Šta je novo?

Firefox 4 BETA

Smooth scrolling opcija postoji još od FF3.0, ne razumem čemu addon?

mora da se salis?-.-
pa firefoxov smoothscroll je bzvz, instaliraj addon pa ces videti razliku, ili pogledaj kako je ta opcija uradjena u operi, radi dosta bolje u odnosu na FF-ov ugradjeni smoothscroll !! =(

ff 4 beta 10 na oficijalnom sajtu

Ili za one na starijim ff4 beta verzijama, help -> about -> check for updates

džaba im sve kad mi ne radi najvažniji addon MouseZoom :d

Instalirao Minefield 64bit 4.0b11 i imam problem sa flashom,nece da se instalira plugin za ovaj browser.Probao flash i 32 bit i 64 bit. Neka pomoc?

beta 11 je trenutno nightly build, drugim rečima visoko eksperimentalan, probaj betu 10

Postoji li neki add-on koji ubacuje zvucne i/ili graficke notifikacije za neprocitane unose iz Live Bookmarka? Moze i za 3.6 verziju.

u petak, 25.feb, bi trebalo da izadje Firefox 4 RC....tako se prica po netu ;p

Bice dobro ako tada izadje Beta 12...RC nece sigurno.

nadam se samo da ce da srede brzinu celog browsera,trenutacna blokiranja i jos par stvari u RC verziji

nadam se samo da ce da srede brzinu celog browsera,trenutacna blokiranja i jos par stvari u RC verziji

jest vala...bas ima dosta nekih manjih blokada u radu, i dalje ne radi ClearType ako je ukljucena hardverska akceleracija....

najnoviji info ! ;p nista od FF4 ovog meseca...izgleda..
link

U poslednje vreme cak i verzija Firefox 3.6.13 mi je nekako nestabilna i malo usporena, nego ranije verzije. Ne znam sta ce biti sa cetvorkom.

beta 12 je izasla

edit: nema vise status bara u adress baru, sad ako hoverujes link vidis u donjem levom uglu full url, kao u chromu
smooth scroll se dosta poboljsao, jos nije ni blizu opere ali je dosta bolji nego pre(naravno pricam o built in smoothscrollu)

Poslednja izmena:
Kad bi trebalo da se pojavi novi ff? Ne bih da eksperimentisem sa betama

Beta 12 radi odlicno, slobodno mozes da je koristis kao primarni browser.

Bio sam veliki ljubitelj FF-a dok nije izasla opera 11. Nadam se da ce se vratiti starom sjaju kada izadje full verzija... i tako ga vratim kao primarni browser...

instalirao betu pa je izbrisao ali je ona izbrisala sve iz starog firefoxa pa sam morao da ponovo instaliram exstenzije, unosim sifre i sl. Ostajem na firefox 3, sto da je menjam ako mi dobro radi :D

suska se da bi 9. marta trebalo da izadje RC

link

sto se vidi i ovde link

Poslednja izmena:
Samo da pohvalim nakon duzeg testiranja bete 12 da radi dosta brze od trenutno
najaktuelnije 3.6.15.

Taj blocker je ekstenzija "McAfee SiteAdvisor".

Vrh Dno