Šta je novo?

FOX WebOS televizori

Mislim da ti treba TV koji postize jace osvetljenje od ovih, zavisi sta podrazumevas pod letnjikovac (otvoren, poluzatvoren, koliko je jako ambijentalno svetlo i sl).

Cerka probala xbox series x na mom 43wos600a i kaze da je zadovoljna. Meni je lepse izgledala slika nego na njenom lg ful hd televizoru.

Jel može neko da proveri jel izašla možda aplikacija skyshowtime za webos hub?

Ja je ne vidim u store... BC i SC stavljeni na Srbiju.

Mislim da ti treba TV koji postize jace osvetljenje od ovih, zavisi sta podrazumevas pod letnjikovac (otvoren, poluzatvoren, koliko je jako ambijentalno svetlo i sl).
Bio bi u sobi, ne na otvorenom prostoru. Za napolje već godinama koristim neki stari fullhd samsung

I meni bi mnogo značila ova informacija, već imam sky show time pretplatu

Radi mi aplikacija. Medjutim kad udjem u prodavnici u odem na opciju moje aplikacije za nju kaze da nije dostupna u zemlji na koju je tv podesen(Srbija). Vidim da sam je instalirao 25.2. sto znaci da je tada bila dostupna za nas region. Zasto je vise nema-nemam predstave. Svakako radi bez problema vec instalirana aplikacija.

Да ли се онда може пребацити на другу државу, инсталирати и после вратити на Србију?
Питам онако, мени не треба јер се плаћа. 🤑

Pitao sam iz razloga što na vox web os hub nismo našli tu app. Iz nekog razloga je nema, iako je na web os lg ima.

Nazad
Vrh Dno