Šta je novo?

Fotografije - 2013

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@kritika, ma ovo je snapshotic. Nisam isao s namerom. Slazem se da pogled luta tamo-vamo.

Čime si radio ovo i koja su podešavanja bila?

Ako je pitanje za mene - Canon S100, a podesavanja razna. Blenda je isla najveci otvor za datu ziznu duzinu (od f2.0 do f5.9), expozicija kako kad (uglavnom iznad 1/100), ISO 1600-3200. Na svakoj fotki ima exif 🙂

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Kiza odlican kao i uvek. 🙂

Opet jedan zalazak.

312bdrs.jpg

Hvala ti za info. Sa takvom ekpozicijom pretpostavljam d aje sve rađeno iz ruke

KizaTheDeath je napisao(la):
Public Image Ltd u SKC-u pre nedelju dana...
Malisan se fino pokazao 😀 (bolje od ocekivanog)

Fino, nego koji 'malisan' ? Cime si slikao? telo, objektiv, iso?

Potpis nemoj menjati, samo godinu, hehehe

... nista.. vec ljudi pitali istu stvar...

Jes da nije tema ali da se prijavim, postao sam ponosni vlasnik licenciranog Lightroom 5 za 19.500 ljadi :lupko:

Untitled.webp

Poslednja izmena:
Jes izuzetno preteran al nije bas ispalo ni tako lose 🙂
Baš tako. 😉
Evo još jedne, u TIFu izgleda mnogo, mnogo bolje al aj.

b2v3.jpg

Ne zarađujem još ali se nadam nečemu, postoje neke šanse, pa kontam, da se ja legalizujem na vreme, da napustim uderground. 😀

Poslednja izmena:
Bravo Kizo! 🙂
I od mene samo je od prolog nevremena.

208wr5f.jpg

Prva mi je bas fina fotka samo da ima manje halo-a (aka. manje agresivna obrada)/

Baš tako. 😉
Evo još jedne, u TIFu izgleda mnogo, mnogo bolje al aj.

b2v3.jpg

Ne zarađujem još ali se nadam nečemu, postoje neke šanse, pa kontam, da se ja legalizujem na vreme, da napustim uderground. 😀

Ne bih da te uvredim ili slicno, i nemoj moj komentar da shvatis tako. Pretpostavljam da koristis neki efekat, gotov, za izradu ovakvih fotki... ne znam da li sam se dobro i jasno izrazio, dakle ne radis ovo sam, rucno, nego kliknes na neki efekat, pomeris par kursora i eto fotke... Na stranu cela fotka, jer zaista nisam ljubitelj HDR ali ovo nebo na desnoj strani, na sve lici ali ne na nebo, sumljam da to tako treba ?

^haha. Ja bih rekao da je to i tiff-u okej, nego je zbog jpeg kompresije ispalo tako. Djole ce da nam otkrije. A mislim da je radjen u photomatixu, i da nije efekat.

Salu na stranu, ali mislim da bi mogao da se potrudis da pravis malo kvalitetnije fotke, pa ti ovolika obrada nece trebati da bi one same privukle paznju.

EDIT: Sad videh Srdjanov post za photomatix, e bas sam na to mislio, ali mi je nekako bilo logicno da mozda postoji nesto slicno za LR.

Poslednja izmena:
Napravio sam mini seriju slika sa terase, neposredno posle ogromnog pljuska i pred mrak

Duga nije rađena u fotošopu 🙂 , stvarno je bila tu (i to se nekoliko puta pojavljivala i nestajala kako su oblaci prolazili)

Nebo je bilo zaista blesavo, smenjivalo se svaki čas tako da ovo nije fotošop ali jeste hdr (na prve 2: -2, -1, 0 i -1, 0, 1), poslednje 2 su "obične"

sa terase-3.webp

sa terase-4.webp

sa terase-6.webp

sa terase-7.webp

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno