Hvala! cheersOstavi tabove koje zelis i pri zatvaranju FF samo potvrdi "Close tabs". Sledeci put kad upalis, imas "Restore previous session" ako koristis default homepage.
Sledeci put kad upalis, imas "Restore previous session" ako koristis default homepage.
E sad,još jedno pitanje.Kada isključujem F4,ne nudi mi opciju da mi sačuva (snimi) trenutno otvorene tabove koje bi prilikom sledećeg podizanja učitao?
Da ne otvaram temu samo zbog ovog pitanja;Interesuje me kako mogu da sacuvam bookmarkse u firefoxu? Posto imam ih u dve mape sam napravio bookmarksa u unsorted bookmarks,a imam puno sajtova u tim mapama pa ne bih hteo da ih izgubim. I kako da sacuvam passworde od sajtova u firefoxu?
Da ne otvaram temu samo zbog ovog pitanja;Interesuje me kako mogu da sacuvam bookmarkse u firefoxu? Posto imam ih u dve mape sam napravio bookmarksa u unsorted bookmarks,a imam puno sajtova u tim mapama pa ne bih hteo da ih izgubim. I kako da sacuvam passworde od sajtova u firefoxu?
Pa nece,ja kad tako prevucem samo mi da onaj precrtani krugic kao da nemogu tu da stavim.
Ne znam sta da ti kazem, nesto ne radis kako treba. Mozda nemas RC... nemam pojma ...
I meni se to dešava na nekim sajtovima.Ljudi,počeo mi kursor nekontrolisano treperiti u firefox :S:
Kakve su sada to nečiste sile???
Hmmmm...Izgleda da je problem u Cool Previews 3.2 Stavio sam na disable,restartovao FF i za sada je ok. Vreme će pokazati da li je ovaj add ons uzročnik problema.
Primetio sam nesto, kada odem na neku 'zahtevnu' HTML5 stranicu, recimo http://html5.redbull.com/ sa Firefox 4 i IE9, IE9 brze obradjuje graficki zahtevne stranice.
Probajte da skrolujete gore pomenutu stranicu levo-desno sa oba browsera i videce te da IE9 mnogo bolje i tecnije obradjuje.
Zasto?
Ne verujem da ce biti bolje sa finalnom verzijom Firefox-a, ipak je ovo RC1, nece menjati nista krupno.
Primetio sam nesto, kada odem na neku 'zahtevnu' HTML5 stranicu, recimo http://html5.redbull.com/ sa Firefox 4 i IE9, IE9 brze obradjuje graficki zahtevne stranice.
Probajte da skrolujete gore pomenutu stranicu levo-desno sa oba browsera i videce te da IE9 mnogo bolje i tecnije obradjuje.
Zasto?
Ne verujem da ce biti bolje sa finalnom verzijom Firefox-a, ipak je ovo RC1, nece menjati nista krupno.
Tako mu je kako mu je.
Na konkretnoj stranici je IE9 ubedljivo najbolji. Bolji je cak i od Chrome-a.
Kojih bagova?Mozda je stranica optmizovana za IE?
@t
Treba da izbace jos jedan RC. Ovaj ima dosta bagova
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari