Šta je novo?

Fotografije - 2013

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
f6WO31b.jpg

XWBWAws.jpg

@ Alister

imgur je solidan i lepo izgleda ali ovde na forumu napisase da ''kvari'' kvalitet fotografija.. kao dodaj.rs je bolji ali ja i dalje koristim imgur.

@nightbringer

probaj dodaj.rs i opciju Kod za forum (sa pregledom)

Ili flickr..

nightbringer nisam ni mislio da si ubacio sunce, mislim da se ti namestiš ispod nekako, pa da mu sunce odozdo gladi yaya al bi bila dobra fora! :d

Koristim Operu, i nista mi nije jasno zasto nece sa kodom za forum.

@djordje
hahaha, kolika je vrucina bila, bila bi tvrdo kuvana :-D

995441_486706261411851_814527761_n.jpg

Nesto mi je zabo flickr nalog tako da ovu serujem link sa FB

Svetlo mi je bas extra.

@ malimravpo

Da li bi mogao da nam daš malo više informacija kojim aparatom si slikao, s kojim objektivima i s kojim otvorom blende i ekspozicije ?

Što se samih fotki tiče, svaka čast, vidi se da imaš talennat. Boje su vrlo interesantne i pogođen je momenat, a devojka je opuštena na fotkama. Što se mene tiče, 100 % plus od mene.

P.S. Da li koristiš polarizacioni filter nekad ? Ako nisi probaj s njim da bi na minimum smanjio refleksije.

Sve je super, osim sto model ne odgovara za ovu postavku svetla 🙂 Ili da se obrijao ili da u predelu brade ima vise svetla, ovako mi izgleda malo cudno.

@kosta nikon d600 sa 50 1.4 af :0 nemam polarizacioni smara me kad slikam ljude , nemam pojma parametre bio na kupanju ovo je bilo usput av 1.8 ili 2.0f na av i udri

@kosta nikon d600 sa 50 1.4 af :0 nemam polarizacioni smara me kad slikam ljude , nemam pojma parametre bio na kupanju ovo je bilo usput av 1.8 ili 2.0f na av i udri

Danke, das war sehr lieb von dir. 🙂 (Hvala to je bilo veoma ljubazno od tebe). Pa gledaj da kupiš polarizacioni kad slikaš predele i vodu, kao i staklene površine. Pošto imaš tako skup aparat polarizacioni filter ti je moranje, hteo to ili ne hteo.

Za modele i ljude nije obavezno da ga imaš ali za ono gore što sam naveo, da. Ne znam da li si perfekcionista, ali ako jesi sve ti je jasno na šta sam mislio.

nemam pojma sto al me filteri bas smaraju i osim nd ne vidim neku preteranu potrebu za istim.... tokina 20 35 , @ 20mm 4s
bench1.jpg

Poslednja izmena:
Wow, PRELEPA fotografija, zaista. Imaš veliki talent, nema šta !!!

Добра, добра... Само ми се чини да цури мало удесно, требао си испеглати то...

evo i jedne za magazin Story (nadam se da se ne ljutite za vecu rez)

bench1.jpg

Poslednja izmena:
Bušan oblak, oo bože!! :d
Mr Big
Brada mu se stapa sa pozadinom, peglaj to.
mali marav
Super ti je Enterprajz, jesi li ga slikao iz ruke ili sa nekog postolja?

Poslednja izmena:
Upravo radim full backup svega i svačega i slučajno naletim na moju Maju od prošle godine.

w5fv.jpg

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno