Šta je novo?

Fotografije - 2013

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajd jos jedna iz danasnje avanture..

2874au.jpg

http://i42.tinypic.com/2874au.jpg

^ Mnogo dzumbusa u prednjem planu a pregorenog u zadnjem. To je fotka za HDR minus dzumbus 🙂

Zanima me kako bi se ti izborio sa problemom pregorelog na ovoj fotki (i da izuzmemo dzumbus iz prvog plana). Koje opcije na aparatu bi korsitio i sta od opreme?

To je tacno ali ovo nije neka fontana ili spomenik u centru grada pa da opusteno skoknes u delu dana koji je povoljniji 🙂 Pesacis nekom nasom dzungom, naletis na zanimljiv kadar, sunce przi stene, Canon sx110 u dzepu.. a ko zna kada ces opet proci ovuda 🙂

Mozda ovako nekako..?

@ Rapture, gde je ovo?

Poslednja izmena:
Zanima me kako bi se ti izborio sa problemom pregorelog na ovoj fotki (i da izuzmemo dzumbus iz prvog plana). Koje opcije na aparatu bi korsitio i sta od opreme?

Eksponirao bih prema najjache osvetljenom ako nemam vremena, ili bih jednostavno opalio dve fotke i napravio HDR...

@ Rapture, gde je ovo?

Moj kraj, na 10km od kg-a, a sve skupa na mozda 1km od moje kuce 😛 , proci cu opet kad stignem, ovog puta mi bile malo prazne baterije pa sam slikao na "brzinu", pre dva meseca sam prvi put zapucao uzvodno do "izvorista", ona slika psihodelija je pored nekadasnje vodenice na ovom toku, a nikad nisam isao dalje odatle, pa resio da prodjem da vidim sa ima 😛...

Nisam neko ko može oceniti kvalitet fotografije ali mogu reći da mi je ova izmamila osmeh na licu.

hvala!

t6vx.jpg

Momenat kad čovek shvati da je promašio željeni hitac na današnjem državnom prvenstvu iz pištolja velikog kalibra (9 mm).

Poslednja izmena:
Sta ste se svi istripovali sa crno belim fotkama? Kao vise deluje 'umetnicki' kad je crno belo sta 😀

Meni BW sluzi kad mi sprzi rasveta fotku nocu u klubu ili koncertu da izvucem fotku posto ta uglavnom bude dobra ovako sadrzinski i onda su svi u fazonu "vauuu sto je dobra ovako", a ja se smejem u sebi 😀

Ja crno belo koristim iz dva razloga, kad je fotka spržena svetlom i kad hoću da dočaram emotivni momenat, a i sad sam se nešto natripovo na crno belo. 😀

8joy.jpg

M&M-1.webp

i posle 6 godina na forumu, ja i dalje ne znam kako da okacim sliku u punoj velicini 😡

Одлична, иако не знаш да је окачиш у пуној величини... Мада, како је гледам глава ми се криви на десну страну (можда је угао зајебава)...

Poslednja izmena:
dobra!

Nightbringer trebo si taj zrak sunca da mu staviš ispod yaya!! 😀

hvala na komentarima.
sunce nije dodavano, tako je slikano 🙂

Tnx za komentare. Bilo mi je i drago a u istom trenutku i jako glupo fotkati ovako nešto, ali šta je tu je, znamo da nije sve savršeno kod nas pa eto prilike da se možda vidi i lošija strana života.

E to je po meni fotografija. Uhvacena emocija i odjednom svi raspravljaju o samoj fotki a ne o tehnici koju si mogao ovako ili onako.

E to je po meni fotografija. Uhvacena emocija i odjednom svi raspravljaju o samoj fotki a ne o tehnici koju si mogao ovako ili onako.

Ја сам рекао моје мишљење и да ми преовладава то осећање. Боли ме дупе за технику у том тренутку а наравно да не осуђујем Кркојзлу и да свако има своје разлоге. Извињавам се за оф.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno