Šta je novo?

Firefox 4 BETA

@ljudva

Tools/Advanced/Use hardware acceleration when possible (Iskljuciti).

Vec dosta puta spominjano.

Jeste,izvinjavam se.Rešeno!
E sad,još jedno pitanje.Kada isključujem F4,ne nudi mi opciju da mi sačuva (snimi) trenutno otvorene tabove koje bi prilikom sledećeg podizanja učitao?

Ostavi tabove koje zelis i pri zatvaranju FF samo potvrdi "Close tabs". Sledeci put kad upalis, imas "Restore previous session" ako koristis default homepage.

Da ne otvaram temu samo zbog ovog pitanja;Interesuje me kako mogu da sacuvam bookmarkse u firefoxu? Posto imam ih u dve mape sam napravio bookmarksa u unsorted bookmarks,a imam puno sajtova u tim mapama pa ne bih hteo da ih izgubim. I kako da sacuvam passworde od sajtova u firefoxu?

Da ne otvaram temu samo zbog ovog pitanja;Interesuje me kako mogu da sacuvam bookmarkse u firefoxu? Posto imam ih u dve mape sam napravio bookmarksa u unsorted bookmarks,a imam puno sajtova u tim mapama pa ne bih hteo da ih izgubim. I kako da sacuvam passworde od sajtova u firefoxu?

Pa ides Meni-bokmarks-show all bukmarks,import and backup,export HTML i sacuvas negde na hardu.

Koristim MozBackup i sve lepo radi.Vraća password,bookmarks,add ons....

http://mozbackup.jasnapaka.com/download.php

Poslednja izmena:
a sto jednostavno ne koristite sync opciju? :S

Mozilla To Ship Firefox 4 On March 22 link

napokon -.-

Ljudi,počeo mi kursor nekontrolisano treperiti u firefox :S:
Kakve su sada to nečiste sile???

Prilično iritira ova pojava.Googlam ,goooooglam,ništa pametno da izgoglam za rešenje ove napasti. :mad:
Fora sa F7 ne pomaže

Poslednja izmena:
Hmmmm...Izgleda da je problem u Cool Previews 3.2 Stavio sam na disable,restartovao FF i za sada je ok. Vreme će pokazati da li je ovaj add ons uzročnik problema.

Hmmmm...Izgleda da je problem u Cool Previews 3.2 Stavio sam na disable,restartovao FF i za sada je ok. Vreme će pokazati da li je ovaj add ons uzročnik problema.

Jok.Nije ni to.Problem i dalje prisutan .
Uh,počeo sam da citiram samog sebe,biće da i ja imam neki ...problem :d

Probaj FF iz safe mode (njegov safe, ne win-ov ;) ) da bi video da li je do neke extenzije.

Jel Win7?

Upravo probao,problem i dalje prisutan. :smash:
Da,windows7 x 64

Poslednja izmena:
Primetio sam nesto, kada odem na neku 'zahtevnu' HTML5 stranicu, recimo http://html5.redbull.com/ sa Firefox 4 i IE9, IE9 brze obradjuje graficki zahtevne stranice.
Probajte da skrolujete gore pomenutu stranicu levo-desno sa oba browsera i videce te da IE9 mnogo bolje i tecnije obradjuje.
Zasto?
Ne verujem da ce biti bolje sa finalnom verzijom Firefox-a, ipak je ovo RC1, nece menjati nista krupno.

Poslednja izmena:
Tako mu je kako mu je.
Na konkretnoj stranici je IE9 ubedljivo najbolji. Bolji je cak i od Chrome-a.

Primetio sam nesto, kada odem na neku 'zahtevnu' HTML5 stranicu, recimo http://html5.redbull.com/ sa Firefox 4 i IE9, IE9 brze obradjuje graficki zahtevne stranice.
Probajte da skrolujete gore pomenutu stranicu levo-desno sa oba browsera i videce te da IE9 mnogo bolje i tecnije obradjuje.
Zasto?
Ne verujem da ce biti bolje sa finalnom verzijom Firefox-a, ipak je ovo RC1, nece menjati nista krupno.

naravno da nece menjati nista krupno, cak stavise, bice ista ta verzija RC1...kao finalni build...

AKO izadje 22. marta....ako ne, onda ce da bude jos jedan RC

Zasto?
Tako mu je kako mu je.
Na konkretnoj stranici je IE9 ubedljivo najbolji. Bolji je cak i od Chrome-a.

Opera skoro jedva radi na ovoj stranici. IE9 mnogo ispred svih, zasto ne znam.

Mozda je stranica optmizovana za IE?

@t
Treba da izbace jos jedan RC. Ovaj ima dosta bagova

Risko možda vas dvojica imate različite sisteme pa njemu baguje dok je kod tebe sve ok.
Verovatno da nisu ili ispravili bagove koje prave problem na određenom sistemu ili određeni programski modili nisu potpuno kompatibilni sa njegovim sistemom.

A ja, kojni koristim Firefox 4 godine ću najozbiljnije da počnem da razmišljam da pređem na Operu zbog ove nove verzije koja mi se uopšte ne dopada.

Interfejs četvorke izgleda kao da ga je radila grupa amatera, a plugin-container koji je za mene veoma iritantan neću ni da pominjem.

Prvi utisak za mene je da je četvorka potpuni promašaj.
To je moje lično mišljenje na koje imam pravo.

Verzija dvojka je bila vrlo dobra, verzije 3.0, 3.5 su takođe bile dobre. Sve do verzije 3.6.3.
Od verzije 3.6.4 muka mi je od FF-a.

Možda i ostanen na neko web čitaču koji je potpuno kompatibilan sa Firefoxom a nema neke stvari koje mi se ne dopadaju.

zar nisu govorilipre 7-8 meseci da ce addonovi da rade i bez restartovanja FF-a ??!?!?!

Nazad
Vrh Dno