Ko zna, možda traži SP3?koristim win xp servis pack 2
Kod mene i dalje normalno postojeJe li to samo kod mene, ili su oni izbacili ona tri dugmeta u minimajz, restore i close iz gornjeg desnog ugla?
You and me both. You and me both...#Offtopic
#
#@Zvezdas
#Odavno ne videh konfuznijeg coveka
Sada licis kao na neku random matoru pijanicu koja ide (polu)gola knezom i vice da se sudnji dan blizi i niko nece biti postedjen.
@ zvezdas ako vec hoces da se bavis (anti)PR-om neke kompanije gledaj da to radi razumljivo i smisleno. Sada licis kao na neku random matoru pijanicu koja ide (polu)gola knezom i vice da se sudnji dan blizi i niko nece biti postedjen.
Zvezdas ja koliko svatih ti znas neki programski jezik i video si i probao da je SRWare Iron cist? Ja ako nisam toliko siguran u to ne bi smeo da kazem da je tako... sorry sto ja ovako kazem ali sam jos pod utiskom od tem windows i nelegalno ...Poslao sam Peci i nickname pitanje o Google-u.
Ono što mogu da kažem a da se necenzuriše je da je Google u svim oblicima jedna fekalija.
Nadgledaju mejlove?
Nadgledaju web surfing?
Nadgledaju YouTube korisnike i njihove video sadržaje?
Kradu lične podatke (što su i sami priznali)?
Chrome je najpoznatiji web spyware?
Odgovori na sva ova pitanja su potvrdna.
Ugasio sam moje blogove (a uskoro ću i glavni) i odjavio gmail
Onaj ko voli Chrome a ne želi da bude špijuniran koristiće SRWare Iron.
Program je u stvari Google Chrome bez ikakvih špijunskih dodataka koje originalni Chrome ima.
Daleko im lepa kuća.
Nadam se da će po prognozi onog futuriste da će sva Google memorija da bude zauvek izbrisana preko virusa koji im pošalje Ruski haker.
Iz njegovih usta u Božije uši.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari