Šta je novo?

Fotografije - 2013

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prozori su, od cokolade.. 🙂

jos ova i dosta :d

9119995038_4708a0d1c6_c.jpg

Samo ću ti reći da živiš na doyaynom mestu. 🙂

To je samo privremeno kod kolege sa posla dok ne nahvatam neki stan, lepo mesto, malo, mirno, kanal, poneki čamčić prođe .. idila, mada ova crkva je mnogo blizu, a sa druge strane stana je druga crkva (čak nije ista religija, jedno su protestanti a drugi nemam pojma koji ... ne razumem se baš u sve to) pa po ceo dan im zvone zvona i to "asinhrono" (razlika nekih 15-20 minuta) čak i u gluvo doba noći (1-2) opale ali samo jednom - čisto da se jave 🙂

U stvari je vreme to koje je blesavo - 3 nedelje sunčano i toplo, a onda nagrnu ludački oblaci, padne kiša kao da polivaš iz kofe, ali ne pada dugo, onda par sati sunčano, pa opet suljne .. a na nebu igranka - samo idu raznorazni oblaci ...

Koristio sam Photomatrix i opciju nestvarno, zato i sve izgleda kao u nekoj drugoj dimenziji, paralelni svet, jer to su vozila od PTJ i sve njihove akcije i sam način života i rada je totalno drugačija priča od ove svakodnevne koja kači nas obične smrtnike.

Kiza, Astrolog, Midgard, Luxor, Vidakm sjajne fotke!
Srđan011 dobre su mi one u crkvi, mada si bakuti što sedi malo potkreso noge, donja ivica je tik uz prste, a ostavio više prostora ka tavanici.

Poslednja izmena:
haha. Je l ti bode oci? 🙂

Koristio sam Photomatrix i opciju nestvarno, zato i sve izgleda kao u nekoj drugoj dimenziji, paralelni svet, jer to su vozila od PTJ i sve njihove akcije i sam način života i rada je totalno drugačija priča od ove svakodnevne koja kači nas obične smrtnike

Nadrealnost se u fotografiji postize putem kompozicije, emocije koja se prenosi a ne uz pomoc digital art silovanja fajlova.
To sto si uradio nema nikakve veze sa fotografijom pa cak ni sa digital artom. Jednostavno to je trebalo da zavrsi u risajkl binu a ne da druge ljude vizuelno zrachis sa ovakvim Chernobiljom.
Sedi, nula!

Nije odma, na drugi pogled sam primetio, jako lep momenat.

@marti
OK, meni i drugima, pa i momcima iz PTJ se sviđa.
Aj sad pali u ćošak i da ćutiš! ,)

@marti
OK, meni i drugima, pa i momcima iz PTJ se sviđa.
Aj sad pali u ćošak i da ćutiš! ,)

Dugo vec pratim temu i ne kacim nista svoje jer smatram da jos nisam spreman.Ali generalno sam tu i pratim fotografije koje se postavljaju, neke me odusevljavaju neke ne, ali ovo sto si ti okacio, mene bi iskreno bio blam da pokazem ovde, a kamoli da arogantno branim svoje neznanje..

Ovaj silovani HDR i nebo koje ne postoji je nista drugo do totalni neukus.Svaki klinac moze da napravi takvu fotografiju i takve fotografije se svidjaju samo onima koji nisu videli dalje od painta..

Nadrealnost se u fotografiji postize putem kompozicije, emocije koja se prenosi a ne uz pomoc digital art silovanja fajlova.
To sto si uradio nema nikakve veze sa fotografijom pa cak ni sa digital artom. Jednostavno to je trebalo da zavrsi u risajkl binu a ne da druge ljude vizuelno zrachis sa ovakvim Chernobiljom.
Sedi, nula!
+1:d

Generalno u ovoj temi se softverski siluju fotografije tako da bi mnoge od njih bile mnogo bolje bez intervencije

Ja i predsednik u nedelju, oči u oči. 😛

f4rc.jpg

Ja i predsednik u nedelju, oči u oči. 😛

Mislis, "predsednik i ja" - tako se kaze kad navodis nekoga uz sebe 😛

Btw... upotrebljena fotka (stara godinu i nesto) od strane Njuz-a - klik 😀

Astroloze, odlicne ti ove fotkice. Neko bi rekao pogresan WB, ali meni se dopada (kasno poslepodne).

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Kizo znam, to je fora, opušteno. 😉
Asrto super ti je taj makro

Hvala Kizo. 🙂 To je negde oko pola osam uvece kada sunce dobija crvenkastu nijansu.

Zlocin bi bio menjati WB jer su sjajno ispale fotke. Na trecoj se savrseno vidi da je sunce jako nisko i ispale su sjajno. Ja tu nista nebi dirao. Bravo.

Mislis, "predsednik i ja" - tako se kaze kad navodis nekoga uz sebe 😛

Btw... upotrebljena fotka (stara godinu i nesto) od strane Njuz-a - klik 😀

Astroloze, odlicne ti ove fotkice. Neko bi rekao pogresan WB, ali meni se dopada (kasno poslepodne).

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Da li si ti osoba iz Tanjuga od koje je preuzet originalni foto ?

Ahaam , poznajem sve kolege iz Tanjuga i tamo nema potpisanog coveka , inace i sam sam bio na dogadjaju sa kog je originalna fotka pa da priupitam da li se mozda poznajemo ;-)

Isli su sa nama ponekad po jedan snimatelj i jedan novinar iz Tanjuga (ali mnogo cesce iz Svet+). Mozda se i poznajemo, ko zna. A secam se tog dana... upeklo sunce, iza nas kamere, mi cucimo, a ispred se nagurali mikrofoni... pa nam smetaju, a ne mozemo da ustanemo jer onda mi smetamo kamerama. A sunce przi (i ne pita 😀).

Pozdrav!
MrBigJump.gif

P.S. A potpisani jesam 😀

Trebao si da staviš čuveni watermark. :d 😀

Jel ovo vestacki zatamnjeno na levoj strani fotke?

Da, bio mi je dobar momenat, nalet helikoptera koji nosi našu zastavu, samo se zastava ne vidi dobro, ali je bilo sve belo, isprano i monotono, pa sam rešio da je ovako obradim kako bi spasio što se spasiti da.

Poslednja izmena:
Hajde jednom Djole pokusaj da obradis fotku da bude sto realnija. Toliko alata imas u ponudi za obradu a ti pravis cirkus od neki put jako dobrih fotki.

koje ludilo 🙂

dule, fotka je spržena, ovo je manje više najbolje što se moglo izvući, po meni, evo original

IMG_2980.webp

Ovaj tip što postavlje najgore fotke malo preteruje, ima ljudi koji vole debele žene i nisu sve tamo fotke sa njima tako loše, kao i sa trudnicama a i ona riba s početka što sedi u kadi s rajdžom, meni je to zanimljiv momenat ali ima brale.:wall:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno