobio samo magic.

Nazad
Vrh Dno