NHF = No hard feelings
Ma ne ljutim se.
Da li to znači da sutra nebi trebao da pomognem (u bilo kom smislu) nekom samo zato što navija za Partizan?
Dosta off topic.
Ja sam prestao da koristim verzije Firefox posle 3.6.3 zbog "plugin container" procesa.
Kažu da je to proces koji se sprečava kompletno pucanje FF-a ako se "pokvari" jedan od instaliranih pluginova pa i pored toga može da se nastavi web surf.
Kada budu "skinuli" taj proces instaliraću najnoviju verziju.
Do tada nemam razloga da menjam ovu verziju koju imam![]()
Meni nesto ova beta bagovita. Npr. tabove ne mogu da podignem iznad adres bara.
A i nervira me sto sad ne moze jednim klikom da se podigne minimizovani FF. Nego moram dodatno da biram i koji tab da fokusira.
Da, video sam na YouTube. Nemam pojma sta mu je, ne verujem da mu smetaju disable-ovani add-ons koji mi staru verziju pretvaraju da bude kao chrome.Tabovi i jesu iznad adres bara :trust:
tnxoptions -> tabs -> show tab previews :smash:
Objašnjenje u jednoj kratkoj i jasnoj rečenici![]()
Sanse za to da izbace plugin container su ravne nuli.Kada budu "skinuli" taj proces instaliraću najnoviju verziju.
Do tada nemam razloga da menjam ovu verziju koju imam![]()
Mislis Chrome-a?Novi Firefox izgleda kao zanimljiva kopija Opere.
Mislis Chrome-a?
Ako je Safari 5 kopija Chrome-a. Onda izgleda da je FF morao da bude kopija Opere...![]()
Kako je to Safari 5 kopija Chrome-a?
Po izgledu. Oboje koriste WebKit.
Mislis Chrome-a?
Ne mislim na Chrome, vise mi lici na Operu.
Ne razumem, kako to misliš da će svaka nova generacija browsera da liči jedna na drugu?Svaka nova generacija browersa lici medjusobno to je neminovano a IE 9 ce izgleda da ih prati u celoj prici
Ne razumem, kako to misliš da će svaka nova generacija browsera da liči jedna na drugu?
Firefox je otišao tamo gde je Opera. Chrome fura Googleov minimalistički stil. Safari je Apple like aplikacija. IE je, ni Bog ne zna šta je više IE i u kom smeru on ide.
Firefox je zalutao od verzije 2.x.
Cekajte, ovo sa tabovima na vrhu, kao da je ne znam koliko bitno, big deal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari