Šta je novo?

Fotografije - 2013

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dok se ne vidi celulit fotka je odlicna 😀

Okej je obrada, nista preterano da fotka izgleda plasticno. Inace, meni se ne dopada perspektiva. Oci su mi prevelike, i nos mi nekako strci. Desna obrva blurovana? 🙂
Pegice su super. Ja bih probao da uklonim nekako sitne bele dlacice na nosu.
Zenice mozda jos malo dodge-ovao, i burn po ivicama zenica, mada i ovako je super.
B&W konverzija meni izgleda bolje.

E to, bitno je da ne izgleda plasticno, umem nekad da se zanesem 😛 Pa i meni malo smeta kadar ali sad sta je tu je mada jesam hteo da oci sto vise dodju do izrazaja. Koliko ja znam, nije blurovana.
Sa zenicama sam se bas dosta igrao i kako predjem ovu granicu krecu da izgledaju stakleno, a radio sam bas to, burn po strani, sharpen i dodge sredina i malo kontrasta.
Hteo sam i ja b/w al nece ona 😛
Sa dlacicama sam se zezao, cak su malo i sklonjene, ali mi ne ide vise od toga 🙁

Inace da Djole, to su dlacice :d Plati bre 10 eur da ti neko usteluje taj monitor, ako uopste moze, ako ne, eto ti sledeca stvar (IPS) za koju da skupljas parice :d

Poslednja izmena:
Steta, bas super izgleda b&w. Mnogo vise istice oci, nego kolor, al dobro. Eto, to je to onda. 🙂

nema na cemu 🙂

Djole cime se bavis ti? Tj sta radis za zivot ako smem da pitam?

Nemoj zezate, fotku si razvalio od obrade, preostrio si joj lice sto se nikada ne radi, a ovaj fake bokeh ti je jeftin 🙂

Evo ja posto nemam vremena za fotkam, imam vremena da se okrenem levo kad nesto radim za kompom 🙂

apo.jpg

Poslednja izmena:
@ S16 Igra modovanog Stalkera, bleji u kaficu po ceo dan sa drugaricama i skljoca fotke sa svojim Kanonom (trebaju im za fejs kvalitetne profilne slike), putuje po belom svetu, jednom recju, Djolo uziva u zivotu 😀

@driver Da nije malo podeksponirano ?

Poslednja izmena:
Driver šta je to? 😀

To nešto fazon, Picasso, a? Ko shvati, shvati? :d

Jeste, podexponirano je, ili nesto sto se u fotografiji zove "lowkey", aj sad brzo na google 🙂

munja.jpg

Poslednja izmena:
Nema bre fake bokeh, 35 f1.8. Jesam je ja malo preostrio a jos je i flickr operise 🙁

Ova gornja je keva!

@ S16 Igra modovanog Stalkera, bleji u kaficu po ceo dan sa drugaricama i skljoca fotke sa svojim Kanonom (trebaju im za fejs kvalitetne profilne slike), putuje po belom svetu, jednom recju, Djolo uziva u zivotu 😀
😛

Ova drajverova fotka me asocira na početak Dead Space 3 😛

apo.webp deadspace3 2013-05-03 21-00-50-64-2.webp

Dobar momenat sa munjom.

Poslednja izmena:
Mene asocira na "Crni Bombarder" i ustajanje Dragana Bjelogrlica i pogled na Terazije. 🙂

A to je Stalker u avataru, ja mislio Nenad Milijas 😀

Nema bre fake bokeh, 35 f1.8. Jesam je ja malo preostrio a jos je i flickr operise 🙁

Ova gornja je keva!

Pa zato i izgleda fake bokeh, jer je deo u fokusu bas neprirodno ostar. Kada fotkas objektivom koji je po defaultu ostar, tu uopshte ne mora da se ostri mnogo, ili uopshte. A pogotovo kada je lice u pitanju.

Micko, da ne pisem nista novo ali Driver ti je kao i uvek iskreno napisao, i naravno potpuno je u pravu " fotku si razvalio od obrade, preostrio si joj lice sto se nikada ne radi, a ovaj fake bokeh ti je jeftin" ... a bokeh ti stvarno izgleda fejk, ja sam mislio da si obradjivao neciju fotku, pa kao daj da vam pokazem .... oci jesu interesantne tako kao sto si uradio, ali ni malo prirodno i meni, malo zastrasujuce 😀 I ne vidim zasto moras da poostravas ? Ne deluje da je promasen fokus ili sta god ?

Poslednja izmena:
Strong Is The New Sexy

Sjajne fotke MR.BIG, standardno vec za tebe 🙂
Jel moze neki info sta si koristio za osvetljenje? Vidim bar tri direktna svetla, ali me zanimaju ove refleksije u ocima, jos 2 zilberice spreda?

Sjajne fotke MR.BIG, standardno vec za tebe 🙂
Jel moze neki info sta si koristio za osvetljenje? Vidim bar tri direktna svetla, ali me zanimaju ove refleksije u ocima, jos 2 zilberice spreda?

Hvala Falcon 🙂
Kad sam vec imao priliku da koristim studio koji inace nemam raskalasio sam se 🙂
Beauty dish napred, postavljen iznad nivoa ociju , sa strane i malo iza linije ramena dva softboxa sa gridom za rim i napred dole jos jedan sofbox za noge ....jer svetlo sa beauty disha brzo opada pa noge ostaju malo mracne ...
Dobra priprema, sminker i frizura ....postprodukcija je uzela dva minuta za svaku fotku .... Ne fotkam cesto u studiju (mislim da mi je ovo 4 put) ali sam bas zadovoljan sa ovim fotkanjem

Poslednja izmena:
Nove fotkice 😀

1.

2.

3.

4. Moja omiljena xD

5.

6.

7.

8.

9.

4. I moja omiljena 😀

Simpatican model, odmah mi se i svidjaju slike 😉

Extra su slike.

Svaka cas' unique 🙂 Nego sta bi sa tvojim macro fotografijama, jel si to batalio bube zbog riba? 🙂 :d

Hvala 😀...nece nista biti od makro fotki, posto mi crko aparat...otisao pin u slotu za karticu i ne moze da se ispravi, pa mora ceo slot da se menja, a on kosta kao 2/3 aparata, tako da se popravka ne isplati 🙁

e leba ti..

Ma ne pitaj...sad cu verovatno da budem par meseci bez aparata...mada, imam par ljudi koji mogu da mi pozajme aparate, tako da ce biti jos fotki od mene za to vreme 😀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno